- 29 Ocak 2019
- 367
- 778
- 18
- 31
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım samimi olan bir arkadaş.Kız iki saat kala davet mi olur kimki o öyle sanki başkası gidecekmiş gitmemiş bari ziyan olmasın siz gelin gibi olmuş
Hoşgeldiniz,Hanımlar hayırlı geceler ben aranıza yeni katıldım ve burayı bulduğuma ne kadar sevindim bilemezsiniz1.58 boyunda 59 kiloyum ve zayıflamak istiyorum o kadar çok mesaj var ki okuyamadım yardımlarınıza ihtiyacım var
![]()
Biz olsak 1 gün önceden plan yapar hatta akşamdan tatlıyı falan aradan çıkartır tüm evi temizler sıkıntı ederiz takdir ettim arkadaşınızıCanım samimi olan bir arkadaş.
Geçen davet etti biz müsait değildik.
Bayan polis, bugün işten erken çıkınca tekrar çağırdı, bizde gittik.
Hoşgeldin hep birlikte zayıflarız inşallah yaş kaç evlimisinHanımlar hayırlı geceler ben aranıza yeni katıldım ve burayı bulduğuma ne kadar sevindim bilemezsiniz1.58 boyunda 59 kiloyum ve zayıflamak istiyorum o kadar çok mesaj var ki okuyamadım yardımlarınıza ihtiyacım var
![]()
hoş geldin .Hanımlar hayırlı geceler ben aranıza yeni katıldım ve burayı bulduğuma ne kadar sevindim bilemezsiniz1.58 boyunda 59 kiloyum ve zayıflamak istiyorum o kadar çok mesaj var ki okuyamadım yardımlarınıza ihtiyacım var
![]()
bizim de bu akşam iş yerinin iftarı var . bahçede oluyor . güzel oluyor .Canım samimi olan bir arkadaş.
Geçen davet etti biz müsait değildik.
Bayan polis, bugün işten erken çıkınca tekrar çağırdı, bizde gittik.
iftarı yazmıştım . yukarıda alıntı yaptım.sen emziriyon...
afiyet olsun.kolayı at elinden.
icme kız.
benim iftar
1 kepce mercimek corba
istiridye mantarlı 3 domatesli 1 yumurtali omlet
köz patlicanlı yogurtlu şey. 1 kaşık kalmışonu yedi.
4 dilim karpuz . az pide.
bir kaç çatal ortadakilerden aldım.
taze fasulye. cacık.
yarım elma.
eşime pide pizzası yaptım. tost mak. ile.
cocuklarda once mercimek corbasi icti.
sonra oide pizza
Canım bu gittiğimiz arkadaş karı koca polisler. 8-3 yaş aralığında 3 tane oğlu var. Maşallah arı gibi, her şeye yetişiyor çalışmasına rağmen.Biz olsak 1 gün önceden plan yapar hatta akşamdan tatlıyı falan aradan çıkartır tüm evi temizler sıkıntı ederiz takdir ettim arkadaşınızı
Bir önceki gün misafirden kalan yemekler vardı canım. Ondan yrmek yapmamıştım. Onları da bugün yeriz artıkbizim de bu akşam iş yerinin iftarı var . bahçede oluyor . güzel oluyor .
sen yemek yapmış mıydın . 2 saat kala olunca hazırlıklarını yapmış olmalısın . bu akşam yersiniz onları da.
evetty esim izliyor alaskalilari cok hemde bende bakiyorum onunla bir ben daha cok mekan belgesellerini seviorum yeni bir kesfetmek gibibiz de belgesel çok izleniyor.
hayvan belgeseli ve deniz altı belgeselleri çok seviliyor . çocuklar ve eşim .
ben de izlerim .
tüm belgeselleri severiz
ben bir de son alaskalılar , norveç deniz balıkçılığı , somon avcılığı belgesellerini severim .
ama en sevdiğim . son alaskalılar . başka izleyen var mı acep
canim aslina bakarsin butun kikolular zayiflarin cok yedigini dusunur cnku killolu insanlar sofrada sizin yaninizda cok az yer fakat ayakta surekli olarak atistirirlar bu sebeple kendilerini az yiyor sanirlar zayiflar ise bir kez oturur karnini doyurur ve kalkarlar benim 49 kilo olan arkadasim acayip yer mesela aynisini bnde ona soylerim ama.bir baktim ben surekli ayakta atistiriyorum gizli yiyiciyim ondan snra anladimiftara son gittiğimiz yerde denildi ki. zayıfsın ama çok yiyorsun .
ki ben çok yediğimi düşünmüyordum . ne kadar az yiyorsun demelerini bekliyordum .
biz senin gibi yesek kilo alırız, dediler .![]()
yaa ben bayiliorum o yemek fabrikalarinaBiz izliyoruz son alaskalilari
Eşim izliyor yani, bende otur kalk bakıyorum.
Bu aralar yemek.fabrikalarinda gıdaların oluşum süreci gösteriliyor ya, onu da severek izliyorum.
Hosgeldin aramiza olir tabiki yardimci oluruzHanımlar hayırlı geceler ben aranıza yeni katıldım ve burayı bulduğuma ne kadar sevindim bilemezsiniz1.58 boyunda 59 kiloyum ve zayıflamak istiyorum o kadar çok mesaj var ki okuyamadım yardımlarınıza ihtiyacım var
![]()
neaayyKizlar ne diyecegim size 2 gun once artik bikac kilo vereyim de karnim dumduz olsun dedim cok skildim dedim yillardir ugrasmaktan smra esime dedim ki.beni birinin skmasi lazim boyle olmuyor ben seuda coskuna gidecegim dedim bi o kaldi denenmedik zaten neysem tamam dedi 21 gunlugu 6.300 mis ona da tamam dedi aradim seyda coskun gruplarla haftada bir kez ilgileniyormis onlarin yasam koclari farkliymis bu yuzden olmaz dedim cnku ben onun icin o kadar parayi gozden cikarmistim neyse vazgectik tabiki seyda cskinun biresel ucreti 28 gunlugu 3 bin euro uani 18 bin falan![]()
anladım canım . biz bi oturuşta yiyoruz evet . ben da aralarda yemiyorum .evetty esim izliyor alaskalilari cok hemde bende bakiyorum onunla bir ben daha cok mekan belgesellerini seviorum yeni bir kesfetmek gibi
canim aslina bakarsin butun kikolular zayiflarin cok yedigini dusunur cnku killolu insanlar sofrada sizin yaninizda cok az yer fakat ayakta surekli olarak atistirirlar bu sebeple kendilerini az yiyor sanirlar zayiflar ise bir kez oturur karnini doyurur ve kalkarlar benim 49 kilo olan arkadasim acayip yer mesela aynisini bnde ona soylerim ama.bir baktim ben surekli ayakta atistiriyorum gizli yiyiciyim ondan snra anladim
yaa ben bayiliorum o yemek fabrikalarina
Hosgeldin aramiza olir tabiki yardimci oluruz
Canım ona vereceğin parayı. Aletli pilatese felan ver. Karnın sırtına yapışırKizlar ne diyecegim size 2 gun once artik bikac kilo vereyim de karnim dumduz olsun dedim cok skildim dedim yillardir ugrasmaktan smra esime dedim ki.beni birinin skmasi lazim boyle olmuyor ben seuda coskuna gidecegim dedim bi o kaldi denenmedik zaten neysem tamam dedi 21 gunlugu 6.300 mis ona da tamam dedi aradim seyda coskun gruplarla haftada bir kez ilgileniyormis onlarin yasam koclari farkliymis bu yuzden olmaz dedim cnku ben onun icin o kadar parayi gozden cikarmistim neyse vazgectik tabiki seyda cskinun biresel ucreti 28 gunlugu 3 bin euro uani 18 bin falan![]()
canımcım . miktarların nasıldı ki.sabah: filtre kahve, çay
öğlen: köfte, bulgur pilavı, yoğurt
birazdan: türk kahvesi, meyve
canim zayofim da iate daha da iyi olsun diye verecektimneaayy![]()
![]()
![]()
![]()
delirdin mi .
6 bin 300 mü .
yapma gözünü seveyim .
zayıflayacam diye verilir mi o kadar para. etme eyleme.
yokmu senin B planın . onu uygula şeker yaaaaaaaaaaa
o parayı da kendine harca . bi şey al . bi hayır yap . bi hediye al kendine.
Iste oyle yatip kalkmayi sevmiorum sarfancim yemegim gelsin hoppp yiyim falan tembelim yaniCanım ona vereceğin parayı. Aletli pilatese felan ver. Karnın sırtına yapışır![]()
Birisi gizli yiyici mi dedicanim aslina bakarsin butun kikolular zayiflarin cok yedigini dusunur cnku killolu insanlar sofrada sizin yaninizda cok az yer fakat ayakta surekli olarak atistirirlar bu sebeple kendilerini az yiyor sanirlar zayiflar ise bir kez oturur karnini doyurur ve kalkarlar benim 49 kilo olan arkadasim acayip yer mesela aynisini bnde ona soylerim ama.bir baktim ben surekli ayakta atistiriyorum gizli yiyiciyim ondan snra anladim
Yok artık kız sen aklı başında bir kızsın o kadar para verilir mi para mı fazla geldiKizlar ne diyecegim size 2 gun once artik bikac kilo vereyim de karnim dumduz olsun dedim cok skildim dedim yillardir ugrasmaktan smra esime dedim ki.beni birinin skmasi lazim boyle olmuyor ben seuda coskuna gidecegim dedim bi o kaldi denenmedik zaten neysem tamam dedi 21 gunlugu 6.300 mis ona da tamam dedi aradim seyda coskun gruplarla haftada bir kez ilgileniyormis onlarin yasam koclari farkliymis bu yuzden olmaz dedim cnku ben onun icin o kadar parayi gozden cikarmistim neyse vazgectik tabiki seyda cskinun biresel ucreti 28 gunlugu 3 bin euro uani 18 bin falan![]()