Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Yok.canim ideal kilom 55 hatta altı.
Kilom eşit dağılmış olsa, belki olabilir ama bir bölgede toplandığı için, alt bedenim 42 üst bedenim 38
Cnim cok iyi anliyorum.hatta diyetisyende de denemistin ama.olmadi son diyetisyen bir sorun oomasin tum.tahliller yapildi mi acaba

bu bu nedir bu nazar değmesin sen şubatı görmeden 50li rakamları göreceksin inşallah o düğünde de bakan tekrar bakacak vayyy diyecek bak göreceksin🤩
yine iyisin yine iyisin maşallah istikrar süper gidiyor
geçen haftaki şişlik gitmiş iyi gidiyorsun

O baskül hatası canım benim hemen pil al
Çok motive ettin beni 4 elle sarılıp kurtulacağım bu kilolardan 😊 Nisan 13 de evlilik yıl dönümümüz var 6. yılımız bitecek o güne kadar ki hedefim de 50 55 kilo arasında olmak inşaAllah 😍

Ya kızlar benim kilo verememe az ver durumum bir haftalık bir aylık birşey değil ki.

1 yılı geckindir 2 aşağı 3 yukarı devam ediyorum. 60-63 arası gidip geliyorum sürekli :KK43:
Evet ben de bunu düşünerek yazmıştım zaten. Yani sen uzun zamandır istikrarlı bir şekilde devam ediyorsun, ara sıra kaçamak olabilir onu herkes yapıyor zaten. Ama ben senin gibi olsaydım çoktan pes etmiştim senin bu konudaki gayretin de ortada. Veremiyor değilsin ama yavaş gidiyor. 60’ın altında düşmek için gerçekten çok çaba sarf ettin. Burada bu kadar çabaya daha fazla kilo veriyor herkes. Ben bunun epeydir farkındayım ama detaylı konuşmak bugüne denk geldi.
Sen yine yarın sabah tekrar tartıl, bakalım kilo durumu aynı mı? Bir de kıyafetlerin fark etmiyor mu?
bu bu nedir bu nazar değmesin sen şubatı görmeden 50li rakamları göreceksin inşallah o düğünde de bakan tekrar bakacak vayyy diyecek bak göreceksin🤩
yine iyisin yine iyisin maşallah istikrar süper gidiyor
geçen haftaki şişlik gitmiş iyi gidiyorsun

O baskül hatası canım benim hemen pil al
Maşallah de kız 🤣 ay demişsin gerçi 🙈🙈
Anladım canım sağlıkla ilgili bir durum yok neden bu kadar yavaş anlamadım benim gitmiyor ama sizin yedikleriniz ortada benim gibi camış gibi yemiyorsunuzki🤫
Hayır yaa öyle deme 😡

Bende menü bildireyim
Sabah
2 dilim ekmek
1 dilim kaşar

Öğle
1 büyük kase dövme çorbası

3 kuru incir
Çay çay çay

Akşam
1 kase dövme çorbası
1 porsiyon kıymalı lahana kavurması
Yarım dilim ekmek (tabak sıyırmaya)

Birkaç kuruyemiş
1 kuru incir
Çay çay çay

1 fincan sade nescafe

Bende menü bildireyim
Sabah
2 dilim ekmek
1 dilim kaşar

Öğle
1 büyük kase dövme çorbası

3 kuru incir
Çay çay çay

Akşam
1 kase dövme çorbası
1 porsiyon kıymalı lahana kavurması
Yarım dilim ekmek (tabak sıyırmaya)

Birkaç kuruyemiş
1 kuru incir
Çay çay çay

1 fincan sade nescafe
Menün ağzımı sulandırdı :KK53:

Evet ben de bunu düşünerek yazmıştım zaten. Yani sen uzun zamandır istikrarlı bir şekilde devam ediyorsun, ara sıra kaçamak olabilir onu herkes yapıyor zaten. Ama ben senin gibi olsaydım çoktan pes etmiştim senin bu konudaki gayretin de ortada. Veremiyor değilsin ama yavaş gidiyor. 60’ın altında düşmek için gerçekten çok çaba sarf ettin. Burada bu kadar çabaya daha fazla kilo veriyor herkes. Ben bunun epeydir farkındayım ama detaylı konuşmak bugüne denk geldi.
Sen yine yarın sabah tekrar tartıl, bakalım kilo durumu aynı mı? Bir de kıyafetlerin fark etmiyor mu?

Hayır yaa öyle deme 😡
ama öyle maalesef bugün yediklerime bakma fena sayılmaz kendini bilmez günlerimi utançtan yazamıyorum
Haha yok canım ya eşim de istiyor ama 50 kilo limiti koydu 43 kilo çok çirkin oluyormuş😂
çok çirkinmişte neden almış o zaman sakın bu laflara kanma birgün seninde evlendiğimiz zaman ki kiloya gel demenden korkuyordur sen hangi kiloda mutluysan o kiloda ol ama o kiloyla burda durma gördükçe kanıma dokunur valla :KK70:

Bacım boyun kaç senin. 43 nedir ya :KK53:

Haha yok canım ya eşim de istiyor ama 50 kilo limiti koydu 43 kilo çok çirkin oluyormuş😂
Tam soracaktım nadal da sormuş:)

Boyun 1.50 filan mı? Yoksa 43 kilo gerçekten çok az. Yani asla inemeyeceğim bir kilo olduğu için söylüyor değilim gerçekten az 😄😄

Geçen kadının biri ötekine diyordu ki sen kilo mu verdin? O da yoo böyleydim hep filan diyor. Öteki de diyor ki ne bileyim eskiden daha iyiydin sanki.
İçimden dedim bu bunun zayıflığını kesin kıskandı :KK70:

Son düzenleme:
Tam soracaktım nadal da sormuş:)

Boyun 1.50 filan mı? Yoksa 43 kilo gerçekten çok az. Yani asla inemeyeceğim bir kilo olduğu için söylüyor değilim gerçekten az 😄😄

Geçen kadının biri ötekine diyordu ki sen kilo mu verdin? O da yoo böyleydim hep filan diyor. Öteki de diyor ki ne bileyim eskiden daha iyiydin sanki.
İçimden dedim bu bunun zayıflığını kesin kıskandı :KK70:
evet boy 160 dir sanirim. belki daha kısa
43 kiloyu ancak o boy kaldirir sanki

su senin kurabjyeden yapmayi düsünüyorum ama zkr geliyor
her gune yulaf mi pisirsem.
muzlu. vanilya da atsam icine.
hep tatli yiyesim var su gunlerde.

mamalarinizin hepsini okudum. ve herkes harika besleniyor dikkatimi cekti

safran
canim
5 gün oruc gecti
ve geceden yedin
uzun aclik oldu
buna ragman beden bu kilo oldu ben de saşırdim
düsündüm ki tuzlu mu yedin
su tuttu vucut
tursu .salam suyu idem yapar bende

bilemedim ben de senin icin
tahliller de yapildi diyorsun

ekmek yufka vs devyemedin ıyke
kacamak vs hepimiz yapiyiruz. biri demiş zaten
yani cok ilginç
yemeklerebyağı az koyuyirsundur eminim.
bu konularda da dikkatlisin
sebze pisirsen bir sure kendine
belki yaoiyirsun bilmiyorum ama
pamuk gibinlahana cirvasi mi yapmali .
kahvaltida da yiyor .
ödem de atiirir bu corba belki.
canini sıkma.
can sağlıği olsun
önce bu.

Cnim cok iyi anliyorum.hatta diyetisyende de denemistin ama.olmadi son diyetisyen bir sorun oomasin tum.tahliller yapildi mi acaba
Verdiği tüm tahlilleri yaptirmistim.

Hayır yaa öyle deme 😡
Şimdi tartildim. 59.7
Geçen hafta 59 du
Ben 3-4 güne bir tuvalete çıkıyorum. Ama bu bende hiç rahatsızlık yapmıyor. Çünkü az yiyorum ancak bağırsaklar doluyor. Bunun etkisi var mı bilmiyorum.

Back
X