Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Canım içli
kız maşallah hafta içi nasıl bu kadar döktürdün. hem çalışıp hem de ne mamalar yaptın yaaaa . içli köfteyi de sen mi yapıyorsun . ellerine sağlık canım.
Canım içli köfteyi yapıp buzluğa atıyorum, içini ben hazırlıyorum dışını arkadaşla yapıyoruz canım, malum zaman alıyor, öğle arası gittim biraz hazırlıkta yaptım, sağolasın şekerim :KK60:

Günaydın kızlar
Yoğun bir hafta sonu geçirdim ve pazar resim de yorgun geçti. Merkeze resmi bir işlem için gitmem gerekti, git gel yol 4 saat sürüyor bir de orda kosusturmemiz derken baya yoruldum.

Bugün menü bildirimi yaparım insallah
Ay memleketime mi gittin Allah nasip ederse bende gidecem haftasonu, yorulmuşsundur gerçekten canım uzak baya

@demirleke kumaşlar çok güzel canım ne dikeceksin bunlarla
leopar olan ile pantolon etek düşünüyorum.
tavşanlı olan ile . kıza elbise olabilir . açık mavi çiçekli ile de kıza elbise olabilir .bi yerde gördüm . küçük kıza elbise dikmişler bu tür kumaş ile.

mor olan minik çiçekli .o ince bi kumaş .tunik olabilir .

pembe büyük çiçekli ile etek düşünüyorum.

Canım içli

Canım içli köfteyi yapıp buzluğa atıyorum, içini ben hazırlıyorum dışını arkadaşla yapıyoruz canım, malum zaman alıyor, öğle arası gittim biraz hazırlıkta yaptım, sağolasın şekerim :KK60:
anladım canım .
ben de denemek istiyorum içli köfteyi. bu aralar çok fazla video karşıma çıkıyor . yapım konusunda
izledim çokça.
ama çok alışkın olduğumuz ya da çok aradığımız bi lezzet değil.
belki çocuklar ve eşim severse sık yaparım.

kayınvalidem enginar yolladı. bugün elimizde olur inşallah
bolca yolluyor her baharda . ben de bol bol pişiriyorum.
eşim de ben de her gün yesek niye bitmedi demeyiz. bitecek diye ödümüz kopuyor .
buralarda yok . o yüzden.

of ne kadar uzun sürmüş yol.
bitmiştir inşallah işleriniz .

yok kuzum geçmedi. hala yemeye devam.
:KK70::KK70:
Hallettik çok şükür. Diplomasi almaya gittik açıköğretim bürosuna. Teslim alinmayanlar, eskişehir ginderiliyormus yeni öğrendik bizimki de gönderildi mi bilmiyorduk, büronun da tel hizmeti yokmuş öğrenemedik bir türlü. Şansımızı gittik artık, aldık çok şükür.

leopar olan ile pantolon etek düşünüyorum.
tavşanlı olan ile . kıza elbise olabilir . açık mavi çiçekli ile de kıza elbise olabilir .bi yerde gördüm . küçük kıza elbise dikmişler bu tür kumaş ile.

mor olan minik çiçekli .o ince bi kumaş .tunik olabilir .

pembe büyük çiçekli ile etek düşünüyorum.
Şimdiden ellerine sağlık hayatım ;)

Ay memleketime mi gittin Allah nasip ederse bende gidecem haftasonu, yorulmuşsundur gerçekten canım uzak baya
Memleketin çok sicakkkkkk
Gerçi şimdi hatayda sucaktir
Biz de hafta sonu rüyaya gidecez, 2 gece 3 gün olarak planladık, 23 nisan tatilini değerlendirelim dedik. Balıklı halfeti felan geçeceğiz biraz,

Hallettik çok şükür. Diplomasi almaya gittik açıköğretim bürosuna. Teslim alinmayanlar, eskişehir ginderiliyormus yeni öğrendik bizimki de gönderildi mi bilmiyorduk, büronun da tel hizmeti yokmuş öğrenemedik bir türlü. Şansımızı gittik artık, aldık çok şükür.
4 saatlik yol. şansınıza gittiniz . hey maşallah . yurdum insanı.
ulaşamamak kötü. ama şükür ki istediğiniz gibi olmuş .almış gelmişsiniz . hayırlı uğurlu olsun diploman.

30739548_10156350792818057_5869426796980730736_n.jpg
30727702_10156350791223057_2133144981015048139_n.jpg
30714183_10156350791923057_6728824619597198522_n.jpg
30716616_10156350792398057_6858345801286991502_n.jpg
Tavsanliya bayıldım, kıza harika elbise olur.
Yazın efil efil giyersiniz, çok güzel kumaşlar

Diktiğini de paylas bizimle

öyle acıktım ki. anlatamam .
şimdi kahve yapacağım kendime.
son 1 saat 10 dk. yemeğe.

kayınvalidem enginar yolladı. bugün elimizde olur inşallah
bolca yolluyor her baharda . ben de bol bol pişiriyorum.
eşim de ben de her gün yesek niye bitmedi demeyiz. bitecek diye ödümüz kopuyor .
buralarda yok . o yüzden.
Ege nin yemek kültürünü de çok beğeniyorum.
Manisalı arkadaşımız vardı, ondan tattım öğrendim. Enginar hiç yemedim ama.

inşallah canım .
zaman bulursam inşallah dikmek istiyorum. havalar da tam düzelmedi . burası yine çok serin ve bulutlu . bugün de güneş yok.

Tavsanliya bayıldım, kıza harika elbise olur.
Yazın efil efil giyersiniz, çok güzel kumaşlar

Diktiğini de paylas bizimle

anladım canım .
ben de denemek istiyorum içli köfteyi. bu aralar çok fazla video karşıma çıkıyor . yapım konusunda
izledim çokça.
ama çok alışkın olduğumuz ya da çok aradığımız bi lezzet değil.
belki çocuklar ve eşim severse sık yaparım.
Benim annem de yapar ama ben hic yapmamıştır evlendikten sonra videolardan bakarak yaptım, ve icli köftesi meşhur biri oldum çıktım :)
Yapınca ben de çok yapıyorum buzloga atıyorum çok artık oluyor. Esin mutlaka sever de, çocukları bilemicem

Türk kahvesi mi canim afiyet olsun. Ben de kahvaltı üstüne içtim, ama canim yine istiyor, şimdi bir daha yapacağım sanırım.
hayır bebişim .nescayfeee clasik.
şekersiz . ama süt de katıyorum içine.
şekersiz.
türk kahvesini yapacağım bi ortam yok .
aslında daha çok severim kendi kahvemizi.

Benim annem de yapar ama ben hic yapmamıştır evlendikten sonra videolardan bakarak yaptım, ve icli köftesi meşhur biri oldum çıktım :)
Yapınca ben de çok yapıyorum buzloga atıyorum çok artık oluyor. Esin mutlaka sever de, çocukları bilemicem
canım buzluğa nasıl atıyorsun .
neye koyuyorsun. ezilme durumu oluyor mu.
sen hangi tarifi yapıyorsun .bana atsana video .

hayır bebişim .nescayfeee clasik.
şekersiz . ama süt de katıyorum içine.
şekersiz.
türk kahvesini yapacağım bi ortam yok .
aslında daha çok severim kendi kahvemizi.
Al bir makine, masa altında yap 1 dk da :rolleyes:
Bende türk kahvesi gunde bir kez içerim mutlaka çok eserim.

Back
X