ayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy
ne güzellllll
bu dolmayı çık severim ve bu cacık galiba . onu da severim . afiyet olsun
ben de sadece kendim için demlerim . eşim isterse ona da koyarım . iş yerinde çok içmiş ise 1 bardak içer sadece. gerisi benimdir . haha. 2 bardak içti mi bitcek sanıyorum çay . içmesin 2. bardağı . bi ara büyük oğlan da içiyor . yetmeyecek sanıyorum . bazen de ziyan oluyor döküyorum . içemedim diye kızıyorum kendime .çok severim çünkü.
maşallah canım . okulun yaz okulu var mı. 8 . sınıf derslerine başlıyor bizim okul . 4 hafta sadece. sınıf belirlenecekmiş . sanıyorum yaz okulu sınıfları bunlar . okulun sınıfı değişmez diye düşünüyorum . emin değğilim . ya da okul varken olan kursların sınıfları da belirlenebilir . daha hızlı ilerlemek için . ya da daha ağır ilerlemek .
bizim oğlan bu dönem biraz daha iyiydi sanki.
97 küsürdü ortalama. daha iyi olabilirdi . çok gereksiz bi dersin hocası sınav yapmadan düşük vermiş . ortalama aşağı düşmüş . teknoloji tasarım dersi . önemsiz derslerin notları bizde hep daha düşük olur . bizim oğlanın da huyu bu. şükür . Allah güzel ömür nasip etsin hepsine. sağlıkla.
ay ne güzel resimler bunlar . maşallah . dedim. :)
ay senin diyetisyen hep benim sevdiğim ve yediğim mamaları yazmış sana. maşallah safranıma.
bugün benim menü bu kuzum .
kinoalı kabak yemeği. domates , soğan , pulbiber , kekik , karabiber ile pişirdim .
karpuz daha fazla getirdim . sende 3 dilim görünüyor . ben 6 dilim getirdim .
doymazsam diye 2 salatalık da aldım yanıma. dün çocuklara 1 kilo salatalık aldım . soyup ikiye böldüm . tuzladım . 1 kiloyu yediler . ben de yedim tabi. tek başlarına yemediler
kim geliyordu adaaaa ya.