• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Kızlar çok kötüyüm of of size fotograf attiktan sonra zeytinyagli taze fasulye salatadan baya bi cokca ve sarma ve cigkofte de yedim offf ve en son çayla kadayıf da cabası yarın yeniden başlıyorum inşallah bugunden bişey olmaz 😭😭 napmaliyim ya cok pisman oldum
Olan oldu hiç pişman olma unutma pişman olduğumuz şeyler bize kilo olarak geri dönüyor bende akşam yemeğinde balık salata 3 dilim fırın patates ve az pide yemiştim benim için fena değildi ama nedense balıktan sonra muhakkak canım tatlı birşeyler istiyor bende çayla beraber bitter çikolatalı gofret yedim yemesem iyi olacaktı ama yedim bitti gitti hadi şimdi biraz spor yapalım ;)

Kızlar çok kötüyüm of of size fotograf attiktan sonra zeytinyagli taze fasulye salatadan baya bi cokca ve sarma ve cigkofte de yedim offf ve en son çayla kadayıf da cabası yarın yeniden başlıyorum inşallah bugunden bişey olmaz 😭😭 napmaliyim ya cok pisman oldum
Canım hiç pişman olmuyorsun önündeki maçlara bakıyorsun ;)

Kızlar ilk anneler gününüzü kutlayan ben olayım.

Grubunuzdaki annelerin, ve anne adaylarının anneler gününü kutlarım.

Bugün anneme ve kaynanama çiçek gönderdim. Bu akşam ellerinde olacak şekilde gönderdim, çünkü karışıklık olabiliyor yarın yogunluktan.

Kendime de anneler günü bahanesiyle kitap aldım bugün. Hafta içi elimde olurlar inşallah.
Screenshot_2019-05-11-23-36-45.webp

Şükür... Misafirim vardı, kafam dağıldı iyi oldu. Yarın da biz davetliyiz. İnsanların arasına karışınca kendimden uzaklaşıyorum iyi geliyor.
Çok iyi olmuş canim.
Pazartesi bomba gibi aramizdasin o zaman inşallah

Kizlar simdi ben iftarı baya fazla kaçırdım ya sizce sahur yapmasam mı ya da yapıp sadece 2 yumurta veya 1 yumurta mı yesem size de olmus muydu boyle bi durum ne yapmistiniz acaba

Bugün anneme ve kaynanama çiçek gönderdim. Bu akşam ellerinde olacak şekilde gönderdim, çünkü karışıklık olabiliyor yarın yogunluktan.

Kendime de anneler günü bahanesiyle kitap aldım bugün. Hafta içi elimde olurlar inşallah.Eki Görüntüle 2267947
Senin de anneler günün kutlu olsun canım..harika kitaplar yalnız hayvan çiftliği ve 1984 ü okudukça yazrın öngörüsüne hayran olup sinirden kuduracaksın:confused:

Senin de anneler günün kutlu olsun canım..harika kitaplar yalnız hayvan çiftliği ve 1984 ü okudukça yazrın öngörüsüne hayran olup sinirden kuduracaksın:confused:
Kitap çok karşıma çıkıyordu. Yazarın daha önce bir kitabını okumadim, yorumlara bakarak aldım bende.

Daha çok merak ettim kitabı şimdi, ilk onları okuyacağım.

sersum sersum A aaadddaaa
Kızlar dun sohbete dahil olamadım, şimdi yazayım dedim.

Malesef ben de anneme sert konuştuğum zamanlar oluyor. Normalde böyle biri değilim ama anneme karsi oluyor

Sanırım bilinçaltımıza kime çok nazlanip, kimin kusecegini bildigimizden, annemize cikisiyoruz. Çünkü onlara ne dersek diyelim sefkatlarini üzerinizden eksik etmeyeceklerini bildiğimizden sanirim
o da var muhakkak cnim ama ben annemi cok sevmeme ragmen bazi kizginliklarim da var affedemedigim zaman zaman su ustune cikiyorlar sanirim
Allah kabul etsin :))
İftarım:
1 kupa su
2 hurma
1 tabak tavuk suyu corba
Yarım bardak ayran

10 dakika ara
1 yemek kaşığı et
2 yemek kaşığı zeytinyağlı taze fasulye
Bol salata

Borek,pide,sarma,cigkofte,pilav,pure hicbirini yemiyorum 🙏🏻 Tabağım şu şekilde:
Eki Görüntüle 2267906
tam harikasinnn yaziordum ki alttakileri gordum tamam cnim bak boyle bir durumda sahura kdar veya sahurda bollll bolll su ic yogurt veya 1 yumurta yiyeblirsin ama bol.suyu unutma
Olan oldu hiç pişman olma unutma pişman olduğumuz şeyler bize kilo olarak geri dönüyor bende akşam yemeğinde balık salata 3 dilim fırın patates ve az pide yemiştim benim için fena değildi ama nedense balıktan sonra muhakkak canım tatlı birşeyler istiyor bende çayla beraber bitter çikolatalı gofret yedim yemesem iyi olacaktı ama yedim bitti gitti hadi şimdi biraz spor yapalım :KK66:
iyi yapmissin cnm gun boyu ac vucut illaki biseyler istiyor bizden cidden 😊

Kendime de anneler günü bahanesiyle kitap aldım bugün. Hafta içi elimde olurlar inşallah.Eki Görüntüle 2267947
anneler gunun kitlu olsun cnim kotaplarin harika
Kizlar simdi ben iftarı baya fazla kaçırdım ya sizce sahur yapmasam mı ya da yapıp sadece 2 yumurta veya 1 yumurta mı yesem size de olmus muydu boyle bi durum ne yapmistiniz acaba
Ben yukari yazdim.cnm

Ben de tummm annelerin ozellikle yeni anne olanlarin malum 2 tane taze annemiz var 😊 anneler gununu kutluyorum 😊
Teşekkür ederiz canım ama diğer taze anne ne yaptı acaba doğum yaptı mı yoksa hala beklemede mi
Az önce beni görmeliydiniz küçük kucağımda ortanca ayaklarımda büyük abimiz de tepeme çıkmıştı büyüğe bağırdım tepemden indi küçük kucağımda uyudu eşimi telefonla arayıp uyandırdım geldi onu aldı şimdide 2 numara ayaklarımda uyudu olduğu yere bırakıyorum şimdi 3 çocuklu hayat gerçekten çok güzel ama çokta zormuş
Bende tüm annelerin ve anne adaylarının anneler gününü kutluyorum

o da var muhakkak cnim ama ben annemi cok sevmeme ragmen bazi kizginliklarim da var affedemedigim zaman zaman su ustune cikiyorlar sanirim
tam harikasinnn yaziordum ki alttakileri gordum tamam cnim bak boyle bir durumda sahura kdar veya sahurda bollll bolll su ic yogurt veya 1 yumurta yiyeblirsin ama bol.suyu unutma
iyi yapmissin cnm gun boyu ac vucut illaki biseyler istiyor bizden cidden 😊
anneler gunun kitlu olsun cnim kotaplarin harika

Ben yukari yazdim.cnm
Bazı kırgınlıklar karşısındakini sevsen de geçmiyor zaten..Hep de insanı en değer verdikleri ,en sevdikleri acıtıyor..:cry:

Back
X