Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Kızım hastaydı bikac gündür önce karin ağrısıyla başladı sonraki gün ateş oldu ölçtük 36 kusur çıktı sonra biraz iyileşir gibi oldu dün ikindileyin yine başladı aksam ateşliydi biraz bugün dr götürdük grip ilerlemiş faranjit de olmuş biraz da hırıltı var dedi ekg çektirdi ateşi 38.5 cıktı ama ben 39 hissediyorum dedi dr biz ölçüyoruz 36 kusur çıkıyor anladık ki ateş ölçer bozulmuş canım çok sıkıldı şimdi 38 kusurse geçen gece kesin 39 u geçmiştir iyi ki havale geçirmedi çocuk simdi ilaç kullanıp 5 gün sonra tekrar gidicez
kızın nasıl oldu . daha iyi mi.

nette de arattım bulamadım . hatta nasıl bi şey bakayım da gidince de alırım dediydim . ama nette de yok hh...

Ben bi görsel buldum da emin değilim en iyisi izole söylesin :))
1577193608613.webp

peki .

Kızlar kusuruma bakmayın valla okadar bunalmışım ki tutamadm kendimi hakkınızı helal edin rahatsızlığı verdimse lütfen kusuruma bakmayın olurmu
Olur mu canım..Allah sana sabır versin ama..
Kızım hastaydı bikac gündür önce karin ağrısıyla başladı sonraki gün ateş oldu ölçtük 36 kusur çıktı sonra biraz iyileşir gibi oldu dün ikindileyin yine başladı aksam ateşliydi biraz bugün dr götürdük grip ilerlemiş faranjit de olmuş biraz da hırıltı var dedi ekg çektirdi ateşi 38.5 cıktı ama ben 39 hissediyorum dedi dr biz ölçüyoruz 36 kusur çıkıyor anladık ki ateş ölçer bozulmuş canım çok sıkıldı şimdi 38 kusurse geçen gece kesin 39 u geçmiştir iyi ki havale geçirmedi çocuk simdi ilaç kullanıp 5 gün sonra tekrar gidicez
Çok geçmiş olsun canım...
Bu arada ben de hasta olcam sanırım her yerim kırılıyor hem regl hem grip fenayi
İmmün sistem düşüyor ya regl de..Ben de regl oldum bu arada..

selam kızlar...
Bugün Ankara yağmurlu..
Kasvetli insanın içi sıkılıyor..Reglinin de etkisi var sanırım bu mod düşmesinde ama ...
sabah
:kk77: :kk77: :kk77:
omlet peynir
zeytin yeşillik.
:kk77::kk77::kk77:

öğlen
3-4 kaşık domates çorbası
soslu köfte 2 kaşık pilav

Akşam
Kıymalı arpa şehriye çorbası
bamya
süzme yoğurt

selam kızlar...
Bugün Ankara yağmurlu..
Kasvetli insanın içi sıkılıyor..Reglinin de etkisi var sanırım bu mod düşmesinde ama ...
sabah
:kk77: :kk77: :kk77:
omlet peynir
zeytin yeşillik.

öğlen
3-4 kaşık domates çorbası
soslu köfte 2 kaşık pilav

Akşam
Kıymalı arpa şehriye çorbası
bamya
süzme yoğurt
ben bu kadarla dursam akşama açlıktan bayılırım bayılmazsam da gece açımm diye ağlaya ağlaya hastanelik olurum kız buna doyulmazz

Back
X