- 30 Ocak 2013
- 29.425
- 43.922
- 798
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Allah sabır versin canım başın sağolsun rabbim taksiratını affetsin mekanı cennet olsunSlm kızlar babaannemi kaybettik geçen hafta gelemedim
Ne güzel bayağı yürümüşsün bide ben menemen yaptığımda çok ekmek yediğim için çok sevdiğim halde yapmak istemiyorum bandıra bandıra yemeden tadı çıkmıyorSelam kizlar hafta sonu giremiyorum pek herkesler iyidir umarim.
Ben cuma gunu 1 saat, cumartesi 1 saat 30 dk, pazar gunu 1 saat 40 dk yuruyus yaptim. yemeklerimi de azalttim ara ogunleri kestim ama cok strict bir diyet uygulamaya baslamadim henuz. simdilik bu hafta boyle takilip duruma bakicam veremezsem kalori hesabina gecicem yine eskisi gibi.
Sabah kahvaltida 2 ince dilim ekmek siyah zeytin ve cok az kaymakli recel yedim. oglen isten erken cikip treadmill de en az 1 saat yurumek istiyorum. belki daha fazla yururum. oglen menemen yapmak istiyorum henuz karar vermedim ama disarda yemicem kesinlikle hersey cok yuksek kalorili evde yemem lazim.
Teşekkür ederim canım Allah razı olsunAllah sabır versin canım başın sağolsun rabbim taksiratını affetsin mekanı cennet olsun
Slm kızlar babaannemi kaybettik geçen hafta gelemedim
Canım başınız sağolsun, Allah kalanlarınıza sağlık versinSlm kızlar babaannemi kaybettik geçen hafta gelemedim
Canım benim yazdığını görmeden helvayı götürmüştüm bile :))) ama bu önerini dikkate alacağım merak etmecanm iyi yapmissin o asamaya gelmeden onlem al heosini de yiyeblirdin sut ve ya az cikolatayla bastir demistim kizzzz dinle beni
bayilirim ya enfes tok tutar
en guzeli kalori hesabi cnm.gecenlerde dukan kalori hesabiyla kilo verilmez demis nasil verilmez bnce bal gbi de verilir gunluk kac kalori aliyorsun genelde
canım başınız sağ olsun . mekanı cennet olsunSlm kızlar babaannemi kaybettik geçen hafta gelemedim
Basın sağolsun mekanı cennet olsunSlm kızlar babaannemi kaybettik geçen hafta gelemedim
ben akşam kızı uyutma bahanesi ile 9 buçukta yatağa gittim. 1 saat uyumuşum.Kızlar hayırlı mutlu sabahlarımız olsun inşallah, sizdede başladı mı bahar yorgunluğu ben iki gündür çok zor uyanıyorum 8 20 de işe geldim bugün geciktim yine![]()
Maşallah yarım saatte neler yapmis inben akşam kızı uyutma bahanesi ile 9 buçukta yatağa gittim. 1 saat uyumuşum.
sonra bi ara kalktım . iyi geceler dedim eşime. tv izliyordu. geri yattım
kız saat 3 gibi uyandı. 4 de uyudu. o ara uyanık kaldım tabi .rahat durmadı çünkü. ve iyi ki erken yatmışım.
yine de sabah 6 .25 de saatim çaldığında zor kalktım. yataktan kazındım resmen .
dün sabah 5 buçukta kendim uyanmıştım. bu sabah böyle oldu
kahvaltım. buzluktan doğranmış biber . buzluktan domates çıkarmıştım akşam. menemen yaptım kendime.
dün buzluktan biber dolması çıkarmıştım. onu pişirdim sabah .
çocuklara pankek pişirdim . üstüne çikotala sürdüm. büyük oğlanı kaldırdım evden koşarcasına çıktım. çok yağmur vardı
otobuse yetiştim şükür.
şimdi işteyim. çay içeceğim . ardından kahve
menemenden esonra biraz pankek yedim. çikolatalı.
ay o hoşbeşten eşim pazar akşamı getirmiştiGünaydın
Akşam yemegim
4 kuru dolma, kirlenmiş patlucan biber salatası, 1 kase mercimek çorba
3 gofret (bu eti hosbes başlayınca birakiyorsun gercekten)
Yarım portakal
canım başınız saolsun rabbim mekanını cennet eylesin inşaallah
Canım başınız sağolsun, Allah kalanlarınıza sağlık versin
canım başınız sağ olsun . mekanı cennet olsun
çok teşekkür ederim kızlarBasın sağolsun mekanı cennet olsun