Metabolizma hızlandırma yapmalısın ozaman canım baya yavaşlamış bellikiYa kızlar benim kilo verememe az ver durumum bir haftalık bir aylık birşey değil ki.
1 yılı geckindir 2 aşağı 3 yukarı devam ediyorum. 60-63 arası gidip geliyorum sürekli![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Metabolizma hızlandırma yapmalısın ozaman canım baya yavaşlamış bellikiYa kızlar benim kilo verememe az ver durumum bir haftalık bir aylık birşey değil ki.
1 yılı geckindir 2 aşağı 3 yukarı devam ediyorum. 60-63 arası gidip geliyorum sürekli![]()
Cnim cok iyi anliyorum.hatta diyetisyende de denemistin ama.olmadi son diyetisyen bir sorun oomasin tum.tahliller yapildi mi acabaYok.canim ideal kilom 55 hatta altı.
Kilom eşit dağılmış olsa, belki olabilir ama bir bölgede toplandığı için, alt bedenim 42 üst bedenim 38
Çok motive ettin beni 4 elle sarılıp kurtulacağım bu kilolardanbu bu nedir bu nazar değmesin sen şubatı görmeden 50li rakamları göreceksin inşallah o düğünde de bakan tekrar bakacak vayyy diyecek bak göreceksin
yine iyisin yine iyisin maşallah istikrar süper gidiyor
geçen haftaki şişlik gitmiş iyi gidiyorsun
O baskül hatası canım benim hemen pil al
6 sene önce evlendiğinde kaç kiloydunÇok motive ettin beni 4 elle sarılıp kurtulacağım bu kilolardanNisan 13 de evlilik yıl dönümümüz var 6. yılımız bitecek o güne kadar ki hedefim de 50 55 kilo arasında olmak inşaAllah
![]()
43 kiloydum canım6 sene önce evlendiğinde kaç kiloydun
Ya sorma eşim kaburgalarımı sayıyordu haha şimdi kocaman oldum![]()
Avuç içi kadarmışsın kız
Şimdi batmıyor diyormu böyle iyi demiyor muYa sorma eşim kaburgalarımı sayıyordu haha şimdi kocaman oldum![]()
Evet ben de bunu düşünerek yazmıştım zaten. Yani sen uzun zamandır istikrarlı bir şekilde devam ediyorsun, ara sıra kaçamak olabilir onu herkes yapıyor zaten. Ama ben senin gibi olsaydım çoktan pes etmiştim senin bu konudaki gayretin de ortada. Veremiyor değilsin ama yavaş gidiyor. 60’ın altında düşmek için gerçekten çok çaba sarf ettin. Burada bu kadar çabaya daha fazla kilo veriyor herkes. Ben bunun epeydir farkındayım ama detaylı konuşmak bugüne denk geldi.Ya kızlar benim kilo verememe az ver durumum bir haftalık bir aylık birşey değil ki.
Maşallah de kızbu bu nedir bu nazar değmesin sen şubatı görmeden 50li rakamları göreceksin inşallah o düğünde de bakan tekrar bakacak vayyy diyecek bak göreceksin
yine iyisin yine iyisin maşallah istikrar süper gidiyor
geçen haftaki şişlik gitmiş iyi gidiyorsun
O baskül hatası canım benim hemen pil al
Hayır yaa öyle demeAnladım canım sağlıkla ilgili bir durum yok neden bu kadar yavaş anlamadım benim gitmiyor ama sizin yedikleriniz ortada benim gibi camış gibi yemiyorsunuzki![]()
Haha yok canım ya eşim de istiyor ama 50 kilo limiti koydu 43 kilo çok çirkin oluyormuşŞimdi batmıyor diyormu böyle iyi demiyor mu![]()
Benimkide diyor da ondan aklıma geldiHaha yok canım ya eşim de istiyor ama 50 kilo limiti koydu 43 kilo çok çirkin oluyormuş![]()
Ben aslında 45 kilo limiti koydum kendime eşimden gizli belli anlamazBenimkide diyor da ondan aklıma geldi![]()
![]()
Anlar ya kesin bı el atsa kemik batar nasıl anlamasınBen aslında 45 kilo limiti koydum kendime eşimden gizli belli anlamaz![]()
Menün ağzımı sulandırdıBende menü bildireyim
Sabah
2 dilim ekmek
1 dilim kaşar
Öğle
1 büyük kase dövme çorbası
3 kuru incir
Çay çay çay
Akşam
1 kase dövme çorbası
1 porsiyon kıymalı lahana kavurması
Yarım dilim ekmek (tabak sıyırmaya)
Birkaç kuruyemiş
1 kuru incir
Çay çay çay
1 fincan sade nescafe
O kadar da olsun artık 47 olsun o zaman çok özledim 40 lı rakamları ben öyle çok mutlu oluyorum eşim de idare etsin sonuçta benim vücudumAnlar ya kesin bı el atsa kemik batar nasıl anlamasın![]()
ama öyle maalesef bugün yediklerime bakma fena sayılmaz kendini bilmez günlerimi utançtan yazamıyorumEvet ben de bunu düşünerek yazmıştım zaten. Yani sen uzun zamandır istikrarlı bir şekilde devam ediyorsun, ara sıra kaçamak olabilir onu herkes yapıyor zaten. Ama ben senin gibi olsaydım çoktan pes etmiştim senin bu konudaki gayretin de ortada. Veremiyor değilsin ama yavaş gidiyor. 60’ın altında düşmek için gerçekten çok çaba sarf ettin. Burada bu kadar çabaya daha fazla kilo veriyor herkes. Ben bunun epeydir farkındayım ama detaylı konuşmak bugüne denk geldi.
Sen yine yarın sabah tekrar tartıl, bakalım kilo durumu aynı mı? Bir de kıyafetlerin fark etmiyor mu?
Maşallah de kızay demişsin gerçi
Hayır yaa öyle deme![]()
çok çirkinmişte neden almış o zaman sakın bu laflara kanma birgün seninde evlendiğimiz zaman ki kiloya gel demenden korkuyordur sen hangi kiloda mutluysan o kiloda ol ama o kiloyla burda durma gördükçe kanıma dokunur vallaHaha yok canım ya eşim de istiyor ama 50 kilo limiti koydu 43 kilo çok çirkin oluyormuş![]()
Tam soracaktım nadal da sormuş:)Haha yok canım ya eşim de istiyor ama 50 kilo limiti koydu 43 kilo çok çirkin oluyormuş![]()
evet boy 160 dir sanirim. belki daha kısaTam soracaktım nadal da sormuş:)
Boyun 1.50 filan mı? Yoksa 43 kilo gerçekten çok az. Yani asla inemeyeceğim bir kilo olduğu için söylüyor değilim gerçekten az
Geçen kadının biri ötekine diyordu ki sen kilo mu verdin? O da yoo böyleydim hep filan diyor. Öteki de diyor ki ne bileyim eskiden daha iyiydin sanki.
İçimden dedim bu bunun zayıflığını kesin kıskandı![]()
Verdiği tüm tahlilleri yaptirmistim.Cnim cok iyi anliyorum.hatta diyetisyende de denemistin ama.olmadi son diyetisyen bir sorun oomasin tum.tahliller yapildi mi acaba
Şimdi tartildim. 59.7Evet ben de bunu düşünerek yazmıştım zaten. Yani sen uzun zamandır istikrarlı bir şekilde devam ediyorsun, ara sıra kaçamak olabilir onu herkes yapıyor zaten. Ama ben senin gibi olsaydım çoktan pes etmiştim senin bu konudaki gayretin de ortada. Veremiyor değilsin ama yavaş gidiyor. 60’ın altında düşmek için gerçekten çok çaba sarf ettin. Burada bu kadar çabaya daha fazla kilo veriyor herkes. Ben bunun epeydir farkındayım ama detaylı konuşmak bugüne denk geldi.
Sen yine yarın sabah tekrar tartıl, bakalım kilo durumu aynı mı? Bir de kıyafetlerin fark etmiyor mu?
Maşallah de kızay demişsin gerçi
Hayır yaa öyle deme![]()