Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Ay bu tam bana göre bizim burda bulurmuyum acep zerdeçal romatizmayaya iyi geliyormuş bu ara ağrılarım arttı içerdim valla
zerdeçal her yerde bulursun ki.
ben geçen yıl aldım . sade olarak satılıyor hem.
yoğurtlarıma karıştırıyorum . yazıyorum aslında her zaman . tarçın , zerdeçal , yoğurt , chia , keten tohumu vs diye

zerdeçal her yerde bulursun ki.
ben geçen yıl aldım . sade olarak satılıyor hem.
yoğurtlarıma karıştırıyorum . yazıyorum aslında her zaman . tarçın , zerdeçal , yoğurt , chia , keten tohumu vs diye
zerdeçal var kuzum içiyorum da bu ilgimi çekti onun için dedim

evet canımcım burada tanışıp evlendik zaten :-) o zaman aynı şubede çalışıyorduk beraber gidiyorduk işte antalyaya toplantılara falan yeni evliyken güzel oluyordu, sonra şubelerimiz ayrıldı o şubesine müdür oldu bende kendi şubemdeyim ama bir alt katta hep gözümün önünde :KK66:
Allah mutlulugunu arttirsin cnm orda baslamissiniz iliskinize o yuzden gozun hep ariyordur bnde esimi cok oLuyorum ama ayni yerde cakismak istemem cnku alisik olmadgim bir durum:)
ben abarttım yediklerimi öğlen

yeşil mercimek yemeği. 1 küçük kase
2 haşlanmış yumurta. sabah attım çantaya . baktım fazla haşlamışım.
yarım kase yoğurt.
kalan yarım kaseye 2 kaşık pekmez , 3 adet hurma. tatlı niyetine

2 bardak yeşil çay içtim .

şimdi ne içsem diye bakınıyorum.
bugün markete gittim . altın çay karışımı aldım.
süt de aldım. acaba onu mu denesem.
kullanan var mı bu karışımı.

nette görüyordum. çok faydalı vs diye.
içinde şunlar var ... resim atıyorum.

30725112_10156356490793057_3974607954294047463_n.jpg
cok guzel birseye benziyor bu ictin mi nasiksi tadi

Allah mutlulugunu arttirsin cnm orda baslamissiniz iliskinize o yuzden gozun hep ariyordur bnde esimi cok oLuyorum ama ayni yerde cakismak istemem cnku alisik olmadgim bir durum:)
cok guzel birseye benziyor bu ictin mi nasiksi tadi
hayır içmedim. çünkü pakette sıcak süt yazıyormuş . ve çok tokum . süt içecek yerim yok.
akşama denemeyi düşünüyorum.
meyan kökü tadını seviyorum .onu görünce içindekiler kısmında , cesaret ederek aldım. yoksa zerdeçalın tadını sevmiyorum. zoraki kullanıyorum bazı şeylerde. çok faydalı vs diye.

ben abarttım yediklerimi öğlen

yeşil mercimek yemeği. 1 küçük kase
2 haşlanmış yumurta. sabah attım çantaya . baktım fazla haşlamışım.
yarım kase yoğurt.
kalan yarım kaseye 2 kaşık pekmez , 3 adet hurma. tatlı niyetine

2 bardak yeşil çay içtim .

şimdi ne içsem diye bakınıyorum.
bugün markete gittim . altın çay karışımı aldım.
süt de aldım. acaba onu mu denesem.
kullanan var mı bu karışımı.

nette görüyordum. çok faydalı vs diye.
içinde şunlar var ... resim atıyorum.

30725112_10156356490793057_3974607954294047463_n.jpg
Ben de merak ettim, yorumunu bekleyeceğim

tamam canım . akşama yemek yemeyeceğim . niyetim böyle.
çünkü sabah ve öğlen güzelceeee abarttım.
akşama altın süt . domates ve salatalık düşünüyorum .bakalım yapabilecek miyim. yoksa yine kilo almaya başlayacağım

Ben de merak ettim, yorumunu bekleyeceğim

Kızlar şimdi bime gittim hurma ile kaynana sopası aldım
3 tane hurma yedim
2 tane de kaynana sopası kepekli (galeta yani) yedim
1 kupa da çay içiyorum

eve gidemedim yoksa akşam taze yoğurt yaptım onu yicektim ama nasip akşama artık

evet cnim zaten acikcasi tercihdisi istanbul beklemiyor degiliz bizde bir de esi ogretmen olanlari genelde oraya veriyorlar ea durumu daha iyi oluyor diye sanirim biz ordan geldik sorma 90 m2 evde oturuyorduk bizde kucuk cok iyi blirim yogunlugunu

gecmis olsun cnim guzel bir hava olmali kendine dkkat et

evet nadal bunu hep bnde dunurum gezmeler misafirler hep bize bir sekilde engel oluyor ama sanirim biz insanlari kontrol edemeyiz bu durumda kendimizi kontrol etmeyi ogrenecegiz bir sekilde ve bunu basardgimizda da zayif olacagiz:):)
Canim bu tercih dışı ıstanbul gelen arkadaşımızın da bir önceki görev yeri istanbuldu. Doğu görevini yaptılar, tekrar ıstanbul döndüler.

Istanbul da evin varsa yaşamak güzel, kira saniri en çok yıpratıyor insanları.

Bu arada hafta sonu urfa antep gezisi yapacak misiniz ?

Dün akşam yemeği kabak yemeği yedi bir tabak ekmek siz

Kacamaksiz bir günüm oldu diye sevinirken akşam komşu yaş pasta getirdi, yemeyeceğim dedim, sehpa da duruyordu. Sonra eşime sinir olduğum bu konuyu anlatırken bir de baktım ki pastayı yarilamisim farketmeden

Kaçamak yapmış oldum yani.

Sabah 1 dilim ekmekle az sucuklu yumyrta yedim. Deneme sinavim vardı dersaneye gittim, bir açma ve bir pogaca yedim, dışarı çıktığımda açlıktan gözüm dönüyor hep.

2 gibi eve gelip bir türk kahvesi içtim. Şimdi biraz fıstık yedim.

Akşam da tarhana çorbası bir kase ve dünden kabak yemeği yiyeceğim. Ekmek yemem artık pogaca ve açma üstüne.

Sesim kısık bu arada, hiç çıkmıyor, boğaz ağrım sesimi de kisti. Inşallah geçer hemen.

Benim oğlumda düşerdi canım birde bizim yatak yüksek, ben ona 18 aylıkken bekardan kulllandığım 120 lik yatağı tahsis ettim, bir tarafını duvara yasladım bir tarafında da yatak korumalarından var ama bazen öyle bir yatıyor ki ayak ucundan yere düşüyor :)))))

Kahvaltıyı süper yapmışsın dolu dolu bende açım şuan yapacağım inşallah
Benim kız hala besikte aynı odada yatıyor. Beşik ahşap büyük daha, gece üzerini 35678 kez açtığı için odasını ayrılmadım hala. Yaza ayırmayı planlıyorum.

Kacamaksiz bir günüm oldu diye sevinirken akşam komşu yaş pasta getirdi, yemeyeceğim dedim, sehpa da duruyordu. Sonra eşime sinir olduğum bu konuyu anlatırken bir de baktım ki pastayı yarilamisim farketmeden

Sabah 1 dilim ekmekle az sucuklu yumyrta yedim. Deneme sinavim vardı dersaneye gittim, bir açma ve bir pogaca yedim, dışarı çıktığımda açlıktan gözüm dönüyor hep.

Akşam da tarhana çorbası bir kase ve dünden kabak yemeği yiyeceğim. Ekmek yemem artık pogaca ve açma üstüne.

Sesim kısık bu arada, hiç çıkmıyor, boğaz ağrım sesimi de kisti. Inşallah geçer hemen.
canım geçmiş olsun .
tarhana çorbası da kalori olarak normal çorbalardan yüksektir . dikkat et . ekmek yeme.

hala iyi değilsin . geçmiş olsun canım benim . dikkat et .

Benim kız hala besikte aynı odada yatıyor. Beşik ahşap büyük daha, gece üzerini 35678 kez açtığı için odasını ayrılmadım hala. Yaza ayırmayı planlıyorum.
şu üst örtme meselesi. kuzum . ben de her akşam 3-4 kez kalkıp çocukları örtüyorum. çok yorgun da olsam oğlanların odasına gidip onları bakıyorum. kızı da aynı şekilde. yaz gelse rahat etsek diye düşündüm ben de bi kaç gün önce. uyku sersemi odalarına giderken tosluyorum kapıya vs ye. ama illa gidip bakmak istiyorum. hasta olurlarsa bakım da zor.

Canim bu tercih dışı ıstanbul gelen arkadaşımızın da bir önceki görev yeri istanbuldu. Doğu görevini yaptılar, tekrar ıstanbul döndüler.

Istanbul da evin varsa yaşamak güzel, kira saniri en çok yıpratıyor insanları.

Bu arada hafta sonu urfa antep gezisi yapacak misiniz ?
Bnde esime o zaman ev alalim demistim yan dairemiz cok guzeldi ve alablirdik de ama ben univ son siniftaytim henuz atanmamistim esim cesaret edemedi alamadik cnm snra aldik adanadan kira yillik gekiyor diye istanbul cikarsa o yogunluga devam edecegiz desene
Evet gdiyoruz siz? Cok zor yer bukduk cnim ya polisevi falan doluydu zaten otelde bulduk anca yarin gdiyoruz insallah

ah su komsular benik huyumu biliyorlar o yuzden gndermiyorlar bnde bugun cok tatlisadim oruc tutacaktim keske tutsaymisim yogunum diye tutamadim evde olunca insan yiyor cnimcim bnde haftasonundan cok korkuyorum suanda:)

Ay kizlae az once aciktim bir vuc kuruyemis ama dolu avuc yedim snra baktm diymadim saf gbi bir dilim ekmekle tahin yedim ben krize girdim mi boyle abuk sabuk karistiriyorum iste mideyi snra bir oarmak da cevizli sucuk orcik derler burda yedim

onun çözümü tulum giydirmek canım sende çocukta rahat yatıyor o zaman biz 3 kıştır tulumluyuz

Allah şifa versin canım ılık ılık bol su iç

Bnde esime o zaman ev alalim demistim yan dairemiz cok guzeldi ve alablirdik de ama ben univ son siniftaytim henuz atanmamistim esim cesaret edemedi alamadik cnm snra aldik adanadan kira yillik gekiyor diye istanbul cikarsa o yogunluga devam edecegiz desene
Evet gdiyoruz siz? Cok zor yer bukduk cnim ya polisevi falan doluydu zaten otelde bulduk anca yarin gdiyoruz insallah
ah su komsular benik huyumu biliyorlar o yuzden gndermiyorlar bnde bugun cok tatlisadim oruc tutacaktim keske tutsaymisim yogunum diye tutamadim evde olunca insan yiyor cnimcim bnde haftasonundan cok korkuyorum suanda:)
Canim biz de yer bulamadık, polis evi öğretmen evi dolu hep
Biz atatürk barajını görev yapan bir arkadaşımıza bassagligina gidip bir gün orda kalıp ertesi gün urfaya geçecektir, bir gün de urfa da kalıp halfetiyi gezip dönecektir.

Ama yer bulamayınca o arkadaşımıza 2 gece kalacağız.
Eşime geçen haftadan beri rezervasyon yaptir diyorum, dün aramış ki yerler dolmuş. Bende çok sinirlendim geç kaldığı için. O arkadaşımıza da yük olmak istemiyorum 2 gece kalıp ama mecbur öyle olacak artık.

Onlar da bize gelip kalırlar, sami miyiz ama ben bassagligina gidip, gezip tozu inlari kalacağız diye rahatsız oldum. Neyse artık biyle olacak mecbur.

onun çözümü tulum giydirmek canım sende çocukta rahat yatıyor o zaman biz 3 kıştır tulumluyuz
Canim ben de tulum giydiriyordum ama bu sene tulumu küçük geldi.

Türkiye girdiği tutumdan yok, altı çuval gibi, kolları çıkan tulumdan kullaniyorduk. Kaynana yurt dışına çıktığında istedim, almış ama penye olanını almış ince yazlık, ondan da zaten vardı.

Tekrar görünmeden istedim yurt dışından o da sağolsun 2 tane almış ama elimiz ulaşmadı yazın geldigjnde getirir ancak.

Bahsettiğim uyku tulumu bu. Türkiyede küçükleri var, büyük olanları bulamadım.
images (2).webp

Back
X