Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

artık acıkmadığımı farkettim.
cumartesi de . güzel bi kahvaltı ardından . akşama kadar acıkmadım.
yine 10 gibi yapmıştım kahvaltıyı zaten

cumartesi akşam 1 greyfurt. 1 kase cacık

az yiyor gibi olabilirim . ama aralarda ağzıma bazı mamalar atıyorum.
çocuklara yemek koyarken . ya da bitter çikolata . küçük bir kare gibi.
o da iştahımı köreltmiş olabilir .

Annemle yarıştaydık annem 1 haftada 2 kilo vermiş ben 800 gram vermişim. Acayip hırslandım şu anda. Şimdi efsane bir protein kahvaltısı hazırlayıp fotoğrafını da atıcam. 55 yaşında kadının metabolizması beni nasıl geçer demek ki ben gerçekten dikkatsiz gitmişim geçen hafta :işsiz::işsiz::işsiz::işsiz:
ooo . anneni tebrik ederim. maşallah ya. iyi vermiş

günaydın güzeller...bugün fizik tedavim başlıyor..akşama da yatılı misafirim var ..11-12 gibi gelirler..işimi halledip döneceğim hemen..umarım fizik tedavim işe yarar kızlar..:dua::dua:
kahvaltım
:kk77::kk77::kk77:
omlet
peynir zeytin
1 gün kurusu
:kk77::kk77::kk77:
misafirlerin gelmiştir .
mamalar yaptın mı .

Merhaba kizlar ,
Benim biraz fazlaligim var. Kilo vermek istiyorum neler yapiyorsunuz ? Neler yiyip iciyorsunuz biraz taktik verir misiniz :KK25:
hoş geldin.
bize katılırsan sanıyorum taktikleri de görmüş olursun .

tamam canım deneyeceğim teşekkür ederim şuan düzeldim gözüküyor ama midem hassas

canısııııııııııı yetişemedim doğum günün kutlu olsun nice sağlıklı huzurlu mutlu senelere sevdiklerinle :)
sağ ol canım . Amin inşallah . Allah hepimize güzel günler göstersin inşallah. tek duamız bu. Allah bugünlerimizi aratmasın .

Kahvaltı
2 haşlanmış yumurta
Peynir
Tuzlu yoğurt
1 dilim ekmek
2 kupa çay

merhaba cnm hoşgeldin tabiki bol bol yerimiz var :)

hoş geldin
kendinden bahset.
evli çocuklu . yaş
ve neler yersin . yemezsin . abur cubur yer misin mesela.

.
Hosbuldummm.

Adim Hulya..kullanabilirsiniz..uzun yillar calistim simdi calismiyorum artik..43 yasindayim (gostermiyorum ama oyle diyorlar :))) oglum 1 tane orta sonda..sinav stresi yasiyorum cok..

Gecen sene aslinda guzel kilo verdim sonrasinda hasimoto troidi cikti..o lanet hastalikta kilo aldiriyor..verdigimi aldim geri .

Benim sorunum ayakustu atistirma..oturup ydmek yedigim azdir..ayakustu olunca insan bilmiyor ne yedigini.

Cok istikrarli degilim ama diyete baslayinca acik bufeye donup bakmam..

Diyet yaparken acikinca yerim o an canim ne istiyorsa ..duzenli yemem yani..bu kadar simdilik

Hosbuldummm.

Adim Hulya..kullanabilirsiniz..uzun yillar calistim simdi calismiyorum artik..43 yasindayim (gostermiyorum ama oyle diyorlar :))) oglum 1 tane orta sonda..sinav stresi yasiyorum cok..

Gecen sene aslinda guzel kilo verdim sonrasinda hasimoto troidi cikti..o lanet hastalikta kilo aldiriyor..verdigimi aldim geri .

Benim sorunum ayakustu atistirma..oturup ydmek yedigim azdir..ayakustu olunca insan bilmiyor ne yedigini.

Cok istikrarli degilim ama diyete baslayinca acik bufeye donup bakmam..

Diyet yaparken acikinca yerim o an canim ne istiyorsa ..duzenli yemem yani..bu kadar simdilik
hoş geldin .
ne iyi ettin . bak burda aburcuburcular ve ayaküstü yemek yiyenler çoğunluktaydı.
öncelikle ben.
ama baya baya törpülendim.
ben dilek. kullanabilirsin.
haşimoto traidinin tedavisi var mı . ilaç kullanıyor musun . kilo almamak için yani.
verdiğimi geri aldım demişsin çünkü.

oğluşuna başarılar . dilerim. güzel bir liseye gider inşallah. hayırlısıyla.
ortalaması ne durumda. stres yaptığına göre gayet başarılı

Back
X