- 31 Ağustos 2012
- 22.205
- 35.426
- 798
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sen karpuz da ye böyle her öğün yanına. süt de yapar .Eki Görüntüle 2279509 benim sabah öğle birlikte oldu bide Ekmeğin köşesinde çocuktan kalan sucuk ekmek vardı onuda yedim
Biraz dan meyve hazırlarım hem çocuklarda yemiş olurlar evde karpuz yok kavun varsen karpuz da ye böyle her öğün yanına. süt de yapar .
Evet canım inşallah.Safransari kısın sanırım kreşe başlayacaktı, eğer başlarsa sen de çok rahat hazırlanırsın sınava.
Hoşgeldin canım.Merhaba kızlar fazlasıyla bir azimle eskisi gibi sahalara döndüm hadi bakalım sonuç güzel olacak inşallah.
olsun canım aynı şey . ikisi de birbirinin aynısı sayılır . kalorileri aynı. yemek üstüne yemiyorum . yemek yanına yiyorum . daha çok karpuz ya da kavun tüketiyorum . yemeği az yiyorum .Biraz dan meyve hazırlarım hem çocuklarda yemiş olurlar evde karpuz yok kavun var
ay çok güzel işte . en sevdiklerim . bunlari diyetisyen mi yazdı safran .Öğle yemegim
6 kaşık ekşili kabak
3 kaşık yoğurt
1 dilim ekmek
evet bence de . daha rahat çalışır . kafası rahat olur .Safransari kısın sanırım kreşe başlayacaktı, eğer başlarsa sen de çok rahat hazırlanırsın sınava.
ay ay kimler gelmişSabah
Şekersiz Nescafe
2-3 kayısı
4-5 kiraz
Şekersiz Nescafe
öğlen ne yiycen kuzum .Sabah
Şekersiz Nescafe
2-3 kayısı
4-5 kiraz
Şekersiz Nescafe
Nadal yapmıştı. Ben de tariflerine baktım. Pisirdim çok güzel oldumay çok güzel işte . en sevdiklerim . bunlari diyetisyen mi yazdı safran .
evet bence de . daha rahat çalışır . kafası rahat olur .
Karpuz diyetiöğlen ne yiycen kuzum .
yemek yemeyi toptan bırakma. sonra atak gelişiyor . yeme atağı. kendini çok aç bırakma.
karpuz ekmek , karpuz peynir ile de iyi kilo verirsin . öğün olarak . 1 kase çorba yanında . ya da 1 tabak sebze yemeği ile.
ben de karpuz yiyorum ve farkettim ki kilo verdim bile.
kilo alırım diye düşünüyordum . şekerli bi meyve olduğundan ama tam tersi . sana da tavsiye edebilirim .
Ohh afiyet olsun bende bu akşam ne yesem diye düşünüyorum 1 kavanoz pişmiş kurufasulyem var yanınada bulgur pilavı yapacam çorbada akşamdan var eşim ve çocuklara onlar var ama ben yemek istemiyorum kendimede yoğurtlu kabak bol yeşil salata olabilir belki henüz karar vermedim belki çorba salata yerimNadal yapmıştı. Ben de tariflerine baktım. Pisirdim çok güzel oldum
Kabak kabak diye diye canımı çektirdiniz vallaOhh afiyet olsun bende bu akşam ne yesem diye düşünüyorum 1 kavanoz pişmiş kurufasulyem var yanınada bulgur pilavı yapacam çorbada akşamdan var eşim ve çocuklara onlar var ama ben yemek istemiyorum kendimede yoğurtlu kabak bol yeşil salata olabilir belki henüz karar vermedim belki çorba salata yerim
Eşim dün pazara gitti kocaman bir poşet kabak almış ucuz buldun herhalde dedim herşey ucuzdu dedi arabadaki sebzeleri taşıdı ben şok oldum dolaba sığdıramadım domates salatalık 1 TL, patlıcan 2 buçuk, kabak 1,5 biber 2, yeşillikler kocaman demet 50 kuruş, nektarinin kutusunu 50 kuruşa almış, 4 büyük kavun 10 liraya, soğan 1, patates 2 liraymışKabak kabak diye diye canımı çektirdiniz vallaen kısa zamanda kabak almam lazım:)