• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

2
Kızlar benim bu listeye itirazım var benim%0,1 değil %1,0 olması gerekiyor yani A aaadddaaa yı ben geçtim 6. değil 2. sırada olmam gerekiyor:stop::rolleyes:
Hahah cok tatlisin kuzum ama grama degil yuzdeye bak benim kilom az oldgu icin daha fazla verdim yani:) canimsin ya nadal seviyorum seni sayende hirslandim bakalim nasil durdurcaksin beni:)

Ayy bildirimi unuttum
Rumuz mesmeser
Geçen haftaki kilo 67.9
Bu haftaki kilo 67.5
Fark 400gr
Yüzde 589.9

canım biliyorsun ben de işimde mobinge varan çok sıkıntılar çektim. özel sektör bir savaş alanı. hele hele de yaşın gençse, genç gösteriyorsan, mütevazıysan, tecrüben azsa, seni ezmeye çalışan çok oluyor. yok öyle yağma!

madem istifa edecek kadar gözünü kararttın, öyleyse istifa etmeden önce sorunu çözmek için her yola başvur. iyi veya kötü yapabileceğin ne varsa, samimiyet kur, konuş, savaş, kavga et, şikayet et, insanlarla kulis yap, onun zayıf noktalarını kullan... bazısı azcık diş gösterdin mi bir anda kuzu kesilir... ve istifa edeceksen kesinlikle insanlara bunun nedeninin açıkça anlat. bir insanı işinden etmek o kadar kolay olmamalı.

dün de kullanmışsın , sanıyorum fıstık ezmesi.
güzel kahvaltı.
bu aralar ben hiç doymuyorum.
ne oldu bilmiyorum . ama ne kadar yesem de doymadığımı hissediyorum

teşekkür ederim cnm

@sabah esen canı iş yerinde yaşadıklarına çok üzüldüm
Inşallah üstesinden gelirsin.

iş yerlerinde malesef mobing olabiliyor. Allah yardımcın olsun .ben de yıllar önce yaşadım . yani hatta 18 yaşındaydım . ilk işimdi. 2 yıl çalıştım .2 yıl sürdü.

canım ben işe başlayalı 1.5 ay oldu stajları geç deneyimsizim. bunu yönetim kurulu başkanımız biliyor. fabrika da çalışıyorum beyaz yakalıyım doğal olarak mavi yakalılar da var ancak bunlara karşı büyüklenmiyorum güler yüzlüyüm kısa zamanda patron dahil herkese kendimi sevdirdim .

iki departman birleşik bizde yönetim kurulu başkanımızın asistanı istifa etti geçici olarak yönetim kurulu başkanımız sorumluma sabahveseni yollar mısın beni asiste etsin bir kaç gün demiş. bana teklif geldi direk asistanlık olrk kabul etmedim mesleğimi yapmak istiyorum diye. hatta sorumluma bir kaç kere yönetim kurulu başkanımız ben sabahvesenden çok memnunum demiş. grip oldum yönetim kurulu başkan yardımcımız sorumlumuzun yanında defalarca sordu nasıl oldun sabahvesen hasta idin iyileştin mi diye. hatta bu kızın yanında ürkek ceylanımız bu bizim dedi yönetim kurulu başkan yardımcımız benim için.

herkese karşı güler yüzlü davranıyorum kimseyi küçümsemiyorum. bu şekilde olunca kısa sürede kendmi sevdirince herkes de arkamdan çok mütavizi vs diyence kız bana karşı bilenmeye başladı resmen. evrağın bir kaç tanesini yanlış girmişim tabiri caiz ise ağzıma s.çtı. ağlayacak dreceye getirene kadr bağırdı birde üstüne gözlerin doldu sakın ağlama diyor bana. ya ben senin masandaki bardağa kadr çöpe attım gocunmadan içimden geldiği için kalmasın diye ama artık yok öyle yağma. kahve almaya giderken vs sormuyorum bile ister misiniz diye bir şey yiyorum teklif etmiyorum yer misiniz diye. pes etmeyecğm asla çnkü fabrikayı çok seviyorum herkes çok mütevazi vs. istifa da etmeyecğim

yazarhanim35 yazarhanim35 bak sen ya kiz birde kiskanc bu insanlar her isyerinde var bu tipler sen yoluna bak herkes de arkandan baksin bosver
aynen canım kimse için pes etmeyecğim kimseye arkamdan konuşturmayacğm. o kadr kıskanç bir kız ki benm tırnaklarım uzun her giysime farklı renk oje sürüyorum diye ayy tırnaklara bak nasıl da üşenmiyorsun nasıl yazıyorsun klavye kullanıyorsun dedi durdu 3. gün kırıldı tırnaklarım

2

Hahah cok tatlisin kuzum ama grama degil yuzdeye bak benim kilom az oldgu icin daha fazla verdim yani:) canimsin ya nadal seviyorum seni sayende hirslandim bakalim nasil durdurcaksin beni:)
Cancağızım bende onu diyorum işte senin yüzde 0,75 iken benim yüzde 1,0 bu hafta seni gectiğim gibi haftayada geçicem tabiki :cool:

Arkadaşlar sizlere tavsiyem yeşil detoks çorbası tarifini mutlaka deneyin ...net sitesinde ayrıntılı olarak anlatmış vucudunuzdaki ödemlerden kurtulmak ve metebolizmanızı hızlandırmak için güzel bir çorba tarifi linki ekliyorum

Son düzenleyen: Moderatör:
Gün içinde yediklerim
Öğle
Sucuklu yumurta
1 küp beyaz peynir
2 dilim salam
Fırında patates
Yarım pide
1 kaşık tahin pekmez
Çay

1 fincan türk kahvesi

Akşam
1 kase yayla çorbası
Kısır (maalesef biraz kaçırdım)

1 soda
1 sade Nescafe
1 çay
Birkaç çatal irmik helvası
1 avuç badem(gece 2de)

Bildirim yapınca bana bir rahatlama geldi ama önümüzdeki günlerde böyle yapmayacağım inşallah haftasonu için çok söz veremiyorum eşim evde bol kalorili şeyler istiyor yapınca da maalesef yeniyor

1.miz Sarfansari 1.19 :halay::sampiyon:
2.miz aaadddasa 0.75
3.muz Dersim 0.47
4.muz izole 0.4
5.miz fincans 0.13
6.miz nadanvanos 0.1

Sabit kalanlar

Sabahvesen

Kiloalanlar
Okuyucuu

Kilo veren arkadaşları tebrik ediyor başarılarının devamını diliyorum:KK9:
Beni de unutmuşsunnno_Oo_O

Kızlar benim bu listeye itirazım var benim%0,1 değil %1,0 olması gerekiyor yani A aaadddaaa yı ben geçtim 6. değil 2. sırada olmam gerekiyor:stop::rolleyes:
:KK48::KK48::KK48:

Önemli düzeltme

1.miz Sarfansari 1.19 :halay::sampiyon:
2.miz nadanvanos 1 :KK19:
3.miz aaadddasa 0.75
4.müz sersum 0.476
5.muz Dersim 0.47
6.muz izole 0.4
7.miz fincans 0.13
burda da unutmuşsun ekledim:KK48::KK48::KK48:

günaydın kızlar...sabah erken kalktım..işe giderken uyumak istersin zaman yok hafta sonu iş yok uyu be kadınn:kızgın::kızgın::kızgın:
kızımı kursa yolladım kahvaltımı yaptım..

dün 12000 adım 8km yürümüşüm...bugün arkadaşa gidicez oy oy oyyyy:KK47::KK47:
kahvaltım
:kk77::kk77::kk77:
2 dilim çavdarekmeği
üstünde yumurta peynir domates ve baharat karışımı
actifryda 5-6 dk. fırın ısınana kadar pişmiş oluyor..
:kk77::kk77::kk77:

Slm kızlar sabah kahvaltı yaparken iki lokma aldım bir arkadaş aradı onunla konuştum sofraya oturana kadar herşey bitmişti benim de iştahım kalmadı iki dilim peynir üç tane de zeytin yedim daha da bişey yemedim

Slm guzeller bnm de kahvaltim
1 yumurta 2 kasik cokelek
1 dilim.ekmek 3 zeytin ve yesillik
Oglen ton balikli cevizli salata bir dilim ekmek ve 1 elma
Ara
Bir dilim ananas 5 badem
Aksam da buharda sebze sarimsakli yogurt ve bir kase corba insallah

Back
X