Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Karnıbahar kısırı nasıl oluyor canımBizde dun midye yemege gittik 6 veya 7 tane yemisimdir karnibahar kisiri yapmistim onu yedim ayyy muthis olmustu artik hep yaparim sanirim
Sonra 2 top dondurma 2 adet de kurabik yedim
Canim karnibahari cig olarak guzelce rondodan geciriyorsunnn snra ayninkisir gibi sagona kavur salcayla dok icine yesillik nar eksisi limon vs auyninkisir gbi yap.yani cok hos benim fikrimceKarnıbahar kısırı nasıl oluyor canım
Canım midye yemek caiz mi?Bizde dun midye yemege gittik 6 veya 7 tane yemisimdir karnibahar kisiri yapmistim onu yedim ayyy muthis olmustu artik hep yaparim sanirim
Birkaç gün iyiymiş canım.Regl oldum bu arada kizlar orucu bikac gun tutmayacagim
teşekkür ederim beni unutmadığın içinEvet o zaman listeyi yapimizole gelmedin cnim @suspushanimcim cnim sen de bildrim yapmadin saniyorum
Bende yaptım.bir kaç kez canım.Bizde dun midye yemege gittik 6 veya 7 tane yemisimdir karnibahar kisiri yapmistim onu yedim ayyy muthis olmustu artik hep yaparim sanirim
Maşallah maşallahBirkaç gün iyiymiş canım.
Ben 10 gün tutmayacağım
3 gün de baştan yedim.
Gerisini siz düşünün.
Bu arada bu sabah tartıldım 56.5 çıktım.
Dün de böyle çıkmıştım yani anlık bir kilo değil.
Hem yiyorum hem reglim vallahi stresten kilo verdim![]()
Canım senin boyun kaçtı ?günaydın hanımlar geri döndüm
ilk hedef bayramdaki deniz tatiline kadar ödem atmak ve kilo vermek.
6 haziran
sabah tartıldım 55,00 kg
(özel gün ödemim var)
hedef “ödem de atarak” 52,00 kg
motivasyon: hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz başlığındaki muhteşem arkadaşlarımmm![]()
1.60 canımCanım senin boyun kaçtı ?
öğlen:sabah:
filtre kahve, siyah çay, türk kahvesi, form çay
belki bir fincan daha bitki çayı içerim. su da içmeye çalışacağım, henüz bir bardak içtim.
muhtemelen perşembe tekrar oruca başlayacağım.
Bende1.60 canım
Ben de 1.59
Bende olcumlerde 1.58-60 arası geliyorum farklı farklı yerlerde. O aralarda birseyim işte :) nadal pamuk izole sen ben ayniyiz ortalama sanırım.Ben de 1.59
ama 1 cm için beni dışlamayın:)
gel canım. ben de bu sabah döndüm. bayrama kadar birkaç kilo ödem atalım, zayıflayalım.merhaba kızlar;
eski azmim iradem kalmamış maalesefbugün başlayıp yarın bozuyorum
bayrama kdar irademi toplamaya karar verdim. inşallah başarırım.