• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

İçme sakın canım benimde adet günüme bir hafta vardı kilom 2 kilo birden artmıştı adet gününden 3 gün sonra test yaptım meğer hamileymişim belki sende de öyle olur bu arada bugün haber aldım hala oluyorum saat 4 ten sonra netleşecek inşallah
hayırlı olsun . daha yeni evlenmişlerdi . onlar mı kuzum .

İçme sakın canım benimde adet günüme bir hafta vardı kilom 2 kilo birden artmıştı adet gününden 3 gün sonra test yaptım meğer hamileymişim belki sende de öyle olur bu arada bugün haber aldım hala oluyorum saat 4 ten sonra netleşecek inşallah
Nadalcim peki o hafta cok yedgin icin mi birden bire almistin yoksa her zamanki yiyip de mi almistin cnim

Hayırlı olsun canım.
Bende 2. Kez teyze oluyorum. Cinsiyet belli oldu, bugün ip aldım yelek örmeye başladım bakalım.
sizede hayırlı olsun cinsiyeti ne olacakmış
hayırlı olsun . daha yeni evlenmişlerdi . onlar mı kuzum .
Ekimde evlenmişlerdi canım melikeye 2 aylık hamileydim

aksam yemegim. salgam suyu .karrpuz.
domates . mantar. arşın börülce. sogan. kapya biber. kıyma. var icinde yemeğimin. japon tariflerine devam :)

Eklentiler

• FB_IMG_1560871807399.webp
    FB_IMG_1560871807399.webp
    32 KB · Görüntüleme: 34
3 kasik yogurt
1 paket matcha
yarim pakrt toz vanilya
yemegimin ustune yedim.
yarim waffle. ve kizimdan artan cikolata sostan da yedim. o da benim kafadan . cikolata soso yedi.
abiler ne tavukgöğsü ne de cikolata sos yer.

Eklentiler

• FB_IMG_1560876509933.webp
    FB_IMG_1560876509933.webp
    14,4 KB · Görüntüleme: 38
@demirleke cim çikolata sosunu pastada filan severim ama bardağa koyup içmek hiç aklıma gelmemişti 😀
Bu arada akşam yoğurtla yaptığın şeyin içindekiler ne bilemedim?

Günaydın kızlar

Regl olmuşum bu sabah şişkinlik bir mide bulantısı var.

Dün zaten öğlen çorba çok kötüydü içmiş bulundum ve mide bulantısından öldüm

Bu yüzden bugün yanımda öğlen için yaptığım kurabiyeden 3 tane getirdim. Peynir domates zeytin bir tane de haşlanmış yumurta koydum. Kayısı ve kirazim da var . Yemek yemeyi düşünmüyorum iş yerinde artık. Ya çok yağlı oluyor ya salça basıyorlar

Günaydın kızlar

Regl olmuşum bu sabah şişkinlik bir mide bulantısı var.

Dün zaten öğlen çorba çok kötüydü içmiş bulundum ve mide bulantısından öldüm

Bu yüzden bugün yanımda öğlen için yaptığım kurabiyeden 3 tane getirdim. Peynir domates zeytin bir tane de haşlanmış yumurta koydum. Kayısı ve kirazim da var . Yemek yemeyi düşünmüyorum iş yerinde artık. Ya çok yağlı oluyor ya salça basıyorlar
ben de yemek pek yemiyorum . meyve yoğurt domates ile de geçiştirdiğim oluyor . yemek canım istemediğinden . diyet yapayım diye bi derdim yok . ama hiç yemek aramıyorum . kışın arıyorum bi tek acılı , tuzlu tencere yemeğini.
akşamları da genelde domates ağırlıklı sebzeli bi şeyler pişiriyorum . dün akşam bi tek kıyma attım biraz . o da eser miktarda düştü tabağıma.
bugün öğlende aynı yemeği getirdim . fazla pişirmiştim ki ertesi gün işte yerim diye.

bu sabah 400 ml ayran getirdim .
1 küçük paket çubuk kraker yedim . ayranın devamını da içiyorum şimdi.

öğlene dün akşamkı domatesli mantarlı arşın börülceli ve bol dereotlu yemek .
1 küçük kase yoğurt ( 5 kaşık yoğurt aldı) 1 paket matcha ile yemeyi planlıyorum .
1 küçük elma
3 dilim karpuz
1 paket çubuk kraker .

iş yerimdeki ekmek bitti. getirmedim bugün .

Back
X