Ben demliyorum da ne oluyor sanki çocuklardan sıcak çay içemiyorum kiHayatımda kendime hiç çay demlemedim :)
Çok düşkün değilim çaya.

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben demliyorum da ne oluyor sanki çocuklardan sıcak çay içemiyorum kiHayatımda kendime hiç çay demlemedim :)
Çok düşkün değilim çaya.
Karnemiz güzel cnm takdir aldı kizcem ortalamayı düşürdü biraz birkaç puan 89.9 ile rabbime şükürler olsunKarne nasıl canım
Güzel akıllı kızının ortalaması iyidir insallah
Maşallah canım.Karnemiz güzel cnm takdir aldı kizcem ortalamayı düşürdü biraz birkaç puan 89.9 ile rabbime şükürler olsun
Evet ben de merak ediyorum.sersum canım kızın sınavı iyi geçmiş insallah
Aşkolsun biz sanki senden daha iyi durumdayız da.Selam herkese...
Başlangıç kilom 59.9
Kötü bir başlangıç oldu.
sersum sana sözüm var diye yazdım yoksa yazılacak bir tarafım yok...
Ben de kendimi boğaz köprüsünden atayımE ben öleyim o zaman![]()
Sağol canımcımmsmdiden kizina basarilar cnm ne iyi etmissin izin almakla cok heycanli gercekten yaa remen sinava griyorlar cocuklar
Ayy çok güzel görünüyor..
sersum canım kızın sınavı iyi geçmiş insallah
Sağ olun kızlar..Bugün iyi geçti vukuatsız atlattık çok şükür..Asıl yarın ..İnşallah o da iyi geçer..Evet ben de merak ediyorum.
Çok sevindim canım.Aşkolsun biz sanki senden daha iyi durumdayız da..Deme şöyle
Ben de kendimi boğaz köprüsünden atayım
Sağol canımcımm
Sağ olun kızlar..Bugün iyi geçti vukuatsız atlattık çok şükür..Asıl yarın ..İnşallah o da iyi geçer..![]()
Sevindim canım. Darısı yarinaAşkolsun biz sanki senden daha iyi durumdayız da..Deme şöyle
Sağol canımcımm
Sağ olun kızlar..Bugün iyi geçti vukuatsız atlattık çok şükür..Asıl yarın ..İnşallah o da iyi geçer..![]()
DevamıKahvaltım
Kavurmalı yumurta (sadece beyazı)
Yarım domates
1 salatalik
1 tk taze peynir
El kadar tırnak pide
1tk bal
Çay
1 tane nektari
1 fincan sade nescafe
Allah emeklerini boşa çıkarmasın kuzenimde sınava girdi Türkçe zordu dedi bugünüde hayırlısıyla atlatın inşallah ben sınavdan sonra tüm kitapların üstünde tepinmiştim sonuçlardan sonra da birkaç tanesini yakmıştım zevkle izlemiştim delimiyim neyimAşkolsun biz sanki senden daha iyi durumdayız da..Deme şöyle
Sağol canımcımm
Maşallah canım 41 kere masallah rabbim devamını nasip etsinBugünkü menümü paylaşıyorum.Eki Görüntüle 2279231 Eki Görüntüle 2279232 Eki Görüntüle 2279233
Kahvaltıyı 11 gibi yaptım.
Ara öğünde sade kahve ile 2 gün kurusu ve 10 çiğ fındık yedim, saat 13.45’ti.
Akşam yemeğini bitirdiğimde saat 17.45’ti.
Aslında akşam 8 gibi bir porsiyon meyve yemeyi düşünüyordum ama canım istemedi.
Hatta misafirimiz vardı çayın yanında pasta kurabiye tarzı şeyler vardı yemedim.
Akşam çiğköfte aldı eşim yemedim.
Saat 10 gibi çocuklara patates kızarttım yemedim.
Nefsimle mücadele bile etmedim yememek için. Gerçekten canım istemedi.
Şu anda bedenen ve ruhen çok rahatım.
Maşallah deyin lütfen:)
Maşallah maşallahBugünkü menümü paylaşıyorum.Eki Görüntüle 2279231 Eki Görüntüle 2279232 Eki Görüntüle 2279233
Kahvaltıyı 11 gibi yaptım.
Ara öğünde sade kahve ile 2 gün kurusu ve 10 çiğ fındık yedim, saat 13.45’ti.
Akşam yemeğini bitirdiğimde saat 17.45’ti.
Aslında akşam 8 gibi bir porsiyon meyve yemeyi düşünüyordum ama canım istemedi.
Hatta misafirimiz vardı çayın yanında pasta kurabiye tarzı şeyler vardı yemedim.
Akşam çiğköfte aldı eşim yemedim.
Saat 10 gibi çocuklara patates kızarttım yemedim.
Nefsimle mücadele bile etmedim yememek için. Gerçekten canım istemedi.
Şu anda bedenen ve ruhen çok rahatım.
Maşallah deyin lütfen:)
Herkes emeğinin karşılığını alır inşallahAllah emeklerini boşa çıkarmasın kuzenimde sınava girdi Türkçe zordu dedi bugünüde hayırlısıyla atlatın inşallah ben sınavdan sonra tüm kitapların üstünde tepinmiştim sonuçlardan sonra da birkaç tanesini yakmıştım zevkle izlemiştim delimiyim neyim![]()
Canım şu anda diyet kafasında değilim.Maşallah maşallah
Canım doğru beslenmek çok önemli
Yeteri.kadar protein alınca açıkmıyorsun
Karbonhidrat ne kadar çok yersen ye, o an tokluk hissi veriyor, ama çabuk aciktiriyor.
Ben dün kahvaltıda sadece 1 dilim ekmek yedim başka ekmek yemedim. Ve acikmadim. Demek.diger öğünlerde doğru şeyler yedim.
Bir de senin menüye tavsiyem. Patates pilav varsa, ekmek yememen. Yani diyetisyen bana öyle dedi