Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

günaydın kızlar...

kahvaltım
:kk77::kk77::kk77:
patatesli omlet
pastırma sucuk
yarım dilim çavdar
yarım köz kapya biber

çayın yanında dün yaptığım tatlandırıcılı muhallebi

aslında wc sorunum olmasa daha güzel kilo verdim kesin..çünkü bu hafta hiç kaçamak yapmadım..bu sabah kalktım 100 gr daha gitmiş..ki dün lavaş ve yarım lahmacun yedim..form çay içmeye başlasam iyi olacak..:KK51::KK51:

günaydın kızlar...

kahvaltım
patatesli omlet
pastırma sucuk
yarım dilim çavdar
yarım köz kapya biber

aslında wc sorunum olmasa daha güzel kilo verdim kesin..çünkü bu hafta hiç kaçamak yapmadım..bu sabah kalktım 100 gr daha gitmiş..ki dün lavaş ve yarım lahmacun yedim..form çay içmeye başlasam iyi olacak..:KK51::KK51:

bende de aynı sorun var gündüz ekmek pilav gibi şeyler yediysem akşam yemiyorum öyle şeyler dengeliyorum öylelikle 2 haftadır sabit kilodayım biraz da wc sorunum var dediğin gibii :( yoksa kilo veriyorumm :( bu hafta regl şişliğimde var bakalım ne olacak :(

@demirleke ve diğer bilen arkadaşlar,
Dün bimden buğday ruşeymi ve yulaf kepeği aldım, ben normal un gibi zannediyordum yulaf kepeğini. Yani böyle ekmek filan yapılıyor. Ama pakette tek kullanımlık diyor. Nerde tek kullanacağım onu ben anlamadım ki:))

Dün bimden buğday ruşeymi ve yulaf kepeği aldım, ben normal un gibi zannediyordum yulaf kepeğini. Yani böyle ekmek filan yapılıyor. Ama pakette tek kullanımlık diyor. Nerde tek kullanacağım onu ben anlamadım ki:))
yulaf kepeğini un olarak kullanabilirsin veya krep yapabilirsin..ama un gibi yapışkan ve tutucu olmaz..benim face yemek sayfamda yulaf kepekli tarifler var istersen oradan bakabilirsin:KK66:..linkini alta veriyorum..

https://www.facebook.com/Karatay-ve-Dukandan-en-güzel-yemek-tarifleri-433736496657051/

yulaf kepeğini un olarak kullanabilirsin veya krep yapabilirsin..ama un gibi yapışkan ve tutucu olmaz..benim face yemek sayfamda yulaf kepekli tarifler var istersen oradan bakabilirsin:KK66:..linkini alta veriyorum..

https://www.facebook.com/Karatay-ve-Dukandan-en-güzel-yemek-tarifleri-433736496657051/
Face hesabım yok yine de bakabiliyor muyum?
Bir de ben zaten çok uğraşmak istemiyorum tek kullanımlık olması daha güzel ama nerde tek kullanacağım bilemedim. Yoğurda yulaf kepeği döküp yenir mi ki:))

günaydın kızlar...

kahvaltım
patatesli omlet
pastırma sucuk
yarım dilim çavdar
yarım köz kapya biber

Form Çay çok etkili gerçekten
Ama bir süre sonra etkisini kaybediyor
Ondan 1 ay kullanıp 1 ay bırakınca daha etkili oluyor

Kutuyu evir cevir .nerelerde kuullanacagın yazıyor
Sutune yogurduna direk koy kullan .
Ya da mayalı hamura kat.ruseym için yani.dıgerını aldım.ama kullanmadım( yulaf kepegı)

Aksam sabah guzel gıttım yıne
Sabah sonrası cay kahve içtim hep

Tiramisu yapıyorum.yarın dogumgünüm ve cocuklar tiramisu istedı
Aksam öğünü olarak 1 ayva ve 1 greyfurt yiycem nasipse
Yesıl mercımek yemegı var dünden.acıkırsam ondan yerim ama ona ihtiyaç duymam sanıyorum

bende de aynı sorun var gündüz ekmek pilav gibi şeyler yediysem akşam yemiyorum öyle şeyler dengeliyorum öylelikle 2 haftadır sabit kilodayım biraz da wc sorunum var dediğin gibii :KK43: yoksa kilo veriyorumm :KK43: bu hafta regl şişliğimde var bakalım ne olacak :KK43:
şalgam suyu da çok iyi geliyor bağısaklara..ben 2 haftadır boğazım acıdığı için yakıyor içemiyorum..dene istersen..

Face hesabım yok yine de bakabiliyor muyum?
Bir de ben zaten çok uğraşmak istemiyorum tek kullanımlık olması daha güzel ama nerde tek kullanacağım bilemedim. Yoğurda yulaf kepeği döküp yenir mi ki:))
benim bildiğim verdiğim linke tıklarsan açılıyor hesabın olmasa da diye biliyorum ama..:KK64:dene istersen:KK66:

öğlen yemeğim
29177136_10214133219816989_1373754296172019712_n.webp çavdar üstüne yımırtalı peyirli domates sos
actifrayda
çayyy

p.tesi akşamına eltimler geliyor 1 geceliğine
bostan patlıcanlı köfte yapıcam fırında
patlıcanları kızartıyorum actifrayda köfteleri de yarın yapar pişiririm
p.tesi çok işim var yapamam yarın da kızımla kuaföre gidicez..
kocişim gelir belkim hafta sonu güzelleşeyim accık:KK8::KK8::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Back
X