Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Kilonu iyi sabitlemistin .
Olsun . Ne ara tanistiniz. Ne ara evlilige karar verdiniz
Yasin kucuktu diye hatirliyirum.
Gec saatlerde calisiyordun
Spor salonuna gidiyordun demi

Hos geldin tekrar

Resim de at. Fistik gibiydin sen yaa.

15 eylül 2017 de tanıştık. 6 ay geçti canım nişan yapmaya karar verdik. Düğüne daha var yıl sonu olur belki. :) 28'e girdim işte evlenme yaşım geldi artık az daha beklersem geçecek. :D

Aynen öyle geç saatlerde çalışma işim düzeldi şuanda sporu bıraktım. Kilo almamın nedeni de 1.5 ay kadar her gece fast food türü beslenmek. Neden öyle birşey yaptım bilmiyorum pantolona girdiğim müddetçe kilo almadığımı düşündüm heralde. 15 kilo vermiştim çok da güzel sabitlemiştim ama işte insanoğlu hata yapıyoruz. 58de sabitlendim bu defada şimdi geri düşeceğim canım 54 ilk hedefim 51-52 2. hedefim :)

Tartilamadin kac gundur ama verdim diye dusunuyirum
Bugun kiz cok huysuzdu
Miz miz .anlatamam.1 dakka rahat vermedi.oturtmadi
Onu istedi,bunu istedi vs

Enerjim de cekildi gitti
Disari ciktik 4 de
Aksam 8 de geri geldik
Oglanlar mac yapti arkadaslariyla
Ben kizla ya markette.ya parkta
Arkadaslarla muhabbet vs. komsularla bulistuk yine.bankta oturduk sitede.
Yuruyus de yaptik
Dogru duzgun beslenemedim

Sabah 2 haslanmis yumurta
Yarim bazlama
Zeytin,peynir, recel biraz

Oglen yiyemedim
Bol cay ictim.kahve
Disarida bi sey yemedim
Eve gelince saat 8 gibi. 1 haslanmis yumurta ,1 greyfurt yedim.
1 kasik makarna.1 salatalik

Dediğin gibi düzensiz olmuş ama kalori açısından düşük bu yediklerinde kilo almaz verirsin diye düşünüyorum canım. Zaten bol bol da hareket etmişsin ister istemez^^ Afiyet olsun :)
akşam
:kk77::kk77::kk77:
şehriye çorbası
3 kaşık makarna mantısı(ilk kez yaptım doldurana kadar el açması mantı yaprdım:KK47:)
şalgam suyu

yarım elma yarım armut ve yarım portakal

Afiyet olsun canım :)
Nisan elbisenin resmi var mio_O
Daha bakıyoruz canım ama muhtemelen siyah uzun tüllü birşey alacağım netleşince fotosunu atarım :)

Toplamda 6-7 kilo vermem lazım ama kendimi çok kasmadan gideceğim. 2 haftada 4 kilo imkansız değil sadece birazcık irade lazım sadece :) Yarından itibaren düzenli menü paylaşıcam canım benim :KK200:
verirsin canm cok rahat 2 haftada merak etme insallah :)

Bugun kiz cok huysuzdu

Enerjim de cekildi gitti
Disari ciktik 4 de
Aksam 8 de geri geldik
Yuruyus de yaptik

Yarim bazlama

Oglen yiyemedim
Bol cay ictim.kahve
Disarida bi sey yemedim
hicbjsey yememissin cnimcim zaten kesin vermissindir

akşam
şehriye çorbası
3 kaşık makarna mantısı(ilk kez yaptım doldurana kadar el açması mantı yaprdım:KK47:)
şalgam suyu

yarım elma yarım armut ve yarım portakal
aksam cok meyveye yuklenmissin canm onun disinda zaten gayet iyi o ka manti olur

Kolay gelsin kızlarr nasılsınız:)

Bir zamanlar sizinle çok güzel kilo vermiştim şimdi yeniden aranıza katılmak istiyorum. 14 gün sonra yani 1 nisan pazar gecesi nişanım var bu yüzden ilk etapta 2 haftada en azından 4 kilo verebilecek şekilde bir hedef belirledim kendime. O nişan elbisesine sığılacak işte o kadar!! :KK70:

Gruptan ayrılmadan ve diyeti bırakıp salmadan önce 52 kilo civarındaydım. Şuan tok karnına 57-58 arası çıktım baskülde. Yarın sabah aç karnına elektronik tartı ile tartılıp fotosunu da buraya atıp başlıyorum. 14 günde 4 kilo veririm diye umut ediyorum haftada 2 kilo yapıyor neticede o kadar da zor olmamalı. :/

Eskiden 1.5 ayda 14 kilo vermiştim hızlıca zayıflamıştım sonrada spora gidip sıkılaşmıştım. Neden kilo aldın diyeceksiniz onu da açıklayayım hemen. Nişanlanacağım erkek arkadaşım ile iş yerinde tanıştık. Geceleri geç saatlerde çıkıyorduk. Her gece geç saatte çıkıp MC Donalds gibi fast food ürünleri satan yerlerde ortalama dolu dolu menüler yiyorduk. Kilomda yoktu ya çok önemsemedim. Bu şekilde bir ay geçti ve ben abartısız 2-3 günde bir fast food ile beslendim. Hali ile buna hangi bünye dayanır. 52den hoop geri topladım kiloları. Bir süredir 58e sabitlendim ama şimdi nişan var diye bir kısmını vermem lazım malum fotoğraflarda boy göstereceğiz. :cool::cool:

Kendime olduğum kadar size de destek olmaya çalışacağım hepimize başarılar. :)
Hoşgeldin hedefte başarılar ;)

Canm bnce coookk guzel grnuyorwun boyun da uzun sanki
ayy masallah bizim.kizlar bir harika bnce kilo oranlarimiz gayet iyi ama.devammm zayiflamaya

hosgeldin cnm seni hatirliyoruz tabiki oncelikle hayirli ugurlu olsun daha snra diyecegim sey sudur ki bu kez madem sadece 4 kilo vereceksin lutfen sagliklo ver hatirladgm kadariyla cok az yiyordun tek ogun gbi bak smdi evlenceksin de duzen oturt kizzzzzz:):)
Evet kuşum standartların üzerindeyim boyum 1.73 öyle olmasa nasıl saklayacam kiloları ;)

Bugun kiz cok huysuzdu

Enerjim de cekildi gitti
Disari ciktik 4 de
Aksam 8 de geri geldik
Yuruyus de yaptik

Yarim bazlama

Oglen yiyemedim
Bol cay ictim.kahve
Disarida bi sey yemedim
Ah bu çocuklar enerji mi bırakıyor, yine bugün az yemişsin iyi geçmiş canım
Ben bugün fast food yedim suçum var yine oğlana patatesini yedireyim diye ben hamburgeri götürdüm
Akşama çok güzel çorba yapmıştım tavuk suyuna yarım kase içtim
Sonra küçük sıpa anne ne olur kek yapalım diye tutturdu kek çok güzel olmuş napim dayanamadım büyükçe bi dilim yedim o_O

Bende yatmadan yazayım bugünü:

BUGÜN YEDİKLERİM 18.03.2018
1 kase kerevizli cevizli yoğurt
2 fincan yeşil çay
1 fincan şekersiz kahve
1 fincan bitki çayı (şimdi içiyorum)
1 ceviz
1 kepçe mercimek çorbası
2 parça tavuk göğüs

Öğlen 1 gibi yeme işine başladım akşam 7de bitirdim. Az öncede çok acıktığımdan 1 cevizi yiyip üstüne bol su içtim. Suyu günde 4 tane 0.5lik pet şişe şeklinde içeceğim. Yarın sabahki tartı ile nişan maratonum başlıyor. :KK70:

Ha bide forumdan derlediğim bi kürü her gece uygulayacağım.

2 yemek kaşığı yoğurt içine 2 yemek kaşığı sirke, 1 diş sarımsak, biraz pulbiber, az limon suyu. hepsini karıştırıp ufak bi kasede hızlıca tüketip üstüne bol su içip uyuyorum. Dün başlamıştım buna bugün 2. günüm olacak. Normalde bu tarifte zerdeçal zencefil falanda var da o tür şeyleri sevmiyorum ben bildiğim gibi yapim yine.

Ben bugün fast food yedim suçum var yine oğlana patatesini yedireyim diye ben hamburgeri götürdüm
Sonra küçük sıpa anne ne olur kek yapalım diye tutturdu kek çok güzel olmuş napim dayanamadım büyükçe bi dilim yedim o_O
benm esim de ennolmadio zamanlarda kek isyer ve benim de dayanamadgim tek sey kektir canm pasta falan filan degil o kek kokusu beni benden aliyor

aksam cok meyveye yuklenmissin canm onun disinda zaten gayet iyi o ka manti olur
haklısın kızıma soydum kokusuna dayanamadım:KK51:
zaten hep evdekilerin istekleri yüzünden nefsimize hakim olamıyoruz:kızgın:

Bende yatmadan yazayım bugünü:

BUGÜN YEDİKLERİM 18.03.2018
1 kase kerevizli cevizli yoğurt
2 fincan yeşil çay
1 fincan şekersiz kahve
1 fincan bitki çayı (şimdi içiyorum)
1 ceviz
1 kepçe mercimek çorbası
2 parça tavuk göğüs

Öğlen 1 gibi yeme işine başladım akşam 7de bitirdim. Az öncede çok acıktığımdan 1 cevizi yiyip üstüne bol su içtim. Suyu günde 4 tane 0.5lik pet şişe şeklinde içeceğim. Yarın sabahki tartı ile nişan maratonum başlıyor. :KK70:

Ha bide forumdan derlediğim bi kürü her gece uygulayacağım.

2 yemek kaşığı yoğurt içine 2 yemek kaşığı sirke, 1 diş sarımsak, biraz pulbiber, az limon suyu. hepsini karıştırıp ufak bi kasede hızlıca tüketip üstüne bol su içip uyuyorum. Dün başlamıştım buna bugün 2. günüm olacak. Normalde bu tarifte zerdeçal zencefil falanda var da o tür şeyleri sevmiyorum ben bildiğim gibi yapim yine.
hadi hayırı olsun kürünEn Büyük KK

selam kızlar....
kahvaltım
chedar lı çavdar ekmeğinden tost

29387067_10155548858898348_4123044050108416000_n.webp

En Büyük TÜRKİYEEn Büyük TÜRKİYEEn Büyük TÜRKİYEEn Büyük TÜRKİYEEn Büyük TÜRKİYEEn Büyük TÜRKİYEEn Büyük TÜRKİYEEn Büyük TÜRKİYEEn Büyük TÜRKİYEEn Büyük TÜRKİYEEn Büyük TÜRKİYEEn Büyük TÜRKİYEEn Büyük TÜRKİYEEn Büyük TÜRKİYEEn Büyük TÜRKİYE
:dua::dua::dua::dua::dua::dua::dua::dua::dua::dua:

Kolay gelsin kızlar. :)

Bu sabah tartıldım ve 57.1 çıktım tam olarak. Hedefim 31 mart günü 54'ün altını görebilmek.

Bugün nişanlımın yanına gideceğim giderkende yanımda yoğurt kürümü alacağım. Bol su ve yeşil çay içmeye orda da devam edeceğim.

Şimdi taze fasulye ve mercimek çorbası pişiriyorum. Öğle yemeğini onlarla yaparım. Akşam da eşime cipsli kremalı soya soslu fırın tavuk yapıcam onun tadına biraz bakarım. İlk kez denedim bu tarifi inşallah istediğim gibi olur ay çok heyecanlı. :D

Hoşbulduk canım benim çok teşekkürler. :KK200:

Öğle yemeğini hallettim. 1 tabak çorba ve 1 parça tavuk şeklinde bitirdim. Fasulye yemedim çok istemedi canım onun yerine protein daha mantıklı geldi. Akşam zaten ister istemez karbonhidrat alacağım cipsli tavuğun tadına bakarken. :bicak::bicak::bicak::bicak::bicak:

Öyle bir irade geldi ki resmen ne olursa olsun yemeyi düşünmüyorum. Gerçekten insanın hedefi olması lazım hedefsiz başaramıyorsun. Hedefsiz başlanan her diyeti mutlaka sallıyorsun boşa gidiyor verdiklerinde geri geliyor. Ben kendime hedef olarak nişan gününü koydum 14 gün iyi bir süre ne çok uzun ne çok kısa. Hadi inşallah. :)

Sağol canım bugün tekrar gittim bademcikler bembeyaz olmuş antibiyotik verdi bu defa
senin de benim gibi kriptik tonsilit olmuş canım..antibiyotiksiz geçmez zaten..adaçayıyla ve verdiyse gargara solusyonuyla sık sık gargara yap..tekrar geçmiş olsun

Hoşbulduk canım benim çok teşekkürler. :KK200:

Öğle yemeğini hallettim. 1 tabak çorba ve 1 parça tavuk şeklinde bitirdim. Fasulye yemedim çok istemedi canım onun yerine protein daha mantıklı geldi. Akşam zaten ister istemez karbonhidrat alacağım cipsli tavuğun tadına bakarken. :bicak::bicak::bicak::bicak::bicak:

Öyle bir irade geldi ki resmen ne olursa olsun yemeyi düşünmüyorum. Gerçekten insanın hedefi olması lazım hedefsiz başaramıyorsun. Hedefsiz başlanan her diyeti mutlaka sallıyorsun boşa gidiyor verdiklerinde geri geliyor. Ben kendime hedef olarak nişan gününü koydum 14 gün iyi bir süre ne çok uzun ne çok kısa. Hadi inşallah. :)
katılıyorum canımEn Büyük KK

2. öğünümden önce arada 7-8 adet çilek yedim..3 km yavaş tempoda yürüdüm:KK49:..belimi zorlamamam lazım..hava çok güzeldi..
dolu dolu bezelye yemeği(biraz fazla kaçırdım:KK45:)
mercimek çorba
turşu şalgam suyu ve 3-4 kaşık yoğurt
:kk77::kk77::kk77::kk77:

senin de benim gibi kriptik tonsilit olmuş canım..antibiyotiksiz geçmez zaten..adaçayıyla ve verdiyse gargara solusyonuyla sık sık gargara yap..tekrar geçmiş olsun
Antibiyotik zorla yazdırdım şimdi ateşim var inan dün verseydi bugün daha iyiydim limonlu suyla gargara da iyi geliyormuş onu deniyecem.
Teşekkür ederim

Back
X