• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Ya kizlar dun degil onceki gun bir uyandik birdenbire 1 kiloy yakin fazla ciktim daha bir gun once 1 kg azdi neyse dedim belki kacirmisimdir pazar gunu dedim pazar yemegim gelmiyor bu arada dun yine 1100 kalorimi aldim bu sabah yine uyandim o bir kilo hala duruyor tamam odemdir regl yaklasiyir vs ama ben hiccc bir kg adar almiyordum ve ustelik regle daha 5 gun var cok uzuldum ya
sebebini tam bilmesem de eminim kilo değildir. Yani ödem, regl vs bunları kendin de yazmışsın. Bunların dışında ne olabilir bilmiyorum ama kilo almamışsındır üzülme. Birkaç gün daha takip et bakalım, kısa süreli değişiklikler kalıcı olmuyor.

Ya kizlar dun degil onceki gun bir uyandik birdenbire 1 kiloy yakin fazla ciktim daha bir gun once 1 kg azdi neyse dedim belki kacirmisimdir pazar gunu dedim pazar yemegim gelmiyor bu arada dun yine 1100 kalorimi aldim bu sabah yine uyandim o bir kilo hala duruyor tamam odemdir regl yaklasiyir vs ama ben hiccc bir kg adar almiyordum ve ustelik regle daha 5 gun var cok uzuldum ya
Üzülme canım o gidici birşeydir ödem olabilir yemiyorsun sonuçta

afiyet olsun sarfancim diyetisyen gunun ne zamandi
bnm de keisnlikle favorim o oldu

Cok guzel cnm masallah afiyet olsun kiko sabit olsa da duruo duruo tekrar veriyor aniden merak etme bnde de biseyler oldu anlamadim
Canım bugün saat 10 randevum.
Bugün de sabit 4 gün oldu sabit.
Bakalım.diyetisyenin tartışınca sonuç nasıl cikacak
Evet canım kötü olmuş +1
Bu menülere göre kesin odemdir. Bu ay regl öncesi şişkinlik erken başlamıştır belki.
Ödem atacak şeyler ic bugün bakalım.

haha. aynı şey bana oldu bu sabah
dün 50.2 dim
bu sabah 51.2
geçen yıl da böyle bi şey olmuştu.
sersum dolunay şeysi gibi bi şey söylemişti sanki . ya da başka biri. herkes aynı olmuştu.

Evet canım kötü olmuş +1
Bu menülere göre kesin odemdir. Bu ay regl öncesi şişkinlik erken başlamıştır belki.
canım merak ettim . yaz çıkınca . diyetisyen ne diycek ki.
çok merak ettim . menülerin harika ve sağlıklıydı. bence hem kilo verdin hem de sağlıklı beslendin

benim de 1 kilo fazla çıkmamın nedeni hafta sonu özellikle pazar günü buraya yazmayı unuttuğum tavuk göğsü . çayın yanında petibör bisküvi ve çikolata yemek diye düşündüm . ekmeği de abartmıştım zaten .
ya da gerçekten tartının bi sıkıntısı var . ya da dolunay dolayısıyla bi çekim var . dün ay güneş gibi parlıyordu gök yüzünde . öyle güzeldi ki. perdeyi kapatsam bile içeri ışığı geliyordu . çokkkk güzeldi.

bu sabah kahvaltım .
1 bardak dr oetttkerr çikolatalı sos
işe gelince aşağıdan çay aldım . onu içtim .
işler yoğun . arayan çok . mazeret sınavı yapılıyor dün büğün .

işe gelirken 500 ml süt getirdim . yağlı süt .
onunla şimdi kahve içeceğim . 200 ml ile .

öğlen domates . ekmek . karpuz , süt var yine
belki sütü öğlenden sonraya saklarım ve yine kahve yaparım .

2279805

süt ile türk kahvesi.
önce az bi kaynar su ile türk kahvesini beklettim 2 dk kadar .
üzerine soğuk süt ilave .
mis gibi oldu bence.

bu sabah 1 bardak dr oetkeeer çikolata sos
1 bardak çay

1 bardak süt ile kahve

öğlen 2 domates
3-4 üçgen dilim karpuz .
1 küçük dilim ekmekcik

şimdi 1 bardak süt daha içiyorum . ama az az . kahveli yine. toplamda 500ml süt içmiş olacağım.

bu sabah 1 bardak dr oetkeeer çikolata sos
1 bardak çay

1 bardak süt ile kahve

öğlen 2 domates
3-4 üçgen dilim karpuz .
1 küçük dilim ekmekcik

şimdi 1 bardak süt daha içiyorum . ama az az . kahveli yine. toplamda 500ml süt içmiş olacağım.
Çikolatalı sos bildiğimiz pastalara dökülen sos mu? Bardağa koyup içiyor musun onu :KK57:

Çikolatalı sos bildiğimiz pastalara dökülen sos mu? Bardağa koyup içiyor musun onu :KK57:
ivet o_O o_O o_O o_O

sen sevmez misin onu.
hani çocukken pastanın üstündeki kremayı ya da çikolata sosu hiç yalamadın mı.
düşün yanı. onu bardakta yiyorsun ne güzel . özgürce , bolca. sadece yalamak yok :KK53::KK53: .

Nasıl birşeyler oldu canım
nasil oldugunu bnde anlamadim bseyler oldu ama🤣

Evet canım kötü olmuş +1
aslinda icecegim kiraz sapi falan ama belki hamileyimdir diye icemiorum cnim icsem mi ki hurafe mi bunlar acaba
Ama cidden moralim bozuldu hadi pazar diyelim ki cok yedim ki yemedim dun emegim geldi yine ayni kilo
haha. aynı şey bana oldu bu sabah
dün 50.2 dim
bu sabah 51.2
geçen yıl da böyle bi şey olmuştu.
sersum dolunay şeysi gibi bi şey söylemişti sanki . ya da başka biri. herkes aynı olmuştu.
Ayy demirlekecim insallah bana da oyle bisey olmustur yaa ayim cekim gucu dolunay vs😔

aslinda icecegim kiraz sapi falan ama belki hamileyimdir diye icemiorum cnim icsem mi ki hurafe mi bunlar acaba
Ama cidden moralim bozuldu hadi pazar diyelim ki cok yedim ki yemedim dun emegim geldi yine ayni kilo

Ayy demirlekecim insallah bana da oyle bisey olmustur yaa ayim cekim gucu dolunay vs😔
sıkma canını. adet öncesi şişkinlik olabilir .
kiraz sapı falan içme sakın .
hemen öyle şeyleri düşünme.
hamile olabilirsin .
aman sakın .

Canım içme. Çünkü ödem atıcı şeyler, düşüğe sebep oluyor, bitki çayları vs de. Bekle bir kaç gün bakalım.

İçme sakın canım benimde adet günüme bir hafta vardı kilom 2 kilo birden artmıştı adet gününden 3 gün sonra test yaptım meğer hamileymişim belki sende de öyle olur bu arada bugün haber aldım hala oluyorum saat 4 ten sonra netleşecek inşallah

ivet o_O o_O o_O o_O

sen sevmez misin onu.
hani çocukken pastanın üstündeki kremayı ya da çikolata sosu hiç yalamadın mı.
düşün yanı. onu bardakta yiyorsun ne güzel . özgürce , bolca. sadece yalamak yok :KK53::KK53: .
Ama o tencereden parmaklama tadı oluyor mu işin zevki orada değilmiydi ;) benimde evde aylardır duran paket var bende çocuklara yapayım bari

Ama o tencereden parmaklama tadı oluyor mu işin zevki orada değilmiydi :KK66: benimde evde aylardır duran paket var bende çocuklara yapayım bari
ya ne biliim .
sanki spangle oluyor ki tadı.
aynı gibi.
ben seviyorum .
tavuk göğsü pişince ve bu çikolata sos pişince tencere diibini hep ben yerim .
çok severim böyle şeyleri zaten . sütlü tatlı benim favorim.

İçme sakın canım benimde adet günüme bir hafta vardı kilom 2 kilo birden artmıştı adet gününden 3 gün sonra test yaptım meğer hamileymişim belki sende de öyle olur bu arada bugün haber aldım hala oluyorum saat 4 ten sonra netleşecek inşallah
Hayırlı olsun canım.
Bende 2. Kez teyze oluyorum. Cinsiyet belli oldu, bugün ip aldım yelek örmeye başladım bakalım.

Back
X