Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Kizlar dun aksam canik durduk yere fistik cekti evde de yok aman allahim kafayi yicem ille de fistik tam o sirada kitap okuyordum size bahsettigim diyet kitabi eger caniniz cikolata isterse bilin ki maznezyum eksiginiz vardir o yuzden caniniz istiyordur kuruyemis yiyin gecer doyordu anladim ki fistik istemesinin sebebibi maznezyummus ama evde fistik yoktu cikolata vardi yarim muz ve bikac parca cikolataliyi eritip bir dilim ekmekle yedim
:KK57::KK57::KK57::KK57::KK57::KK57:

hey maşallah. çikolata bile eritmiş. ben bütün yerdim çikolatayı. muzu da yutardım hemen.

Benim tarzının pili bitince baya bir süre alamıyorum, çünkü bulamıyorum her yerde

Bence en iyisi eski tip tartı,hem onların doğruluk oranı daha fazlaymis
eski tip uzun süre kullandım. ama zaten 2,5 kilo fazla tartıyordu. ben her tartılışta 2.5 kilo düşüyordum falan . ama attım onu 5-6 yıl önce. 3 yıl kadar oldu dijital aldım. ve memnunum. 20 tl ye almıştım. a1011 e gelmişti.

:KK57::KK57::KK57::KK57::KK57::KK57:

hey maşallah. çikolata bile eritmiş. ben bütün yerdim çikolatayı. muzu da yutardım hemen.
ayy demirlekecim inanki ayniyiz ben daha bir hafta oncesine kadar onu yapiyordum direk yuturyordum koc iste aninda indirir zaten kilo ondan geldi bu jafta diyorum ya su psikoloji kitaplarina basladim diye zorla oturuyorum:)

Kizlar bnde yapim.bldirim
Rumuz aaadddaaa
Gecen hafta 63.9
Bu hafta 63.9
Fark 0
Yuzde 0
Hedef 60 veya 59 bilemedim
Aslinda agir da cikablirdim 100 gram ama mumkun oldginca hafif seylerle tartildim kendimi kandirmak icin:)

Rumuz aaadddaaa
Gecen hafta 63.9
Bu hafta 63.9
Fark 0
Yuzde 0
Aslinda agir da cikablirdim 100 gram ama mumkun oldginca hafif seylerle tartildim kendimi kandirmak icin:)
hedefine ulaşırsın canım inşallah
senin de malum dönem. ondan fazla çıktın bence.

Selam kızlar

Çok güzel kilolar verilmiş tebrik ederim

Sabah 1 saat yürüyüş

Kahvaltım 2 tam yumurta 2 de beyazı çırpıp baharatlarla omlet yaptım
Salata peynir çilek 1 kaşık magnolia

Kilo bildirimimi de yapayım

Geçen hafta 73.0

Bu hafta 72.5

Fark 500 gr

% 0.685

Veremiycem sandım ama bu hafta hergün yürümüştüm çok şükür

evet cnm o yoktu bnde bunlari yedim hos o olsa bile ben yine canm ne isterse yiyorum ona ayri yapiyorum bazen

allah kabul etsin cnim olsun salma sakin bu jafta verirsin

mucckkkk evet biz boyleyiz atistirmalik gbi ama besleyici:) hos sonrasinda bir kacamak yaptim da alt kisma yazicam

cok iyi cnm masallah rahatlarsin artik

Bu hafta dikkat ederim inşallah Can'ım

Rumuz aaadddaaa
Gecen hafta 63.9
Bu hafta 63.9
Fark 0
Yuzde 0
Ben de bel ağrım için korse kullanıyorum, tartilirken en ince kıyafetleriyle, korsemi çıkartıp tartiliyorum :KK53:

Sabah
1 yumurta, bir salatalık, peynir
Ara, kahve 1 gün kuruşu
Oglen, 1 dilim ekmek, yoğurt kaymağı
Ara
Elma
Akşam
Uskumru balık yapacağım, yanına bol salata, ekmek siz yerim

Balıktan sonra tatlı isteğim oluyor, eşim dün trilice almış, onu bugüne sakladım, yarım dilim yiyeceğim.

Öğle yemeğim
ıspanaklı iç hazırlayıp fırına vermiştim börek gibi yapılyor bizim burda katıklı diyorlar, ondan çok ince 2 dilim yedim,
1 bardak çay

Sabah
1 yumurta, bir salatalık, peynir
Ara, kahve 1 gün kuruşu
Oglen, 1 dilim ekmek, yoğurt kaymağı
Ara
Elma
Akşam
Uskumru balık yapacağım, yanına bol salata, ekmek siz yerim

Balıktan sonra tatlı isteğim oluyor, eşim dün trilice almış, onu bugüne sakladım, yarım dilim yiyeceğim.
afiyet olsun canım .
yoğurt kaymağı yiyebiliyorsan tebrik ediyorum

Öğle yemeğim
ıspanaklı iç hazırlayıp fırına vermiştim börek gibi yapılyor bizim burda katıklı diyorlar, ondan çok ince 2 dilim yedim,
1 bardak çay
afiyet olsun canım.

afiyet olsun canım .
yoğurt kaymağı yiyebiliyorsan tebrik ediyorum

afiyet olsun canım.
Normalde şutu kay atıp tüm kaymağı alıp balla tuketiriz
Ko sun 5 kilo tencere yeni mayaladigi yoğurt verdi sağolsun
Ve köyünden getirdiği süt, kay ağını al adan yoğurt yapmi ben de onu ayirmistim. Evde be den baska kimse yemez, bende oglen yemegi olarak bu sekilde degerlendiriyorum.

Back
X