• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

aksam mini magnum yarım yedim.
simdi elmalı yesil cay iciyorum . 400 ml bardakta
sonra sodalı su icmek planım. bakalım nasip.

karpuz sekerli olabilir ama bence sıcak yaz günlerinde sıvı almak için önemli. onun dışında cok bi mama yemiyorum zaten. hani güzel bir yemek uüstüne yesen kilo yapar ama ben öğün olarak yedigimden kilo yapmaz düşüncesindeyim. bakalım bir kaç güne anlarım. tartida görürüm.

Bizim buralarda hiç denk gelmedim nerden çıkardı ayvalık tan mı kayalık yerlerde olur herhalde
evet ayvalık. derinde değilmiş.
yosunluk kayalık içinde 2-3 metrede
avlanmaya çıkmıstır muhtemelen dediydi.

bir de ahtapotlar yuvasinin etrafını parlak .sedef taşlarla donatır. yuvası da çok bellidir yani. ama yuvadan alamazsın. cok inat hayvan.

Herkese gunaydin kizlar sabah kalhvaltim irmizi biber arasi lor peyniri
5 zeytin
1 dilim ekmek
4 cerry domates
afiyet olsun .
az öz .
okul yok demi sana artık .

benim de kahvaltım . az sütlü kahve .
1 köfte akşamdan kalmış . ama yine midem bulandı yiyince. pişman oldum .
1 dilim karpuz .

işe gelirken akşamdan yaptığım smothi yi getirdim . karpuz ve su ile yapmıştım .

onu içmeye başladım . baktım da 600 ml miş smothi kabı .
sanıyorum öğlenden sonraya da kalır . içemem hepsini.
2277904

bu sabahki kilom 51.0
yani karpuz yiyince değişen bi şey yok .
zaten az çok öyle düşünüyordum .
ramazanın ortasında karpuz kavun almaya başladık . çoğunlukla iftarımı karpuz kavun oluşturuyordu . yemek olarak 1 kase yemek yedim hep . ya da çorba.
kilomda da değişiklik olmadıydı.
tatilde kv olsun . annemde olsun . hep karpuz yedim . yemek olarak da sebze ya da çorba.

Günaydınlar
Soda limon zencefil zerdeçal karışımını içiyorum. Bugün geç kalktık biraz kahvaltı geç kaldı. Birazdan hazırlayacağım.

Menemen yapacağım tek yunurtaki

Günaydın kızlar bende sabah soda limon su karışımı içtim
Bayat ekmekler vardı onlardan tost yaptım yağsız tabiki çeyrek ekmek yemişimdir
Çocuklara pastırmalı yumurta yapmıştım 2 çatal kaldı onuda attım ağzıma bitti gitti
Pazartesi günü tartıldım 89 a çıkmıştım
Salı 88 oldum bugün 87 olmuş
2 gün dikkat edince bile kilo verebiliyorum tabi bunun birazı ödemdir ama alırkende 1 haftada geldi o 2 kilo giderkende uğraştırmasın dimi
Keşke tam kendimi versemde biran önce versem şu kiloları
Bugün 1 mil leslie de yaptım çok hamlamışım devamını yapamadım kendimi yavaş yavaş açmam lazım belim ağrıyor zorlarsam daha kötü olmasından korkuyorum

Günaydın kızlar bende sabah soda limon su karışımı içtim
Bayat ekmekler vardı onlardan tost yaptım yağsız tabiki çeyrek ekmek yemişimdir
Çocuklara pastırmalı yumurta yapmıştım 2 çatal kaldı onuda attım ağzıma bitti gitti
Pazartesi günü tartıldım 89 a çıkmıştım
Salı 88 oldum bugün 87 olmuş
2 gün dikkat edince bile kilo verebiliyorum tabi bunun birazı ödemdir ama alırkende 1 haftada geldi o 2 kilo giderkende uğraştırmasın dimi
Keşke tam kendimi versemde biran önce versem şu kiloları
Bugün 1 mil leslie de yaptım çok hamlamışım devamını yapamadım kendimi yavaş yavaş açmam lazım belim ağrıyor zorlarsam daha kötü olmasından korkuyorum
Ohh iyi gitmiş canım sana da motive oluyordur.
Spor konusunda bence cok zorlama.
Zaten gün içinde hareketlisin. Ameliyat üstünden 6 ay geçsin.

Bir sürü mesaj yazılmış ama bildirim gelmediği için fark etmemişim:)

@demirleke canım karpuz sana yasak değil normal kilodaki insanların zaten tüketmesi gerekiyor:)) Kaldı ki sen çok kalorili şeyler yemiyorsun beslenme tarzında yok dolayısıyla fazla tüketsen bile sorun olmayacaktır.

Safransari Safransari ve A aaadddaaa açlık konusunda yazdıklarınıza çok üzüldüm ve çok korktum. Aç kalmaya hiç hazır değilim şu anda:cry:

Ama açlık ruha ve bedene şifa olduğu için bunu bir hayat tarzı haline getirmek gerekir diye düşünüyorum.

Bir sürü mesaj yazılmış ama bildirim gelmediği için fark etmemişim:)

@demirleke canım karpuz sana yasak değil normal kilodaki insanların zaten tüketmesi gerekiyor:)) Kaldı ki sen çok kalorili şeyler yemiyorsun beslenme tarzında yok dolayısıyla fazla tüketsen bile sorun olmayacaktır.

Safransari Safransari ve A aaadddaaa açlık konusunda yazdıklarınıza çok üzüldüm ve çok korktum. Aç kalmaya hiç hazır değilim şu anda:cry:

Ama açlık ruha ve bedene şifa olduğu için bunu bir hayat tarzı haline getirmek gerekir diye düşünüyorum.
Mide kuculunceye kadar bir aci cekiyorsun cnim bu kesinlikle bir gercek😔

Back
X