- 31 Ağustos 2012
- 22.205
- 35.426
- 798
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım Hataydan gittik döndük çok şükürkendi aracımla gittim oğlum yarım saat sonra uyudu rahat gittik çok şükür
Hamdolsun iyiyiz canım neyse ki yol çok uzun değilmiş sende bizim buralardaymışsın ben senin Hatay'da olduğunu bilmiyorum merkezde mi canımKızlar epeydir gelemedim sadece bildirimlere bakabildim malesef okuyamadım hepsini, hepiniz iyisiniz inşallah![]()
Maşallah canım .şehir dışına iyi cesaret etmisin. Ama yakın sayilirCanım Hataydan gittik döndük çok şükürkendi aracımla gittim oğlum yarım saat sonra uyudu rahat gittik çok şükür
Evet ben Elbistan, merkeze 2 saat sürüyor, yoksa görüşmek tanışmak isterdim.Canım burun ameliyatı oldu, annemler merkezde safransarı elbistandı değil mi canım, merkeze uzak biraz hataydan Maraş a gitmek gibi :)
Aynen bende isterdim canım, yalnız ilk defa çıktık canım yoksa gidiyorum şehir dışına ama tek başımıza ilk tecrübemiz olduMaşallah canım .şehir dışına iyi cesaret etmisin. Ama yakın sayilir
Evet ben Elbistan, merkeze 2 saat sürüyor, yoksa görüşmek tanışmak isterdim.
Annen nasıl peki canım ?Aynen bende isterdim canım, yalnız ilk defa çıktık canım yoksa gidiyorum şehir dışına ama tek başımıza ilk tecrübemiz oldu![]()
hadi gozun aydin cok sevndm cnmCanım Hataydan gittik döndük çok şükürkendi aracımla gittim oğlum yarım saat sonra uyudu rahat gittik çok şükür
canm ya bnde diyetisyene gdiorum ama hic uygulayamiyorum ama ben degisiklikleri ogrendim kafama gore degistiriyorum valla kurallara gelemiyorum:)Hafta sonum da kaçamak akşam yemeği yerine künefe yedim.
Diyetisyenime söyledim ceza versin diye, olur arada öyle şeyler dedi :)
Bende Adana dayımEvet canım sen nerdesin ?
Komşuyuz :)Bende Adana dayım
Çok şükür canım bugün tamponlar çıkınca az daha rahatlamış, zor bir ameliyat burun amaliyatı gerek olunca yapılıyor yoksa hiç tavsiye etmem bende olmuştumAnnen nasıl peki canım ?
Sağolasın canımhadi gozun aydin cok sevndm cnm
canm ya bnde diyetisyene gdiorum ama hic uygulayamiyorum ama ben degisiklikleri ogrendim kafama gore degistiriyorum valla kurallara gelemiyorum:)
Çok geçmiş olsun canım ne güzel mağdur olmamışsınGunaydin sevgili diyettaslarim,
Ameliyatim cok basarili gecti cok iyiyim elhamdulillah yeniden duyabilmek harika bir duygu sanki yeniden dogmus gibiyim. esim banada cocuklarada cok guzel bakti evde yalniz kaldigimdada walker kullandim sanirim yurutec gibi bisey cok zorluk yasamadim. zaten esim haftada 4 gun calisiyor tahminimden daha iyi bakti sevdigim yemekleri falan yapti Allah razi olsun sasirtti beni. cuma kontrolum vardi artik araba kullanabiliyorum ve bugun ofise geldim. gerci esim hala guvenmiyor bana dengemi kaybeder kaza yaparim diye cocuklari okula o goturuyor. 1-2 haftaya hersey normale doner insallah. mesajlari okuyamadim insallah herkes icin her sey yolundadir.
Gunaydin sevgili diyettaslarim,
Ameliyatim cok basarili gecti cok iyiyim elhamdulillah yeniden duyabilmek harika bir duygu sanki yeniden dogmus gibiyim. esim banada cocuklarada cok guzel bakti evde yalniz kaldigimdada walker kullandim sanirim yurutec gibi bisey cok zorluk yasamadim. zaten esim haftada 4 gun calisiyor tahminimden daha iyi bakti sevdigim yemekleri falan yapti Allah razi olsun sasirtti beni. cuma kontrolum vardi artik araba kullanabiliyorum ve bugun ofise geldim. gerci esim hala guvenmiyor bana dengemi kaybeder kaza yaparim diye cocuklari okula o goturuyor. 1-2 haftaya hersey normale doner insallah. mesajlari okuyamadim insallah herkes icin her sey yolundadir.