Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ooo . anneni tebrik ederim. maşallah ya. iyi vermişAnnemle yarıştaydık annem 1 haftada 2 kilo vermiş ben 800 gram vermişim. Acayip hırslandım şu anda. Şimdi efsane bir protein kahvaltısı hazırlayıp fotoğrafını da atıcam. 55 yaşında kadının metabolizması beni nasıl geçer demek ki ben gerçekten dikkatsiz gitmişim geçen hafta![]()
günaydın güzeller...bugün fizik tedavim başlıyor..akşama da yatılı misafirim var ..11-12 gibi gelirler..işimi halledip döneceğim hemen..umarım fizik tedavim işe yarar kızlar..
kahvaltım
omlet
peynir zeytin
1 gün kurusu
![]()
misafirlerin gelmiştir .günaydın güzeller...bugün fizik tedavim başlıyor..akşama da yatılı misafirim var ..11-12 gibi gelirler..işimi halledip döneceğim hemen..umarım fizik tedavim işe yarar kızlar..
kahvaltım
omlet
peynir zeytin
1 gün kurusu
![]()
hoş geldin.Merhaba kizlar ,
Benim biraz fazlaligim var. Kilo vermek istiyorum neler yapiyorsunuz ? Neler yiyip iciyorsunuz biraz taktik verir misiniz![]()
sağ ol canım . Amin inşallah . Allah hepimize güzel günler göstersin inşallah. tek duamız bu. Allah bugünlerimizi aratmasın .tamam canım deneyeceğim teşekkür ederim şuan düzeldim gözüküyor ama midem hassas
canısııııııııııı yetişemedim doğum günün kutlu olsun nice sağlıklı huzurlu mutlu senelere sevdiklerinle :)
Kizlar merhaba,
1 kisilik yeriniz var mi10 kilom var ramazana kadar vermek istiyorum..birde malum yazliklar cikiyor ve olmuyorlar
![]()
@demirleke doğum günün kutlu olsun canım evlatlarınla eşinli sağlıklı huzurlu uzun ömürler inşallah
.Kizlar merhaba,
1 kisilik yeriniz var mi10 kilom var ramazana kadar vermek istiyorum..birde malum yazliklar cikiyor ve olmuyorlar
![]()
güzelmiş. ekmek arası peynir tomates zeytin bayılırım . en sevdiğim.Sabah KAHVALTIM;
saat : 9.00
sandwiç ekmeğine peynir zeytin domates
2 çay
saat : 11.30
1 kupa su
güzelmiş. ekmek arası peynir tomates zeytin bayılırım . en sevdiğim.
merhaba cnm hoşgeldin tabiki bol bol yerimiz var :)
Hosbuldummm.hoş geldin
kendinden bahset.
evli çocuklu . yaş
ve neler yersin . yemezsin . abur cubur yer misin mesela.
.
hoş geldin .Hosbuldummm.
Adim Hulya..kullanabilirsiniz..uzun yillar calistim simdi calismiyorum artik..43 yasindayim (gostermiyorum ama oyle diyorlar :))) oglum 1 tane orta sonda..sinav stresi yasiyorum cok..
Gecen sene aslinda guzel kilo verdim sonrasinda hasimoto troidi cikti..o lanet hastalikta kilo aldiriyor..verdigimi aldim geri .
Benim sorunum ayakustu atistirma..oturup ydmek yedigim azdir..ayakustu olunca insan bilmiyor ne yedigini.
Cok istikrarli degilim ama diyete baslayinca acik bufeye donup bakmam..
Diyet yaparken acikinca yerim o an canim ne istiyorsa ..duzenli yemem yani..bu kadar simdilik