• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

günaydın arkadaşlarım :KK200:

çok doldum taştım, ağlamak istiyorum :anne:

bayram önü. herkes meşgul. inşallah aile bir araya gelecek. ama bir türlü bir şeyler kesinleşmiyor. ben erkenden her işimi ayarladım ettim. benden başka böyle yapan yok. herkeste bir belirsizlik, bir geçiştirme... moralim bozuldu.

ben psikolojimin bozulacağını bile bile her şeyi göze alıyorum gidiyorum, benden başka herkes geçiştiriyor. son dakka keyiflerine göre gelirlerse gelecekler. :KK43:

bayram önü. herkes meşgul. inşallah aile bir araya gelecek. ama bir türlü bir şeyler kesinleşmiyor. ben erkenden her işimi ayarladım ettim. benden başka böyle yapan yok. herkeste bir belirsizlik, bir geçiştirme... moralim bozuldu.

ben psikolojimin bozulacağını bile bile her şeyi göze alıyorum gidiyorum, benden başka herkes geçiştiriyor. son dakka keyiflerine göre gelirlerse gelecekler. :KK43:
Canim ailen mi seni gecistiriyor o kismi anlamadim genel olarak planinin belirsizliginden bahsediyorsan inanki ben hepppp oyleyim esimin isi nedeniyle hayatimiz hep belirsiz ve son ana kaliyor ama seninki ailevi saniyorum

sarfancim gitmelisin bemce de her ne kadar onlarin soylediklerini bilsek de bizi kontrol eden bir mekanizma oluyor diger turlu yiyorsun hic tutmuyoruz kendimizi ama kilo verdikten snrasi onemli bnde eve yemek ile anlastim rafineradan geliyor bugun ilk yemegim geldi iyi fiyata anlastim 24 gun 1140 tl bana uygun esim de destekledi resinlerini atarim sana en azindan porsiyon konrtolunu gorursun cnku ben fazla yiyormusum cidden mesela

Canim bilsek bile biri destek olunca ya da ona karsi sorumlulugumuz olunca cok daha iyi verebliyoruz sanki
Tamam da ada bu kilo olayı bizle bı ömür devam edecek dışarıdan destek yada kontrol ne kadar sürecek.
Kendi içimizde kendi otokontrol umuzu sağlamamız lazım diye düşünüyorum.
Yani bunu oturtmamiz lazım.

sarfancim gitmelisin bemce de her ne kadar onlarin soylediklerini bilsek de bizi kontrol eden bir mekanizma oluyor diger turlu yiyorsun hic tutmuyoruz kendimizi ama kilo verdikten snrasi onemli bnde eve yemek ile anlastim rafineradan geliyor bugun ilk yemegim geldi iyi fiyata anlastim 24 gun 1140 tl bana uygun esim de destekledi resinlerini atarim sana en azindan porsiyon konrtolunu gorursun cnku ben fazla yiyormusum cidden mesela

Canim bilsek bile biri destek olunca ya da ona karsi sorumlulugumuz olunca cok daha iyi verebliyoruz sanki
Ayy çok kıskandım keşke banada hazır yemek gelse 2 kişilikmi geliyor aslında ben yemek yapmayı çok seviyorum ama çocuklardan dolayı hızlı hızlı yapıyorum gün içinde ara buldukça yaptığım için bazen külfet oluyor sanırım benimde porsiyonlarım büyük oluyor sen diğer öğünlerde yine resim at kendimle kıyaslayım

Tamam da ada bu kilo olayı bizle bı ömür devam edecek dışarıdan destek yada kontrol ne kadar sürecek.
evet ama verirken ifak kacamaklarin kilo yapiyor onlardan uzak duramiyosun ama verdikten sonra 3 asagi 5 yukari koruyabiliyoruz benim arkadaslarin cogu bir sekilde yardimla verdiler ya diyetisyen ya eve yemek ya da baska bisey vs ama cogu 2 veya 3 yildir koruyor o nedenle verirken yardim veya destek almak onemli diye dusunuyorum ben
Ayy çok kıskandım keşke banada hazır yemek gelse 2 kişilikmi geliyor aslında ben yemek yapmayı çok seviyorum ama çocuklardan dolayı hızlı hızlı yapıyorum gün içinde ara buldukça yaptığım için bazen külfet oluyor sanırım benimde porsiyonlarım büyük oluyor sen diğer öğünlerde yine resim at kendimle kıyaslayım
tamamcanimcim atarim yok 2 kisilik degil tek ksilik esim zaten 2 gune bir evde yiyor ona yapmasi da kolay ama bana zor kendi yaptigimi yemek istemiorum hep baskalari yapsin istiorum😊

Kesinlikle katılıyorum yemek yeme istikrarımız olmalı bende diyet yaptığım dönemlerde herşeyden vazgeçiyorum başlarsam duramam diye birşey yapmıyorum veya ikramı geri çeviriyorum diyet bitince eski tas eski hamam :KK51:

evet ama verirken ifak kacamaklarin kilo yapiyor onlardan uzak duramiyosun ama verdikten sonra 3 asagi 5 yukari koruyabiliyoruz benim arkadaslarin cogu bir sekilde yardimla verdiler ya diyetisyen ya eve yemek ya da baska bisey vs ama cogu 2 veya 3 yildir koruyor o nedenle verirken yardim veya destek almak onemli diye dusunuyorum ben
tamamcanimcim atarim yok 2 kisilik degil tek ksilik esim zaten 2 gune bir evde yiyor ona yapmasi da kolay ama bana zor kendi yaptigimi yemek istemiorum hep baskalari yapsin istiorum😊
Keşke bende kendi yaptığımı yiyemesem kız kendim yapınca daha çok yiyorum istediğim gibi yapıyorum ya büyük iştahla abartıyorum malesef

Neden öyle düşündün canım :(
Tabii ki verebilirsin alt tarafı 5-6 kilo.
Bizim sorunumuz kilo verememek değil, kararlı olamamak.
Az yiyip kilo veremiyor değiliz ki.
Korumada gibi besleniyoruz biz, yani tamamen salmıyoruz evet ama çok kaçamak yapıyoruz.
Kararlı olursak verebiliriz diye düşünüyorum ben.
Ertelemek mantıklı değil ama ben de bayram sonrasına erteledim tüm umutlarımı:)
Diyet ve sporla başarabiliriz bence hemen ümitsizliğe kapılma :KK5:
Canım 5-6 değil benim vereceğim 10 kilo vermem gerek :( ideal kilom 54-55 çünkü

Diyetisyenle daha kontrollü olurum, takip eder.
dün akşam:
akşam yemeği + sahur bir arada
bir kase çorba
iki dilim ekmek
bir bardak meyveli gazoz
bir tabak kayısı
iki avuç içi kadar çiğ badem

sahurda yalnızca su içtim.

bugün oruç.

Ben de yarın niyet edeceğim yeniden.

Ayyy canım çok iyi yapmışsın
Bu yöntemi kullanan takip ettiklerim var
İnşallah sen de memnun kalırsın.
Fiyatı da kesinlikle çok iyi bence.

Canım lütfen üzülme
Kardeslerinle bayramda ailende bulusacaksiniz, onda mi belirsizlik yaşandı
Boşver sen git. Gelen plana katılır. Gelemeyenin de canı sağolsun artık.
Canım hit kardio ya bakacagim şimdi.
Zaten diyetisyen ömür boyu değil, 1-2 ay gidersem inşallah, ideal kiloyu korumak daha kolay olur. Ha verdim ha vericem derken 2 senedir ulaşamadım ideal kiloya.

Canım 5-6 değil benim vereceğim 10 kilo vermem gerek :KK43: ideal kilom 54-55 çünkü

Diyetisyenle daha kontrollü olurum, takip eder.

Ayyy canım çok iyi yapmışsın
Bu yöntemi kullanan takip ettiklerim var
İnşallah sen de memnun kalırsın.
Fiyatı da kesinlikle çok iyi bence.

Canım lütfen üzülme

Canım hit kardio ya bakacagim şimdi.
Zaten diyetisyen ömür boyu değil, 1-2 ay gidersem inşallah, ideal kiloyu korumak daha kolay olur. Ha verdim ha vericem derken 2 senedir ulaşamadım ideal kiloya.
Yada ip atlayabilir sen ip atla .
İp bayağı toparliyor.

Canim ailen mi seni gecistiriyor o kismi anlamadim genel olarak planinin belirsizliginden bahsediyorsan inanki ben hepppp oyleyim esimin isi nedeniyle hayatimiz hep belirsiz ve son ana kaliyor ama seninki ailevi saniyorum
evet canım, diğer kardeşlerin bir türlü bir tarih vermemesi. birlikte mi gidilecek, ayrı mı gidilecek netleştirmemeleri vesaire.

herkes ayrı şehirden gelecek.

ben orada psikolojimi bozan kimseler olduğu halde gidiyorum. her gidişinde psikolojim bozuluyor, yeme atakları yaşıyorum. daha önce de burda anlatmıştım :KK43:

Canım lütfen üzülme
öyle canım. haklısın.

orucunu rahat tutarsın inşallah. ben bugün başladım, çok kötü baş ağrım var, gittikçe şiddetleniyor :KK43:

Etsiz mi yaptın büyük sıkmışsın herhalde ben 2 bardaktan yapınca bayağı çıkıyor
Evet etsiz ( etli haz etmiyorum Adiyamanli olarak)biraz büyük sıktım yorulmadan yaptım iyi oldu az malzeme ile sisirmedim bulguru ara ara su ekledim
Bravo valla cnim helal sana gece gece yogurmak buyuk marifet😊
:)) baskasinin cani çekse ugrasmazdim
Bizde dun midye yemege gittik 6 veya 7 tane yemisimdir karnibahar kisiri yapmistim onu yedim ayyy muthis olmustu artik hep yaparim sanirim
Sonra 2 top dondurma 2 adet de kurabik yedim
Esim sever midye bizde takilirdik yaninda
Karnabahar kısırı girdumde yapmadım güzel olabilir evet
Birkaç gün iyiymiş canım.
Ben 10 gün tutmayacağım 🤣
3 gün de baştan yedim.
Gerisini siz düşünün.

Bu arada bu sabah tartıldım 56.5 çıktım.
Dün de böyle çıkmıştım yani anlık bir kilo değil.
Hem yiyorum hem reglim vallahi stresten kilo verdim🤪
Maşallah kız helal
Benimde regl baslicak herhalde daha bir hafta var ama gelmiş ufaktan bozmicam orucu
günaydın hanımlar geri döndüm :KK54:

ilk hedef bayramdaki deniz tatiline kadar ödem atmak ve kilo vermek. :21:
6 haziran :KK55:

sabah tartıldım 55,00 kg :KK37:
(özel gün ödemim var)

hedef “ödem de atarak” 52,00 kg :KK49:

motivasyon: hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz başlığındaki muhteşem arkadaşlarımmm :KK5:
H.geldin cnm
Azimli ve kararlı gördüm seni devamı gelir insallah

Keşke bende kendi yaptığımı yiyemesem kız kendim yapınca daha çok yiyorum istediğim gibi yapıyorum ya büyük iştahla abartıyorum malesef
kiz beni cok guldurdun yaaa canim nadalim😊
evet canım, diğer kardeşlerin bir türlü bir tarih vermemesi. birlikte mi gidilecek, ayrı mı gidilecek netleştirmemeleri vesaire.

herkes ayrı şehirden gelecek.

ben orada psikolojimi bozan kimseler olduğu halde gidiyorum. her gidişinde psikolojim bozuluyor, yeme atakları yaşıyorum. daha önce de burda anlatmıştım :KK43:
canim ben senin yerinde olsam ne zaman istiyorsam kendim giderdim ailemi goruo donerdim madem psikokojini bozan insanlar var ne kadar az gordun o kadar iyi bnce canim

Kızlar selam...Gelemiyorum bu aralar idare edin bu ay beni..Eşim burada kızımın sınav stresi..Sahi söylemeyi unutmayayım
bayramda liste olmuyor hatırlatayım...yarına liste sırası @Pamuk92 de şimdiden kolay gele canım..
Hepinizi öptüm:KK15:
Slm cnm musaid olunca gelirsin
Tmm cnm Aklımda liste sırası;)

Back
X