Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

2. öğünümden önce arada 7-8 adet çilek yedim..3 km yavaş tempoda yürüdüm:KK49:..belimi zorlamamam lazım..hava çok güzeldi..
:kk77::kk77::kk77:
dolu dolu bezelye yemeği(biraz fazla kaçırdım:KK45:)
mercimek çorba
turşu şalgam suyu ve 3-4 kaşık yoğurt
:kk77::kk77::kk77::kk77:
bezelye yemeğinin kalorisi yüksek oluyor. ben de seviyorum ama.
alıp yapamadım.
çok da pahalıydı.

dün markette can erik gördüm. 140 tl .
küçücük bi şeye koymuşlar. buruşuk ve sarı. almayınca kimse. buruşmuşlar.
ama az kaldı can erik çıkar. benim çocuklar hastası . deli oluyorlar erik diye
inşallah bol boy yeriz bu yıl.

Teşekkür ederim canım çok haklisin valla inan iki tane ilaç içtim ama kendime geldim üç gündür ölmüşüm ben boğazım mahvoldu onun etkisi galiba sırtım belim çok ağrıyordu
oy canım benim çok geçmiş olsun.

kıyamam . dikkat et kendine lütfen . meyve ihmal etme.
ben greyfurt yiyorum .her gün 1 adet

Şu dr ların bakanlıktan korkularından gerçekten antibiyotiğe ihtiyacımız varken bile yazmıyor bekletiyorlar..benimki de yazıyorum ama bekle birkaç gün kullanma dedi..dedim ben sağlıkçıyım zaten gereksiz antibiyotiğe ben de karşıyım ama ben kendimi biliyorum acımayla başlayıp kriptike dönüyor..dememe kalmadı ertesi gün aynada ben baktım beyaz beyaz patlamış...yazın kızımı da aynen oyaladılar 2 ay grip ilacıyla oyaladılar sonrasında iyice arttı daha güçlü antibiyotik kullanmak zorunda kaldık..bir de kızımın karaciğeri zaten o aralar rahatsızdı boşuna birsürü gereksiz ilaç kullanıp karaciğerini yorduk...çok güzel oluyor sanki.ayyy çok sinirlendim gene...:duduk::duduk::duduk:
dediğin gibi geç kalınınca daha da zor geçiyor..antibiyotik 2 güne anca etkiler ..tekrar geçmiş olsun canım..
canım benim .
kıyamam .
sarımsak da antibiyotik diyorlar.
kücük olanlardan yutsaydın . ilaç kadar etki etmese de
öyle durumlarda en azından .iyi gelmez miydi ki.

anladım. ben de hiç sevmiyorum nedense. eski kafalıyım sanıyorum. ilgimi çekmiyor .
ama evde yapıyorum hamburger.
bir de snitzel yapıyorum . burgerlerde satılan gibi oluyor . çocuklar öyle diyor. hani tavuk burger oluyor ya
ben tavuk göğsünden yapıyorum. kolay
Tarif versene bana canım, annemde yapıyor kardeşlerime o da çok güzel oluyor senin kini de deneyim

dün sabah patatesli omlet. sucuk. salatalık. peynir , zeytin. muhlama yedim kahvaltıda. hepsinden az az .

öğlen bi şey yemedim. dikiş diktim biraz

sonra eşimle ve kızla dışarı çıktık. biraz araba kullandım. ehliyeti yeni aldım .

ilerletmek için.

eve gelince 2 büyük salatalık. 1 greyfurt. 1 parça peynir,4-5 zeytin. kornişon turşu 3 adet .
bunları doğradım servis tabağına . yedim.
ardından 1 küçük brownie . kendim yapmıştım.

Merhaba kızlar iki gündür gelemedim dün anneme geldim 2 çocuklu uçak yolculuğu zor oldu daha ilk günden +700 gr geldim bugün kendime dur dedim tabi bunda hava değişimi ve şişkinlik etkisi var ama itiraf ediyorum dün akşam çok yedim burada frenleme çok zor oluyor 2 günde fotoğraflar paylaşılmış maşallah hepinizin çok güzelsiniz okuyucuu okuyucuu Svltr Svltr A aaadddaaa anladım ki buranın en şişkosu benim size yetisecem elbet bir gün bende :63: kıskandım sizi
@mesmeser çok geçmiş olsun canım
EceZ EceZ hoşgeldin hikayeni okudum
Mutluluklar diliyorum umarım hedefine ulaşırsın
sersum sersum canım sen nasılsın iyileşebildinmi bu senenin mikrobu süründürüyor benim hala bigazimda batma devam ediyor bitmek bilmiyor yaklaşık 20 gün oldu. Hepimiz biran önce şifa bulalım inşallah
Canım yeni doğum yaptın daha dur gidecek hepsi bir andan anlamazsın nasıl gitmiş benimde öyle olmuştu

dün sabah patatesli omlet. sucuk. salatalık. peynir , zeytin. muhlama yedim kahvaltıda. hepsinden az az .

öğlen bi şey yemedim. dikiş diktim biraz

sonra eşimle ve kızla dışarı çıktık. biraz araba kullandım. ehliyeti yeni aldım .

ilerletmek için.

eve gelince 2 büyük salatalık. 1 greyfurt. 1 parça peynir,4-5 zeytin. kornişon turşu 3 adet .
bunları doğradım servis tabağına . yedim.
ardından 1 küçük brownie . kendim yapmıştım.
Hayırlı olsun ehliyetin canım Allah kaza bela vermesin, alıştığın zaman çok rahat edeceksin, eşim bu sabah toplantıya gitti şehir dışına, şimdi herşey benim üstümde araba olmasa çocuğu kreşe bırak işe gel bana çok zor olurdu birde burda şehir içi toplu taşıma hiç iyi değil

Canm bnce coookk guzel grnuyorwun boyun da uzun sanki
ayy masallah bizim.kizlar bir harika bnce kilo oranlarimiz gayet iyi ama.devammm zayiflamaya

hosgeldin cnm seni hatirliyoruz tabiki oncelikle hayirli ugurlu olsun daha snra diyecegim sey sudur ki bu kez madem sadece 4 kilo vereceksin lutfen sagliklo ver hatirladgm kadariyla cok az yiyordun tek ogun gbi bak smdi evlenceksin de duzen oturt kizzzzzz:):)

teşekkür ederimm cnm zaten hepimizin bölgesel yoksa fit iz maşaallah :)

Maşallah canım :KK66:

teşekkür ederim cnm :)

Sağol canım bugün tekrar gittim bademcikler bembeyaz olmuş antibiyotik verdi bu defa

Kızlar hepinizin maşallahı var bence takacağınız pek bişey yok

canısı valla bölgesel hep

Merhaba kızlar iki gündür gelemedim dün anneme geldim 2 çocuklu uçak yolculuğu zor oldu daha ilk günden +700 gr geldim bugün kendime dur dedim tabi bunda hava değişimi ve şişkinlik etkisi var ama itiraf ediyorum dün akşam çok yedim burada frenleme çok zor oluyor 2 günde fotoğraflar paylaşılmış maşallah hepinizin çok güzelsiniz okuyucuu okuyucuu Svltr Svltr A aaadddaaa anladım ki buranın en şişkosu benim size yetisecem elbet bir gün bende :63: kıskandım sizi

@mesmeser çok geçmiş olsun canım
EceZ EceZ hoşgeldin hikayeni okudum
Mutluluklar diliyorum umarım hedefine ulaşırsın
sersum sersum canım sen nasılsın iyileşebildinmi bu senenin mikrobu süründürüyor benim hala bigazimda batma devam ediyor bitmek bilmiyor yaklaşık 20 gün oldu. Hepimiz biran önce şifa bulalım inşallah

elbette ki geçersin bile canısı :)

Hayırlı olsun ehliyetin canım Allah kaza bela vermesin, alıştığın zaman çok rahat edeceksin, eşim bu sabah toplantıya gitti şehir dışına, şimdi herşey benim üstümde araba olmasa çocuğu kreşe bırak işe gel bana çok zor olurdu birde burda şehir içi toplu taşıma hiç iyi değil
benim işim eve 20 dk kadar sürer.
ama otobus ile geliyorum . 2 vasıta değiştirerek .

ehliyeti aldım ki kızı seneye buraya yani ilçeye getirmek . burada anaokulu var. çok beğeniyorum. ortanca oğlanı 2 yıl getirdim . ama otobuslerle zor oldu.hatta son yıl getirirken kıza hamileydim falan . çok koşturmacalı gittim geldim. işime de yakın değil çünkü. 15 dk kadar yürüme mesafesi var. git gel yarım saatim gidiyordu sabahtan. akşam da öyle. ve kar var yağmur var. otobuslere gidiyorduk ama otobuse giderken bile ıslanma durumu var. okul güzel. unesco ödüllü tek okul düzce de.
sevecen vs .
şimdi kız ile nasipse araba ile gelip gitmeyi hedefliyorum. tabi önce bana da araba almak lazım.

Kolay gelsin kızlarr nasılsınız:)

Bir zamanlar sizinle çok güzel kilo vermiştim şimdi yeniden aranıza katılmak istiyorum. 14 gün sonra yani 1 nisan pazar gecesi nişanım var bu yüzden ilk etapta 2 haftada en azından 4 kilo verebilecek şekilde bir hedef belirledim kendime. O nişan elbisesine sığılacak işte o kadar!! :KK70:

Gruptan ayrılmadan ve diyeti bırakıp salmadan önce 52 kilo civarındaydım. Şuan tok karnına 57-58 arası çıktım baskülde. Yarın sabah aç karnına elektronik tartı ile tartılıp fotosunu da buraya atıp başlıyorum. 14 günde 4 kilo veririm diye umut ediyorum haftada 2 kilo yapıyor neticede o kadar da zor olmamalı. :/

Eskiden 1.5 ayda 14 kilo vermiştim hızlıca zayıflamıştım sonrada spora gidip sıkılaşmıştım. Neden kilo aldın diyeceksiniz onu da açıklayayım hemen. Nişanlanacağım erkek arkadaşım ile iş yerinde tanıştık. Geceleri geç saatlerde çıkıyorduk. Her gece geç saatte çıkıp MC Donalds gibi fast food ürünleri satan yerlerde ortalama dolu dolu menüler yiyorduk. Kilomda yoktu ya çok önemsemedim. Bu şekilde bir ay geçti ve ben abartısız 2-3 günde bir fast food ile beslendim. Hali ile buna hangi bünye dayanır. 52den hoop geri topladım kiloları. Bir süredir 58e sabitlendim ama şimdi nişan var diye bir kısmını vermem lazım malum fotoğraflarda boy göstereceğiz. :cool::cool:

Kendime olduğum kadar size de destek olmaya çalışacağım hepimize başarılar. :)

canım hoşgeldin şimdiden hayırlı olsun rabbim tamamına erdirsin :)

kızlar hayırlı sabahlar :)

haftasonu kaçırdım da kaçırmadım gibi birşey di :))) akşamları yemeyerek dengeledim herhalde yani bilemiyorum tartılmadım :)))))

sabah kahvaltım;
saat : 9:00

yarım domates kaşar simit
1 çay
afiyet olsun canım.

ben de tartılmadım. çünkü tartımın pili bitti.
pil almam lazım.

sabah kahvaltı yapamadım.
süt aldım yanıma . kahve yaptım içiyorum.
öğlene 2 haşlanmış yumurta
yarım muz
markete gidersem yoğurt alabilirim bunlara ilave olarak .
nedense artık o açgözlü halim kalmadı. yeterli geliyor . bir de abur cubur yemiyorum günlerdir

afiyet olsun canım.

ben de tartılmadım. çünkü tartımın pili bitti.
pil almam lazım.

sabah kahvaltı yapamadım.
süt aldım yanıma . kahve yaptım içiyorum.
öğlene 2 haşlanmış yumurta
yarım muz
markete gidersem yoğurt alabilirim bunlara ilave olarak .
nedense artık o akgözlü halim kalmadı. yeterli geliyor . bir de abur cubur yemiyorum günlerdir

ohh maşaallah böyle devam inşaalah :)

benim işim eve 20 dk kadar sürer.
ama otobus ile geliyorum . 2 vasıta değiştirerek .

ehliyeti aldım ki kızı seneye buraya yani ilçeye getirmek . burada anaokulu var. çok beğeniyorum. ortanca oğlanı 2 yıl getirdim . ama otobuslerle zor oldu.hatta son yıl getirirken kıza hamileydim falan . çok koşturmacalı gittim geldim. işime de yakın değil çünkü. 15 dk kadar yürüme mesafesi var. git gel yarım saatim gidiyordu sabahtan. akşam da öyle. ve kar var yağmur var. otobuslere gidiyorduk ama otobuse giderken bile ıslanma durumu var. okul güzel. unesco ödüllü tek okul düzce de.
sevecen vs .
şimdi kız ile nasipse araba ile gelip gitmeyi hedefliyorum. tabi önce bana da araba almak lazım.
bayanlarin araba kullanmasi cidden onemli cnm hele ki cocuk varsa bizim.bir arabamiz var o da bnde :)

bayanlarin araba kullanmasi cidden onemli cnm hele ki cocuk varsa bizim.bir arabamiz var o da bnde :)
Bizimde araba tek ama Allah tan kurum aynı işe gidip gelirken zor olmuyor, diğer günlerde de karışmaz hatta bi ara bana iş yıkıyordu, benzin al arabayı yıka, ya şunu alıp gelsen diye :)))

Back
X