Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yok kuzum gitmedim .@demirleke canım karne almaya mı gittin neredesin ?
bu sabah ben de ev haklına yumurtalı ekmek pişirdim . yoğurtlu çorba yaptım öğlen için . koşarak çıktım . bildiğin marothon.Eki Görüntüle 2278723 bu dabenim kahvaltom
1 domates
1 salatalik
50 g beyaz peynir
1 dilim yumurtalı ekmek
300 cc süt
Anladım canım.yok kuzum gitmedim .
büyük oğlan zaten artık istemiyor. ve aileler gelmiyor artık .
ortancanın öğretmeni erkek .
o yüzden karneyi vermesi 1 dk kadar . fotograf çekilmesi de dahil
15 tatilde ben gittim karnesine . bu kez baba gitti .
kız zaten bayram öncesi cuma karne alıyordu . ama biz o gün yola çıktık . hiç kreşe gitmedi. o yüzden onun karnesi dün elimize ulaştı.
E ben öleyim o zamanSelam herkese...
Başlangıç kilom 59.9
Kötü bir başlangıç oldu.
sersum sana sözüm var diye yazdım yoksa yazılacak bir tarafım yok...
Canım senin moral bozacak kilon yok. +3-3 oluyor bizde hep zaten.Selam herkese...
Başlangıç kilom 59.9
Kötü bir başlangıç oldu.
Aşk olsun nadalcım, sen doğum yaptığın gün ben 54 kilo civarıydım kaç ay oldu sen söyle? Böyle kısa sürelerde kilo alıp veriyorum düzenim yok o yüzden öyle dedim.E ben öleyim o zaman![]()
Akşama çok var canım. Ye mutlaka.Eki Görüntüle 2278770
Bu da ara öğün oldu öğlen başka birşey yermiyim bilmiyorum şimdilik açlık yok acıkan kadar da yemeyi düşünmüyorum
smdiden kizina basarilar cnm ne iyi etmissin izin almakla cok heycanli gercekten yaa remen sinava griyorlar cocuklarGünaydın kızlar...
Bugün izinliyim..Yarın ve pazar sınav malum ..Kızımı evde yalnız bırakmak gelmedi içimden..Stres yapıyor ama inşallah sağlıkla atlatacağız ..
dün misafirim vardı ..Geç yedim tabii biraz şiştim ama çok da değil..
Benim de bildirimim bu..
14 Haziran 2019 kilo bildirimi
87.4 kg..![]()
evet cnim benim orantili olsa da ben gogus ve kollardan sikayetciyim yani benm de ust bolge daha cok var bir de dedigin dogru bellik bir kilo araligina sabitkeniyor haftaya yemeklerim biitecek sanirim 58 de kalirim daha fazla zorlamayacagim sanirim insanin cdden zayifladikca zayiflayasi gekiyir ama ben belli aralikta tutayim yeter sanki cnku acikiyorumEvet ada sen maşallah ideal kilondasin
Ama.insanin zayıfladıkça zayiflayasi geliyor.
Birde ideal kiloyu sabitlemek zor. Daha zayıf olup -3+3 yaşamak daha kolay toparlamak.
Henüz benim için erken diyrtisyenin hedeflediği toplam 10 kilo var ama, ben inşallah yapabilirsem -3 daha verip sabitlemek istiyorum.
Benim kilom bölgesel, 65 kilosun 45 i popo bölgesindeçok orantısız. Ondan 55 te bile derli toplu görünmüyorum.
guldum sana bakkk
afuyet olsun svdm bu kahvaltiyi cnmEki Görüntüle 2278723 bu dabenim kahvaltom
1 domates
1 salatalik
50 g beyaz peynir
1 dilim yumurtalı ekmek
300 cc süt
Canim bir kismi odemdir zaten ama sen smdi bu kikoya takikma senin olayin kilo degil ki sen aklindakikeri bir coz kilo zaten duzelir kendiligindenSelam herkese...
Başlangıç kilom 59.9
Kötü bir başlangıç oldu.
Selam.canim.Evet kızlar bende aranıza katıldım. 4 kilo fazlam var, bu sefer kararlıyım vericem :)
Hayatımda kendime hiç çay demlemedim :)Sabah
1 domates
1 salatalik
1 dilim yumurtalı ekmek
50 g beyaz peynir
300 cc süt
Ara
4 üçgen dilim karpuz
Öğle
1 kurabiye (gerçekten az şekerli ve küçük)
1 fincan sade nescafe
Akşam
Yarım hamburger ekmeği
1 kase mevsim salata
3 köfte
1 küçük nektari
Bu akşam eşim geç gelecek kendime çay demledim içecemde içecem![]()