- 31 Ağustos 2012
- 22.208
- 35.433
- 798
Lahmacun gjbi mi yapyiyorlar orada?sağolasın canım![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Lahmacun gjbi mi yapyiyorlar orada?sağolasın canım![]()
ay ay .Normalde şutu kay atıp tüm kaymağı alıp balla tuketiriz
Ko sun 5 kilo tencere yeni mayaladigi yoğurt verdi sağolsun
Ve köyünden getirdiği süt, kay ağını al adan yoğurt yapmi ben de onu ayirmistim. Evde be den baska kimse yemez, bende oglen yemegi olarak bu sekilde degerlendiriyorum.
yok canım kayık şeklinde veya semirsek diyorlar adına büyük d börek şeklinde ama hamuru incecik açılıyor, üçgen gibi bir şekil var nasıl istersen, lahmacun gibi yapılan biberli ekmekLahmacun gjbi mi yapyiyorlar orada?
ayyyyyyyyyyyyyyyyyyyEki Görüntüle 2133701
bu biberli ekmek
Evet canım salçalı ama burda baş biber derler çokta acı olur ondan koyuyorlar yazdan kurutup biberi ezip buzluğa atıyorlar birçok şeye kullanıyorlar, içinde çökelek,çörek otu,salça,soğan,baharatlar var buraya has barahatlarda kokuyorlar,acı seviyorsan sana göre, benim midemi yakar her yediğimde onun için çok yememayyyyyyyyyyyyyyyyyyy
ne güzel bi şey bu böyleeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
salçalı galiba demi.
biber salça
acı çok severim.Evet canım salçalı ama burda baş biber derler çokta acı olur ondan koyuyorlar yazdan kurutup biberi ezip buzluğa atıyorlar birçok şeye kullanıyorlar, içinde çökelek,çörek otu,salça,soğan,baharatlar var buraya has barahatlarda kokuyorlar,acı seviyorsan sana göre, benim midemi yakar her yediğimde onun için çok yemem
Eki Görüntüle 2133727
bu diğer bir ıspanaklı börek çeşidi buda çok lezzetlidir
Eki Görüntüle 2133728
buda kaytaz böreği lezzetlidir![]()
doğrudur canım .Hatayın mutfağı çok güzeldir canım burda kilo vermeye çalışmak epeyce zor :))) mezeler hele çok iyidir
sana samandağ biberi göndereyim, efsanedir, hıçkırtır acıdanacı çok severim.
bi kez komşum isot biberi getirmişti. sanıyorum urfadan.
yeşildi.
nasıl acı demişti.
ben yedim ama bana acısı çok gelmedi. tam damağıma göreydi.
bazen çok acı denk gelirse o zaman kulaklarım uğulduyor. ve midem bile yanıyor o zaman işte.
hahahha. yok istemem . hıçkırtıyorsa kalsın.sana samandağ biberi göndereyim, efsanedir, hıçkırtır acıdan![]()
Maraşta paça vazgeçilmezdir, anacağım çok güzel yapar, mumbarıda harika yapar sadece onunkini yerim, kokkoreçte çok severim, hatta ciğer kavurma falan, bir tek karın işkembe dolması falan yiyememakşama yemeğim yok .
dün eşime dedim . sen çorbacıda kelle paça içtin mi. ben sadece paça içiyorum dedi. onu sevmiş.
neyse güzel mi dedim. hayır dedi,senin yaptığın düğün çorbası 10 numara dedi onun yanında.
senin çorban 10 ise paça 4 dür diyor.
evde et suyu ve et vardı. düğün çorbası yaptım dün akşam gidince.
ve bi gün içeceğim mutlaka bu paça , kelle paçayı. tüm cesaretimi toplayım içeceğim inşallah.
kokoreç de yiyemem. iskembe de. mumbar vs de. çok ödlek biriyim bunları yeme konusunda. cesaretim yok.![]()
Bunu cok seviyorum. Bir kez gaziantepte halam yapmisti yedim. Evde çökelek var, aklım iyi geldi, yarjn kahvaltıya y aptirmayim. Buraya da foto atarım.Eki Görüntüle 2133701
bu biberli ekmek
Evet bundan yaptırıyorum bende.
Mumbara burda alıştık bizde. Çok severiz eşimle, ama ben yapmadım hiç hazır alıp yiyoruz.Maraşta paça vazgeçilmezdir, anacağım çok güzel yapar, mumbarıda harika yapar sadece onunkini yerim, kokkoreçte çok severim, hatta ciğer kavurma falan, bir tek karın işkembe dolması falan yiyemem
Canim biberli ekmeğin susamları kavrulup mu konuluyor ?Eki Görüntüle 2133701
bu biberli ekmek