Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet canım gördüm ama geri dönemedim memleketime geldim burada günler yoğun geçiyor ben pek giremiyorum
Doğum günün kutlu olsun canım kendi pastanı kendin yapıyorsun bunun adı annelik işteAksam sabah guzel gıttım yıne
Sabah sonrası cay kahve içtim hep
Tiramisu yapıyorum.yarın dogumgünüm ve cocuklar tiramisu istedı
Aksam öğünü olarak 1 ayva ve 1 greyfurt yiycem nasipse
Yesıl mercımek yemegı var dünden.acıkırsam ondan yerim ama ona ihtiyaç duymam sanıyorum
Rabbim evlatlarınla sevdiklerinle sağlıklı bir ömür nasip etsinBugun benim dogum günümmmmmmmmm
tühh..vay sıpa ne inatçı çıktı
nasılsın canım..ameliyattan sonraki durumdan memnun musun?
ellerine sağlık canım..ficans 2 haftadır bırakmıyorsun kimseye 1. liği
geçmiş olsun canım..çok fena bir his o bilirim![]()
Aksam sabah guzel gıttım yıne
Sabah sonrası cay kahve içtim hep
Tiramisu yapıyorum.yarın dogumgünüm ve cocuklar tiramisu istedı
Aksam öğünü olarak 1 ayva ve 1 greyfurt yiycem nasipse
Yesıl mercımek yemegı var dünden.acıkırsam ondan yerim ama ona ihtiyaç duymam sanıyorum
Sen izinde sayılıyorsun canım..sorun yok keyfine bak..iyi tatiller..sersum canım ben bu ara menü yazmıyorum 15 gün sonra aranıza aranıza tam olarak döneceğim inşallah bir sıkıntı olmaz dimi kural ihlali yapıyorum birazcık kusura bakmayın
Muhabbetiniz çok güzel hepinizden haberdarım ama herşeyi geç okuyorum akşam 270 mesaj okudum maşallah bitmek bilmedi ama yazmaya vakit kalmadı
Ailenle sevdiklerinle beraber nice mutlu sağlıklı yıllara canımBugun benim dogum günümmmmmmmmm
1 sigara böreği
yarım su böreği
2 lokma bak kaymak
1 küçük ıspanaklı börek