• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Yarin insallahnkuzenlerim.geliyor haftasonu onlara istambulu gezdirecegim insallah cok mutluyum bu yuzden😊
Ooo ne güzel canım.
Kuzen candır.
Bende Antep'te kuzenlerimle bol.vakit geçirdim. Yılda 1-2 gorusmemize rağmen hep yanyanaymis gibi sohbet muhabbet oluyor..

Beslenme düzenini ne yapacaksın?
Gelen yiyecekleri mi yiyeceksin, onlarla mi takilacaksin ;)

Ooo ne güzel canım.
Kuzen candır.
Bende Antep'te kuzenlerimle bol.vakit geçirdim. Yılda 1-2 gorusmemize rağmen hep yanyanaymis gibi sohbet muhabbet oluyor..

Beslenme düzenini ne yapacaksın?
Gelen yiyecekleri mi yiyeceksin, onlarla mi takilacaksin :KK66:
Bizim de sohbetimiz cok guzeldir😊 cumartesi gelen yemklerimi yiuecegim ama pazar zatem tatil gelmiyor cnm daha dgrusu gelmesin diyebliyorsun pazar da onlarla takliirm insallh

Tüm günü yazayım
Kahvaltı
2 dilim ekmek
2 dilim kaşar
2 dilim sucuk

Yarım albeni
2 çatal pasta( sonunda bitti)
Çay çay çay

Öğle
Yarım krep (zar gibi birşeydi)

Akşam
2 kaşık ekşili kabak
2 kaşık makarna
2 kaşık yoğurtlu biber
2 dilim ekmek

1 pastane kurabiyesi
2 üçgen dilim karpuz
1 kayısı
Çay çay

Gün içinde 11000 küsür adım attım bugün yoğundu spor yapamadım

Tüm günü yazayım
Kahvaltı
2 dilim ekmek
2 dilim kaşar
2 dilim sucuk

Yarım albeni
Çay çay çay

Öğle

Akşam
2 kaşık ekşili kabak
2 kaşık makarna
2 kaşık yoğurtlu biber
2 dilim ekmek

1 pastane kurabiyesi
2 üçgen dilim karpuz
1 kayısı
Çay çay

Canım ekşili kabak yemeğini yeni duydum.
Tariflerine baktım şimdi.
Bende yapayım.

Günaydın
İlk.kilo bildirimi bende gelsin.

Sarfansari 63.8

Diyetisyene gittiğimde 65.5 tüm. O gun çok şişlik vardı, regl döneminde degildim ama ara kanama yaşıyordum. Ödem mi gitti kilo mu gitti bilmiyorum ama ramazanda bile 63 kiloyu görmemiştim. Ödem bile gitse motive oldum çok şükür.

Kahvaltimm

Eklentiler

• IMG_20190614_082720.webp
    IMG_20190614_082720.webp
    44 KB · Görüntüleme: 21
Tüm günü yazayım
Kahvaltı
2 dilim ekmek
2 dilim kaşar
2 dilim sucuk

Yarım albeni
Çay çay çay

Öğle

Akşam
2 kaşık ekşili kabak
2 kaşık makarna
2 kaşık yoğurtlu biber
2 dilim ekmek

1 pastane kurabiyesi
2 üçgen dilim karpuz
1 kayısı
Çay çay

naladacm ben seni heppp kurabiylerle hayirlayacagim 😊😊
Günaydın
İlk.kilo bildirimi bende gelsin.

Sarfansari 63.8

Diyetisyene gittiğimde 65.5 tüm. O gun çok şişlik vardı, regl döneminde degildim ama ara kanama yaşıyordum. Ödem mi gitti kilo mu gitti bilmiyorum ama ramazanda bile 63 kiloyu görmemiştim. Ödem bile gitse motive oldum çok şükür.
Saefancim once odem gtmistir biraz yag da gtmistir illaki henuz 3 veya 4 gun oldu sanirim 1 hafta snra belli olur yag
Bnde yemeklerim gelince hemen bikcac gune kilom dusmustu ki aylardir hic dusmuyordu bliyorsun iyiki gttin sankin bozma

Saefancim once odem gtmistir biraz yag da gtmistir illaki henuz 3 veya 4 gun oldu sanirim 1 hafta snra belli olur yag
Bnde yemeklerim gelince hemen bikcac gune kilom dusmustu ki aylardir hic dusmuyordu bliyorsun iyiki gttin sankin bozma
Evet canım iyiki gittim.
Salı günü başladım diyete, 3 gün oldu henüz.
Salı randevum var. Vücut analiz raporumu da paylaşırım buradan.
Haftada bir kilo versem kâr, kurban bayramına memlekete gidecez.

Geçen kurban bayramı kırmızı bir tulum almıştım çok şık, bayramdan bir kaç hafta önce aldım, bayrama kadar kilo veririm deyip, verememis, giyenemistim. İnşallah bayrama 55 olursam giyerim o tulumu

Adacigim senin şu anki kilonu merak ediyorum.
Öğünlerin gerçekten çok az, mutlaka kilo kaybı olmuştur.

Evet canım iyiki gittim.
Salı günü başladım diyete, 3 gün oldu henüz.
Salı randevum var. Vücut analiz raporumu da paylaşırım buradan.
Haftada bir kilo versem kâr, kurban bayramına memlekete gidecez.

Geçen kurban bayramı kırmızı bir tulum almıştım çok şık, bayramdan bir kaç hafta önce aldım, bayrama kadar kilo veririm deyip, verememis, giyenemistim. İnşallah bayrama 55 olursam giyerim o tulumu
insallah bu kez olucak cnim olana kadar sakin birakma ama
Bugün aklıma senin geçen kahvaltidaydim, bir dilim ekmeği çapraz kesip tost yapmaları geldi.

Bende peynir hakkımı öyle tost yapıp degerlendirdim :KK66:
iyi yaomissin cnm bana da gecen selanik gevregi dedikleri aslinda biscotti olan bisey geldi tarifini yazmislarri hemen yapip buzluga attim kahveye icmek icin cok sevdim
Adacigim senin şu anki kilonu merak ediyorum.
Öğünlerin gerçekten çok az, mutlaka kilo kaybı olmuştur.
Tabi cnim soylim hemen 59 kusurlardan once bikac gunde 58.6 ya dustum carsamba tartilacagim tekrar benim de 1 hafta oldu ama sarfancim benim boyum 1.68 yani benim aslinda vericek kilom.yok orantiya gore ben zorluyorum

Günaydın kızlar...
Bugün izinliyim..Yarın ve pazar sınav malum ..Kızımı evde yalnız bırakmak gelmedi içimden..Stres yapıyor ama inşallah sağlıkla atlatacağız ..
dün misafirim vardı ..Geç yedim tabii biraz şiştim ama çok da değil..

Benim de bildirimim bu..
14 Haziran 2019 kilo bildirimi
87.4 kg.. :confused:

insallah bu kez olucak cnim olana kadar sakin birakma ama
iyi yaomissin cnm bana da gecen selanik gevregi dedikleri aslinda biscotti olan bisey geldi tarifini yazmislarri hemen yapip buzluga attim kahveye icmek icin cok sevdim

Tabi cnim soylim hemen 59 kusurlardan once bikac gunde 58.6 ya dustum carsamba tartilacagim tekrar benim de 1 hafta oldu ama sarfancim benim boyum 1.68 yani benim aslinda vericek kilom.yok orantiya gore ben zorluyorum
Evet ada sen maşallah ideal kilondasin
Ama.insanin zayıfladıkça zayiflayasi geliyor.
Birde ideal kiloyu sabitlemek zor. Daha zayıf olup -3+3 yaşamak daha kolay toparlamak.

Henüz benim için erken diyrtisyenin hedeflediği toplam 10 kilo var ama, ben inşallah yapabilirsem -3 daha verip sabitlemek istiyorum.

Benim kilom bölgesel, 65 kilosun 45 i popo bölgesinde :KK14: çok orantısız. Ondan 55 te bile derli toplu görünmüyorum.

Back
X