Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Normalde şutu kay atıp tüm kaymağı alıp balla tuketiriz
Ko sun 5 kilo tencere yeni mayaladigi yoğurt verdi sağolsun
Ve köyünden getirdiği süt, kay ağını al adan yoğurt yapmi ben de onu ayirmistim. Evde be den baska kimse yemez, bende oglen yemegi olarak bu sekilde degerlendiriyorum.
ay ay .
canım .
bizim de çok kaymak çıkar . süt kaymağı özellikle çok çıkar .
toplarım ben de .
koca kaseyi eşim yer . bal ve ekmek ile.
ben tadımlık bakabiliyorum. damak tadıma hiç uymuyor . maşallah kuzum.
ben maske yapıyorum bazen sütün kaymağından biraz alarak.

biberli-ekmek.webp
bu biberli ekmek

ayyyyyyyyyyyyyyyyyyy
ne güzel bi şey bu böyleeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

salçalı galiba demi.
biber salça
Evet canım salçalı ama burda baş biber derler çokta acı olur ondan koyuyorlar yazdan kurutup biberi ezip buzluğa atıyorlar birçok şeye kullanıyorlar, içinde çökelek,çörek otu,salça,soğan,baharatlar var buraya has barahatlarda kokuyorlar,acı seviyorsan sana göre, benim midemi yakar her yediğimde onun için çok yemem

Hatayın mutfağı çok güzeldir canım burda kilo vermeye çalışmak epeyce zor :))) mezeler hele çok iyidir

i.webp
bu diğer bir ıspanaklı börek çeşidi buda çok lezzetlidir

kaytaz-boregi-tarif.webp
buda kaytaz böreği lezzetlidir ;)

Evet canım salçalı ama burda baş biber derler çokta acı olur ondan koyuyorlar yazdan kurutup biberi ezip buzluğa atıyorlar birçok şeye kullanıyorlar, içinde çökelek,çörek otu,salça,soğan,baharatlar var buraya has barahatlarda kokuyorlar,acı seviyorsan sana göre, benim midemi yakar her yediğimde onun için çok yemem
acı çok severim.
bi kez komşum isot biberi getirmişti. sanıyorum urfadan.
yeşildi.
nasıl acı demişti.
ben yedim ama bana acısı çok gelmedi. tam damağıma göreydi.

bazen çok acı denk gelirse o zaman kulaklarım uğulduyor. ve midem bile yanıyor o zaman işte.

acı çok severim.
bi kez komşum isot biberi getirmişti. sanıyorum urfadan.
yeşildi.
nasıl acı demişti.
ben yedim ama bana acısı çok gelmedi. tam damağıma göreydi.

bazen çok acı denk gelirse o zaman kulaklarım uğulduyor. ve midem bile yanıyor o zaman işte.
sana samandağ biberi göndereyim, efsanedir, hıçkırtır acıdan :rolleyes:

akşama yemeğim yok .
dün eşime dedim . sen çorbacıda kelle paça içtin mi. ben sadece paça içiyorum dedi. onu sevmiş.
neyse güzel mi dedim. hayır dedi,senin yaptığın düğün çorbası 10 numara dedi onun yanında.
senin çorban 10 ise paça 4 dür diyor.
evde et suyu ve et vardı. düğün çorbası yaptım dün akşam gidince.

ve bi gün içeceğim mutlaka bu paça , kelle paçayı. tüm cesaretimi toplayım içeceğim inşallah.
kokoreç de yiyemem. iskembe de. mumbar vs de. çok ödlek biriyim bunları yeme konusunda. cesaretim yok. :duduk::duduk::duduk:

akşama yemeğim yok .
dün eşime dedim . sen çorbacıda kelle paça içtin mi. ben sadece paça içiyorum dedi. onu sevmiş.
neyse güzel mi dedim. hayır dedi,senin yaptığın düğün çorbası 10 numara dedi onun yanında.
senin çorban 10 ise paça 4 dür diyor.
evde et suyu ve et vardı. düğün çorbası yaptım dün akşam gidince.

ve bi gün içeceğim mutlaka bu paça , kelle paçayı. tüm cesaretimi toplayım içeceğim inşallah.
kokoreç de yiyemem. iskembe de. mumbar vs de. çok ödlek biriyim bunları yeme konusunda. cesaretim yok. :duduk::duduk::duduk:
Maraşta paça vazgeçilmezdir, anacağım çok güzel yapar, mumbarıda harika yapar sadece onunkini yerim, kokkoreçte çok severim, hatta ciğer kavurma falan, bir tek karın işkembe dolması falan yiyemem

Maraşta paça vazgeçilmezdir, anacağım çok güzel yapar, mumbarıda harika yapar sadece onunkini yerim, kokkoreçte çok severim, hatta ciğer kavurma falan, bir tek karın işkembe dolması falan yiyemem
Mumbara burda alıştık bizde. Çok severiz eşimle, ama ben yapmadım hiç hazır alıp yiyoruz.

Back
X