- 25 Nisan 2009
- 34.326
- 39.785
- 1.123
pamuk cum hoş geldin . özlettin kendini.Slmlar kızlar nasılsınız beni arayıp sorduğunuz için tesekkur ederim dun aksam geldik eve birkaç gün daha uzattik tatili, bana kalsa yazı orda gecirirdimde bahcemdede ciceklerim kururdu.Annemdeyken bol bol hareketli ve annenin isteğiyle akşamları yürüyüşle geçti .Bugün aramış sen yoksun yürüyüşte yapamiyorum dediüzüldü tabiki siz gidince ev bomboş kalıyor,sesleriniz kulaklarımda hep der
Kilo durumumu bilmiyorum bugün tartilmayi unuttum yarından itibaren 1 aylık
Safransari nin diyetini harfiyen uygulamaya karar verdim kizimada abiye sipariş verdim bugün 14 yasa gore (tozludan ilk kez verdim insallah husrana ugramam kapida odemeli ) kilosu iyi ama göbeği var 1 saat önce birlikte leslie yaptik yarim saatlik birde yürüyüşte yaptık gün içinde gecen seneki havuza yazdirmaya gittik arkadaşla 24 un de basliyormus kayıtlar iyi olur bende yürümüş olurum AC karna giderim yağ yakımı için eşim fason ise devam ediyor yine sık gelmesemde listeme uyacagim inş.
İyi geceler
kızçen için abiye almışsın .
ne vardı ki . düğün mü vardı.
tozlu ile alışverişlerde genelde beden sıkıntısı yaşıyanlar duydum . yani bedenleri küçük geliyor dediler . ama kaliptan kalıba fark olur .
inşallah senin kızçene tam olur abiyesi
yüzmeye yazdırmışsın . çok iyi olmuş .