• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Canım Hataydan gittik döndük çok şükür :KK66: kendi aracımla gittim oğlum yarım saat sonra uyudu rahat gittik çok şükür

Kızlar epeydir gelemedim sadece bildirimlere bakabildim malesef okuyamadım hepsini, hepiniz iyisiniz inşallah :KK25:
Hamdolsun iyiyiz canım neyse ki yol çok uzun değilmiş sende bizim buralardaymışsın ben senin Hatay'da olduğunu bilmiyorum merkezde mi canım

Canım Hataydan gittik döndük çok şükür :KK66: kendi aracımla gittim oğlum yarım saat sonra uyudu rahat gittik çok şükür
Maşallah canım .şehir dışına iyi cesaret etmisin. Ama yakın sayilir
Canım burun ameliyatı oldu, annemler merkezde safransarı elbistandı değil mi canım, merkeze uzak biraz hataydan Maraş a gitmek gibi :)
Evet ben Elbistan, merkeze 2 saat sürüyor, yoksa görüşmek tanışmak isterdim.

Maşallah canım .şehir dışına iyi cesaret etmisin. Ama yakın sayilir

Evet ben Elbistan, merkeze 2 saat sürüyor, yoksa görüşmek tanışmak isterdim.
Aynen bende isterdim canım, yalnız ilk defa çıktık canım yoksa gidiyorum şehir dışına ama tek başımıza ilk tecrübemiz oldu ;)

hadi gozun aydin cok sevndm cnm

Hafta sonum da kaçamak akşam yemeği yerine künefe yedim.

Diyetisyenime söyledim ceza versin diye, olur arada öyle şeyler dedi :)
canm ya bnde diyetisyene gdiorum ama hic uygulayamiyorum ama ben degisiklikleri ogrendim kafama gore degistiriyorum valla kurallara gelemiyorum:)

Gunaydin sevgili diyettaslarim,
Ameliyatim cok basarili gecti cok iyiyim elhamdulillah yeniden duyabilmek harika bir duygu sanki yeniden dogmus gibiyim. esim banada cocuklarada cok guzel bakti evde yalniz kaldigimdada walker kullandim sanirim yurutec gibi bisey cok zorluk yasamadim. zaten esim haftada 4 gun calisiyor tahminimden daha iyi bakti sevdigim yemekleri falan yapti Allah razi olsun sasirtti beni. cuma kontrolum vardi artik araba kullanabiliyorum ve bugun ofise geldim. gerci esim hala guvenmiyor bana dengemi kaybeder kaza yaparim diye cocuklari okula o goturuyor. 1-2 haftaya hersey normale doner insallah. mesajlari okuyamadim insallah herkes icin her sey yolundadir.

Ameliyatim cok basarili gecti cok iyiyim elhamdulillah yeniden duyabilmek harika bir duygu sanki yeniden dogmus gibiyim. esim banada cocuklarada cok guzel bakti evde yalniz kaldigimdada walker kullandim sanirim yurutec gibi bisey cok zorluk yasamadim. zaten esim haftada 4 gun calisiyor tahminimden daha iyi bakti sevdigim yemekleri falan yapti Allah razi olsun sasirtti beni. cuma kontrolum vardi artik araba kullanabiliyorum ve bugun ofise geldim. gerci esim hala guvenmiyor bana dengemi kaybeder kaza yaparim diye cocuklari okula o goturuyor. 1-2 haftaya hersey normale doner insallah. mesajlari okuyamadim insallah herkes icin her sey yolundadir.
Çok geçmiş olsun canım ne güzel mağdur olmamışsın

canısı geçmiş olsun

Sabah
Yarim elma 2 kasik yulaf 3 badem yrim ceviz
Aksam
Tavuk salata
Ewimin getrdigi 2 kurabiye minik ama enfessss

Back
X