- 25 Nisan 2009
- 34.326
- 39.785
- 1.123
ay süper maşallahGerçekten çok samimiyet dolu bir grupsunuz. Bu dışardan bile çok belli. Kim bilir içerden nasıl:)
Ben de bu hafta kilo bildirileceğim diye yediklerime dikkat ettim. Hemen motivasyon sağladınız bana sağ olun![]()
iyi ki gelmişsin
aaaaaaaaaaaaMaalesef öyle canım yanımdaki çok yiyor zorla yediriyor bana da
gebertirim onu . söyle ona. vermesin mama sana. zorlamasın .
ay maşallah . ben de zorla su içmeye başladım . unutmazsam her gün içeceğim inşallah .yeşil çay da içiyorum.2.5 litre tüketiyorum cnm yeşil çay da içiyorum çok fazla çay kahve su vs de tuketiyorum
tüm gün bunları mı yedin. iyi canım , gayet iyi.Bugün ne kadar yediğimi toptan yazayım
Bir tane gözleme
bir kase çorba
Bir tabak salata ve yeşillik iki tane de tatlı
Bence çok abartmamışım kosturmacali bir gün oldu
canım ben akşam eve gidince giremiyorm.Ayyy çok sevgi dolu bir gün olmuş @demirleke nerdesin canım biz bu sevgi selini kaçırmışız
çünkü kız elimde telefon görmesin . başlıyor ağlamaya. zam zam aç. zam zam aç. guli guli aç. kendini yerlere atıyor .yanlışlıkla telefon çalsın . inan gizli saklı konuşuyorum arka odalarda. görmesin telefoni diye.
sevgi seli harika. maşallah . sevmek güzeldir. sevilmek de öyle. önce seveceksin ki sonra sevilesin. çiçeği , böceği, kuşları , yaratılan her şeyi sevmek lazım. gerisi geliyor . pozitif olarak dönüyor sana hayat.şükür .