Kolay gelsin kızlarr nasılsınız:)
Bir zamanlar sizinle çok güzel kilo vermiştim şimdi yeniden aranıza katılmak istiyorum. 14 gün sonra yani 1 nisan pazar gecesi nişanım var bu yüzden ilk etapta 2 haftada en azından 4 kilo verebilecek şekilde bir hedef belirledim kendime. O nişan elbisesine sığılacak işte o kadar!!
Gruptan ayrılmadan ve diyeti bırakıp salmadan önce 52 kilo civarındaydım. Şuan tok karnına 57-58 arası çıktım baskülde. Yarın sabah aç karnına elektronik tartı ile tartılıp fotosunu da buraya atıp başlıyorum. 14 günde 4 kilo veririm diye umut ediyorum haftada 2 kilo yapıyor neticede o kadar da zor olmamalı. :/
Eskiden 1.5 ayda 14 kilo vermiştim hızlıca zayıflamıştım sonrada spora gidip sıkılaşmıştım. Neden kilo aldın diyeceksiniz onu da açıklayayım hemen. Nişanlanacağım erkek arkadaşım ile iş yerinde tanıştık. Geceleri geç saatlerde çıkıyorduk. Her gece geç saatte çıkıp MC Donalds gibi fast food ürünleri satan yerlerde ortalama dolu dolu menüler yiyorduk. Kilomda yoktu ya çok önemsemedim. Bu şekilde bir ay geçti ve ben abartısız 2-3 günde bir fast food ile beslendim. Hali ile buna hangi bünye dayanır. 52den hoop geri topladım kiloları. Bir süredir 58e sabitlendim ama şimdi nişan var diye bir kısmını vermem lazım malum fotoğraflarda boy göstereceğiz.

Kendime olduğum kadar size de destek olmaya çalışacağım hepimize başarılar. :)