- 9 Aralık 2016
- 4.040
- 9.392
- 158
54’te durabilirim kabul ediyorum :)))anladım canım .
ben durmuştum .![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
54’te durabilirim kabul ediyorum :)))anladım canım .
ben durmuştum .![]()
54’te durabilirim kabul ediyorum :)))
devam canım iyi gidiyorsun .Bnde bldireyim bakalim
Rumuz aaadddaaa
Gecen hafta 64.7
Bu hafta 64.0
Fark 700
Yuzde .1.08
Spor karisik
Hedef 60
hadi geçen hafta evlilik yıldönümü yemeği vs . artı vardı da. bu hafta noldu şekerim.Günaydın kızlar, biraz yoğunum yine bugün kilo bildirimi yapıp kaçıyorum
Rumuz : Svltr
Başlangıç kilo : 69,5
Geçen hafta : 67,2
Bu hafta : 67,3
Fark : +100
Yüzde : + 0,148
Benim kilo verme durdu bu ara hatta ilerliyor
54 iyidir. boyun kaçtı canımcım.54’te durabilirim kabul ediyorum :)))
inşallah canım.bende 57 de durabilirim şuan hiç problem değil :))))))))))))
Çarşambadan bu sabaha yarım kilo alacak değilsin bence bulgur şişirmiş olmalı seni.Aslında 66,7 di çarşamba günü, dün arkadaşıma gittim öğle arası kısır vardı çok yedimannemde burda bugün gidiyor dün anne yemeğini abarttım veee sonuç işte ortada, çok suçluyum artık bol dikkat yemek yok
![]()
Boyum 1.59 sanırım.[QUOTE="demirleke,
54 iyidir. boyun kaçtı canımcım.
canım 2 günde daha çok kilo alanlar olmuştu bu forumda biliyor musun . ben de senin gibi şaşırmıştım.Çarşambadan bu sabaha yarım kilo alacak değilsin bence bulgur şişirmiş olmalı seni.
Bana iki günde alınan kilo geçici geliyor ama. İki gün az yese gider yani.canım 2 günde daha çok kilo alanlar olmuştu bu forumda biliyor musun . ben de senin gibi şaşırmıştım.
Aynen canım ama arada sabahları çavdar ekmeği yiyorum...
güzel gözüküyor ellerine sağlık...
Bakalım canım..inşallah az da olsa rahatlatır..Aslında kilo vermek en iyi sonuç olacak belim için..
yürüyüşler iyi gidiyor maşallah
Etmeye çalışıyorum canım elimden geldiğince..
ben balı sevmem ama kaymakla 2-3 lokma güzel oluyor..
Geçmiş olsun canım..
ben de çok merak ediyorum..Angelina mı iyi bu mu
Aslında en güzeli orjinal izlemektir..ses kalitesi hiç bozulmamış oluyor e zaman içinde alışıp sanki Türkçe seyrediyor gibi oluyor insan
Ah canım düzelmedi mi daha...
İlahi yeşillikli yımırtalı dürüm
Mutlu yaşlara canım.Bu yıl biz de evlendiğimizden beri ilk defa eşimin ve benim doğum günümüzde ayrıydık..Çok koydu çok
Umarım son olur..
![]()
Hadi insallah cnmcim. Bu arada sana bisey sormaliyim sen 1.5 ayda fverdim demistin ya karatayla idi dimi o canim sanki oyle hatirladimdevam canım iyi gidiyorsun .
sende guzel vermissin smdi baktim bravo sanaspora baslaman cok iyi olmis canimcim ama nacizhane su kurabikleri pogacalari da artik cikaralim birlikte daha iyi olcaz pat pat gidecek o zaman evde mi pisirmistin kuzumSelam kızlar
Çarşamba sabah 1 saat yürüyüş
Kahvaltıda omlet peynir zeytin salata 2 lokma simit
Öğlen sabahtan biraz omlet kalmıştı onu yedim
Akşam kırmızı mercimek çorbası şinitzel az patates kızartma (actifry)semizotu salatası yoğurtlu ve yeşil salata
Perşembe sabah 1 saat yürüyüş
Kahvaltı domates peynir zeytin 1 kase bol tarçınlı sütlaç
Akşam bolca yoğurtlu beyaz lahana salatası 1 lokma poaça ve 4 minik kurabiye
Akşam tekrar 40 dek yürüyüş yaptım
Bu sabah 1 saat yürüyüş
Kahvaltı birazdan yapılacak
Daha iyi şükürcanım kız nasıl oldu.
verirsin üzülme.
bu hafta da böyle olmuş olsun