Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

canimcim sen hasta minoldun gecmisnolsun ne ara oldun

Hoşbulduk canım benim çok teşekkürler. :KK200:

Öğle yemeğini hallettim. 1 tabak çorba ve 1 parça tavuk şeklinde bitirdim. Fasulye yemedim çok istemedi canım onun yerine protein daha mantıklı geldi. Akşam zaten ister istemez karbonhidrat alacağım cipsli tavuğun tadına bakarken. :bicak::bicak::bicak::bicak::bicak:

Öyle bir irade geldi ki resmen ne olursa olsun yemeyi düşünmüyorum. Gerçekten insanın hedefi olması lazım hedefsiz başaramıyorsun. Hedefsiz başlanan her diyeti mutlaka sallıyorsun boşa gidiyor verdiklerinde geri geliyor. Ben kendime hedef olarak nişan gününü koydum 14 gün iyi bir süre ne çok uzun ne çok kısa. Hadi inşallah. :)
evet cnm sana katiliyorum benm de bir hedefik var ama bazen beynim neden blmiyorum bana aman bosver diyor ye diyor oysa karnim hic ac degil bliyorum zayiflamam gerektgni de bliyorum ama bazen motivem gdiyor
En iyi proteinle kilo veririm ben ac kalmadan cok severim:)

Antibiyotik zorla yazdırdım şimdi ateşim var inan dün verseydi bugün daha iyiydim limonlu suyla gargara da iyi geliyormuş onu deniyecem.
Teşekkür ederim
Şu dr ların bakanlıktan korkularından gerçekten antibiyotiğe ihtiyacımız varken bile yazmıyor bekletiyorlar..benimki de yazıyorum ama bekle birkaç gün kullanma dedi..dedim ben sağlıkçıyım zaten gereksiz antibiyotiğe ben de karşıyım ama ben kendimi biliyorum acımayla başlayıp kriptike dönüyor..dememe kalmadı ertesi gün aynada ben baktım beyaz beyaz patlamış...yazın kızımı da aynen oyaladılar 2 ay grip ilacıyla oyaladılar sonrasında iyice arttı daha güçlü antibiyotik kullanmak zorunda kaldık..bir de kızımın karaciğeri zaten o aralar rahatsızdı boşuna birsürü gereksiz ilaç kullanıp karaciğerini yorduk...çok güzel oluyor sanki.ayyy çok sinirlendim gene...:duduk::duduk::duduk:
dediğin gibi geç kalınınca daha da zor geçiyor..antibiyotik 2 güne anca etkiler ..tekrar geçmiş olsun canım..

Şu dr ların bakanlıktan korkularından gerçekten antibiyotiğe ihtiyacımız varken bile yazmıyor bekletiyorlar..benimki de yazıyorum ama bekle birkaç gün kullanma dedi..dedim ben sağlıkçıyım zaten gereksiz antibiyotiğe ben de karşıyım ama ben kendimi biliyorum acımayla başlayıp kriptike dönüyor..dememe kalmadı ertesi gün aynada ben baktım beyaz beyaz patlamış...yazın kızımı da aynen oyaladılar 2 ay grip ilacıyla oyaladılar sonrasında iyice arttı daha güçlü antibiyotik kullanmak zorunda kaldık..bir de kızımın karaciğeri zaten o aralar rahatsızdı boşuna birsürü gereksiz ilaç kullanıp karaciğerini yorduk...çok güzel oluyor sanki.ayyy çok sinirlendim gene...:duduk::duduk::duduk:
dediğin gibi geç kalınınca daha da zor geçiyor..antibiyotik 2 güne anca etkiler ..tekrar geçmiş olsun canım..
Teşekkür ederim canım çok haklisin valla inan iki tane ilaç içtim ama kendime geldim üç gündür ölmüşüm ben boğazım mahvoldu onun etkisi galiba sırtım belim çok ağrıyordu

Merhaba kızlar iki gündür gelemedim dün anneme geldim 2 çocuklu uçak yolculuğu zor oldu daha ilk günden +700 gr geldim bugün kendime dur dedim tabi bunda hava değişimi ve şişkinlik etkisi var ama itiraf ediyorum dün akşam çok yedim burada frenleme çok zor oluyor 2 günde fotoğraflar paylaşılmış maşallah hepinizin çok güzelsiniz okuyucuu okuyucuu Svltr Svltr A aaadddaaa anladım ki buranın en şişkosu benim size yetisecem elbet bir gün bende :63: kıskandım sizi
mesmeser mesmeser çok geçmiş olsun canım
EceZ EceZ hoşgeldin hikayeni okudum
Mutluluklar diliyorum umarım hedefine ulaşırsın
sersum sersum canım sen nasılsın iyileşebildinmi bu senenin mikrobu süründürüyor benim hala bigazimda batma devam ediyor bitmek bilmiyor yaklaşık 20 gün oldu. Hepimiz biran önce şifa bulalım inşallah

Merhaba kızlar iki gündür gelemedim dün anneme geldim 2 çocuklu uçak yolculuğu zor oldu daha ilk günden +700 gr geldim bugün kendime dur dedim tabi bunda hava değişimi ve şişkinlik etkisi var ama itiraf ediyorum dün akşam çok yedim burada frenleme çok zor oluyor 2 günde fotoğraflar paylaşılmış maşallah hepinizin çok güzelsiniz okuyucuu okuyucuu Svltr Svltr A aaadddaaa anladım ki buranın en şişkosu benim size yetisecem elbet bir gün bende :63: kıskandım sizi
mesmeser mesmeser çok geçmiş olsun canım
EceZ EceZ hoşgeldin hikayeni okudum
Mutluluklar diliyorum umarım hedefine ulaşırsın
sersum sersum canım sen nasılsın iyileşebildinmi bu senenin mikrobu süründürüyor benim hala bigazimda batma devam ediyor bitmek bilmiyor yaklaşık 20 gün oldu. Hepimiz biran önce şifa bulalım inşallah
Canm misafirlige gdince ilk gnler oluyor bnde haftasonu bir ara kacirdim ama hemen topladim arti cikinca sen de toplarsim hele bir alis:)

Dediğin gibi düzensiz olmuş ama kalori açısından düşük bu yediklerinde kilo almaz verirsin diye düşünüyorum canım. Zaten bol bol da hareket etmişsin ister istemez^^ Afiyet olsun :)

Afiyet olsun canım :)

Daha bakıyoruz canım ama muhtemelen siyah uzun tüllü birşey alacağım netleşince fotosunu atarım :)
ay bu ara ben de güzel elbise resimleri gördüm.
biri evlense de alsam diyordum . bahar ile birlikte nisan , abiye elbiseleri çıktı ortaya .
Ah bu çocuklar enerji mi bırakıyor, yine bugün az yemişsin iyi geçmiş canım
Ben bugün fast food yedim suçum var yine oğlana patatesini yedireyim diye ben hamburgeri götürdüm
Akşama çok güzel çorba yapmıştım tavuk suyuna yarım kase içtim
Sonra küçük sıpa anne ne olur kek yapalım diye tutturdu kek çok güzel olmuş napim dayanamadım büyükçe bi dilim yedim o_O
bebişim . fast food yenmiş . ama arada o da olacak canım ya . her gün yemiyorum . her hafta da yemiyoruz.
ben sanıyorum yılda 1 kez yerim. bazen 2 kez oluyordur. fast foodlara gitmiyoruz. gidersek çocuklar yer. çocukları da sokmak istemem oraya ama işte illa tutturuyorlar akıllarına gelmişse

Günaydın kızlar, üç aylarımız mübarek olsun hakkıyla ihya etmek nasip olur inşallah, dün hiç gelemedim çünkü belim kötü 2 gündür eşim iğne yapıyor onunla ayaktayım, bugün de oruca niyetlendim elhamdülillah, güya sahura kalkacaktım gözmümü bi açtım imsağa 2 dk var 2 bardak su içtim artık nasip, akşam menüsü de henüz belli değil

Dün
Sabah
1 Yumurta
6-7 tane peynir
2 tane zeytin
az tuzlu yoğurt
az çökeleek
1 dilim ekmek

Öğle akşam bir ettim
fırında sebzeli tavuktan 1 tane sarma yedim bir kase kadar da pirinç pilavı

Akşam
Yemedim bir ara oğlanlar kek tırtıkladım
2 kaşıkta sütlaç aldım

Bende yatmadan yazayım bugünü:

BUGÜN YEDİKLERİM 18.03.2018
1 kase kerevizli cevizli yoğurt
2 fincan yeşil çay
1 fincan şekersiz kahve
1 fincan bitki çayı (şimdi içiyorum)
1 ceviz
1 kepçe mercimek çorbası
2 parça tavuk göğüs

Öğlen 1 gibi yeme işine başladım akşam 7de bitirdim. Az öncede çok acıktığımdan 1 cevizi yiyip üstüne bol su içtim. Suyu günde 4 tane 0.5lik pet şişe şeklinde içeceğim. Yarın sabahki tartı ile nişan maratonum başlıyor. :KK70:

Ha bide forumdan derlediğim bi kürü her gece uygulayacağım.

2 yemek kaşığı yoğurt içine 2 yemek kaşığı sirke, 1 diş sarımsak, biraz pulbiber, az limon suyu. hepsini karıştırıp ufak bi kasede hızlıca tüketip üstüne bol su içip uyuyorum. Dün başlamıştım buna bugün 2. günüm olacak. Normalde bu tarifte zerdeçal zencefil falanda var da o tür şeyleri sevmiyorum ben bildiğim gibi yapim yine.
bu yoğurtlu karışımı buldum.
duydum. yapmadım.

ay bu ara ben de güzel elbise resimleri gördüm.
biri evlense de alsam diyordum . bahar ile birlikte nisan , abiye elbiseleri çıktı ortaya .

bebişim . fast food yenmiş . ama arada o da olacak canım ya . her gün yemiyorum . her hafta da yemiyoruz.
ben sanıyorum yılda 1 kez yerim. bazen 2 kez oluyordur. fast foodlara gitmiyoruz. gidersek çocuklar yer. çocukları da sokmak istemem oraya ama işte illa tutturuyorlar akıllarına gelmişse
Canımcım avm ye gittik mi ne yiyecek çocuk diye düşünüyorum daha benim ki hamburger pizza sevmiyor patates istiyorum dedi bende hamburgeri yedim menünün, zaten hiç dayanamam ki bende gitmemeye çalışıyorum yoksa fast food zayıf noktalarımdan ;)

Günaydın kızlar, üç aylarımız mübarek olsun hakkıyla ihya etmek nasip olur inşallah, dün hiç gelemedim çünkü belim kötü 2 gündür eşim iğne yapıyor onunla ayaktayım, bugün de oruca niyetlendim elhamdülillah, güya sahura kalkacaktım gözmümü bi açtım imsağa 2 dk var 2 bardak su içtim artık nasip, akşam menüsü de henüz belli değil

Dün
Sabah
1 Yumurta
6-7 tane peynir
2 tane zeytin
az tuzlu yoğurt
az çökeleek
1 dilim ekmek

Öğle akşam bir ettim
fırında sebzeli tavuktan 1 tane sarma yedim bir kase kadar da pirinç pilavı

Akşam
Yemedim bir ara oğlanlar kek tırtıkladım
2 kaşıkta sütlaç aldım
canım Allah kabul etsin .

dayanırsın . günler hala kısa. Allah kolaylık versin .

Kolay gelsin kızlar. :)

Bu sabah tartıldım ve 57.1 çıktım tam olarak. Hedefim 31 mart günü 54'ün altını görebilmek.

Bugün nişanlımın yanına gideceğim giderkende yanımda yoğurt kürümü alacağım. Bol su ve yeşil çay içmeye orda da devam edeceğim.

Şimdi taze fasulye ve mercimek çorbası pişiriyorum. Öğle yemeğini onlarla yaparım. Akşam da eşime cipsli kremalı soya soslu fırın tavuk yapıcam onun tadına biraz bakarım. İlk kez denedim bu tarifi inşallah istediğim gibi olur ay çok heyecanlı. :KK70:
bebişim . sen kararlısın . ve maşallah iraden de kuvvetli. olacak eminim.
nişanlın nerede ki . nereye gideceksin

Canımcım avm ye gittik mi ne yiyecek çocuk diye düşünüyorum daha benim ki hamburger pizza sevmiyor patates istiyorum dedi bende hamburgeri yedim menünün, zaten hiç dayanamam ki bende gitmemeye çalışıyorum yoksa fast food zayıf noktalarımdan :KK66:
anladım. ben de hiç sevmiyorum nedense. eski kafalıyım sanıyorum. ilgimi çekmiyor .
ama evde yapıyorum hamburger.
bir de snitzel yapıyorum . burgerlerde satılan gibi oluyor . çocuklar öyle diyor. hani tavuk burger oluyor ya
ben tavuk göğsünden yapıyorum. kolay

Back
X