• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Bizde de oyle canim belgesel ve mac hastayiz😊
Ayy bende sadece biz öyleyiz sanıyorum çok şükür anormal değilmişiz bizim gibi aileler varmış bizdede çizgi film ve belgeselden başka birşey açık değil allah tan maç yok bizde derbiler ve ulusal maçlar hariç ama belgeseldende ben çok sıkıldım şimdi büyük oğlumada belgesel hastalığı bulaştı

Ayy bende sadece biz öyleyiz sanıyorum çok şükür anormal değilmişiz bizim gibi aileler varmış bizdede çizgi film ve belgeselden başka birşey açık değil allah tan maç yok bizde derbiler ve ulusal maçlar hariç ama belgeseldende ben çok sıkıldım şimdi büyük oğlumada belgesel hastalığı bulaştı
Belgesel candir😊ama.ben hayvan belgeseli izlemiorum😊

Çok yoruldum ayaklarım zonkluyor.
Dün temizlik yapmıştım misafir için güya bugün tekrar supurmem gerekti.
Yemek masa derken reglimin yoğun günü bir de yoruldum daha misafir gelmeden.

Bugün menü
Kahvaltı
1 dilim pizza

1 sütlü nescafe
1 çikolata

Öğle
Taze fasulye
Az spagetti

1 ceviz
3 kayısı kurusu
1 hurma
4 Beypazarı kurusu

Akşam
Birkaç tane hamsi
Kocaman kase salata
Birkaç küçük çiğ köfte

1 avuç soslu mısır

Kendimi aç hissediyorum 1 bardak ayran içeceğim şimdi

Yemek nasıl geçti canım
Güzeldi canım.
Misafirler iftar vaktinden 50 dk önce geldiler. Benim.masa.yemekler herşey hazirdi.
Eşim ekmek.almaya gidecekti ki, kapı.caldi. neyse oturduk sofraya geçtik, oruçlar açıldı çorba.iciliyordu ki, baktık ekmek yok.
Sonra eşim gitti hemen alıp geldi çorba icilene kadar.

Eşiyle pek muhabbetimiz yok, bayramda ramazanda görüşürüz tek. Ondan çok sohbet havamiz yoktu, erkekler balkonda tavla oynadı, bizde içerde çok güzel hareketlere baktık. Çocuklar da oyun.oynadi.

Cokmguzel hareketleri yeni oyuncularla izlememistim hiç, güzelmiş, güldüm.baya.

Güzeldi canım.
Misafirler iftar vaktinden 50 dk önce geldiler. Benim.masa.yemekler herşey hazirdi.
Eşim ekmek.almaya gidecekti ki, kapı.caldi. neyse oturduk sofraya geçtik, oruçlar açıldı çorba.iciliyordu ki, baktık ekmek yok.
Sonra eşim gitti hemen alıp geldi çorba icilene kadar.

Eşiyle pek muhabbetimiz yok, bayramda ramazanda görüşürüz tek. Ondan çok sohbet havamiz yoktu, erkekler balkonda tavla oynadı, bizde içerde çok güzel hareketlere baktık. Çocuklar da oyun.oynadi.

Cokmguzel hareketleri yeni oyuncularla izlememistim hiç, güzelmiş, güldüm.baya.
Güzel geçmesine sevindim sen neler yedin

Sabah
2 tam buğday unlu krep
Birine kaşar koydum, birine az Nutella sürdüm.

Ara
2 parmak boyunda Cevizli sucuk

Öğlen (akşam üstü)
Küçük.bir kase pirinç pilavı içine salatalık turşusu dogradim. Çok.severim bu lezzeti.

Akşam
Yarım kase Antep usulü ekşili köfte
1 parça tavuk
1 kaşık pilav
Salata, karpuz

Gelin pastasi 1 dilim.

Belgesel candir😊ama.ben hayvan belgeseli izlemiorum😊
Bizde de belgesel çok izlenir çok severim bende kızım da hayvan belgesellerini sevmiyor,oglumda çok seviyor okul yolları diye belgesel çekmişler zorlu yollar kızım çok sevdi mac izlenmiyor bizde bekarken izlerdim gsnin ve Türkiye maclarini

Gece gece tvde görüp canım çiğ köfte çekti hemen 2 bardak ile Yoğurdum fazla değil 18 tane çıktı her zaman yapmam çok güzel oldu 5 tane goturdum esimde çok sevdi kv yapardı yerdik görevi ben devraldim ;)

Gece gece tvde görüp canım çiğ köfte çekti hemen 2 bardak ile Yoğurdum fazla değil 18 tane çıktı her zaman yapmam çok güzel oldu 5 tane goturdum esimde çok sevdi kv yapardı yerdik görevi ben devraldim :KK66:
Etsiz mi yaptın büyük sıkmışsın herhalde ben 2 bardaktan yapınca bayağı çıkıyor

Gece gece tvde görüp canım çiğ köfte çekti hemen 2 bardak ile Yoğurdum fazla değil 18 tane çıktı her zaman yapmam çok güzel oldu 5 tane goturdum esimde çok sevdi kv yapardı yerdik görevi ben devraldim :KK66:
Bravo valla cnim helal sana gece gece yogurmak buyuk marifet😊

Back
X