Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
boşnak böreğini elde açıyorsun sanıyorum . eşin çok fazla hamur işi yiyor maşallah.Eşim bosnak boregi istedi
Onu yapacağım akşama,
Umarım fazla kaçırmam
Belki kacirorim diye sabah kahvaltıda ekmek yemedim, şimdi de öğle yemeği olarak yarım dilim ekmek 6 zeytin yedim.
Bende bugün yine acayip iştah var hayırlısı bakalım, öğlen bir elma bir portakal yedim, yoğunum ya enerji yetmiyor canım çok çikolata istedi bir albeni aldım kaçamak yaptımcanım bi şeyler içmek istiyor .
ay sen böyle yazınca birden benim de canım çikolata istediBende bugün yine acayip iştah var hayırlısı bakalım, öğlen bir elma bir portakal yedim, yoğunum ya enerji yetmiyor canım çok çikolata istedi bir albeni aldım kaçamak yaptımAkşama da inşallah karnıyarık yapacağım öğlen ayarladım malzemeleri
hoş geldin . gel yine olur mu.Selam kızlar nasılsınız
Gelemedim bi türlü yoğunluktan kilolar da aldı başını gidiyor
Tekrar başlıycam inşallah
Bu hafta bildirim yaparım haftaya da listeye girerim
Kilom 75.4 cuma güncellerim bi değişiklik olursa
Sizler de iyisinizdir inşallah
Şu an daha kahvaltı yapmadım hastane işleri vardı aslında gündüz iyi gidiyorum da akşam ve gece bişeyler oluyor deli gibi yiyorum asıl onu halletmem gerek
Yap bir kaçamak sende bir kereden birşey olmazay sen böyle yazınca birden benim de canım çikolata istedi
hahahah.Yap bir kaçamak sende bir kereden birşey olmazne kötü bir arkadaşım ben yaa
![]()
aklıma geldi elmayı yemeye başladımYap bir kaçamak sende bir kereden birşey olmazne kötü bir arkadaşım ben yaa
![]()
Aslinda yemek konusunda pek talepte bulunmaz ne yaparsam onu yerboşnak böreğini elde açıyorsun sanıyorum . eşin çok fazla hamur işi yiyor maşallah.
Sanırım ben kömbe yapacamakşama ne yiyceniz . var mı plan
nasıl yapıyorsun . hoş geldin . gelmiyorsun ne zamandır . neredesin . oğlanın dili nasıl oldu.Sanırım ben kömbe yapacam
canım afiyet olsun . hazır yufka ile mi yaptı.Aslinda yemek konusunda pek talepte bulunmaz ne yaparsam onu yer
Dun yemekteyiz programjnda geçti bosnak boregi ondan canı istedi, benim de canim isteyinca yapayım dedim.
Hosbulduk canım aslında tembellik yapıyorum oğlanda telefona çok dadandı bende uğraşmasın diye sakladım hep dönüşüm zor oluyor o yüzdennasıl yapıyorsun . hoş geldin . gelmiyorsun ne zamandır . neredesin . oğlanın dili nasıl oldu.
Yok canim el acmasi yapacağım.canım afiyet olsun . hazır yufka ile mi yaptı.
bende yapmıştım börek . aslında var dolapta.
hamarat arkadaşım benim .Yok canim el acmasi yapacağım.
Hamuru öğlen ogurduM dinlensin diye şimdi de kimyasını k avurdum.
Bu hamur yaglanip sonra sürdürülüyor incecik yol bir börek yapacam