Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

20200103_083515.webp

Rumuz= ertugrulunhalimesi
Başlangıç tarihi= 10.12.2019
Başlangıç kilom= 70.3
Önce ki hafta kilom= 65.9
Güncel kilom= 64.3
Fark = 1.60
% 2.427
M Maridraw

Geçen hafta da artıdaydım, ilk 1-2 gün düzgün dü ama sonra dikkat edemedim, yedim ve kilo aldım ama ona da takılmıyorum, isteğim motivasyonum yok.Kilo vermek istiyorum ama yapamıyorum, ne yapmam gerektiğini de biliyorum olmuyor, anlamadım
Motivasyon evet. O nasıl sağlanır bilmiyorum. Bazan zorlamamak gerekiyor, zorladıkça ters tepiyor. İnşallah en kısa zamanda toparlarsın.
Eki Görüntüle 2572029

Rumuz= ertugrulunhalimesi
Başlangıç tarihi= 10.12.2019
Başlangıç kilom= 70.3
Önce ki hafta kilom= 65.9
Güncel kilom= 64.3
Fark = 1.60
% 2.427
M Maridraw
Kız sen bu gidişle 43’ü bile görürsün :KK48:

Bir ileri iki geri ben de çok sıkıldım yapamıyorum bu işi yapıştı bu kilolar gr gitse geri geliyor bumerang gibi mubarek
Canım limonlu su yeşilçay soda bitki ve ya meyve çayları icebilirsin yeme ataklarında ve ya 1 2 hafta korumaya al kendini dinlendir vücudunu sonra kaldığın yerden devam edersin.

Günaydın canlar...
Kahvaltım
:kk77::kk77::kk77:
pastırmalı omlet
peynir
:kk77::kk77::kk77:

Herkes güzel kilolar vermiştir umarım..Ben yarın Dr um tarafından tartılıcam. Bakalım ödemler gitti mi..
Dün hem form hem yeşil çay içtim..Ben yeşil çayın naneli limonlusunu almışım aslında evde varmış onu fark ettim içtim..Daha içilesi bir tadı var..:KK54:
Afiyet olsun canım yeşilcayın açai ananasli olani var bide oda güzel denemediysen denemeni tavsiye ederim

Kızlar dün giremedim temizlik falan çok isim vardı akşam misafir var ben kahvaltıdan sonra birşey yiyemedim takı saat 12 ye kadar mantı açmaktan temizlik yapmaktan öldüm tatlı yapacaktım yapamadan uyudum kaldım gecede kız kalkıp durdu hiç yapmazdı neyse gece makarna yedim bayılacaktım açlıktan ama detox suyundan vardı kız uyandıkça içtim
Şükür almamışım vermişim hatta çok mutluyum :)))

Nadalcım ben de günlük yemek tabaklarımı değiştireceğim geçen baktım koyu gri, siyah tabaklar vardı. Emin olamadım çorba sulu yemek nasıl durur içinde? Sen böyle söyleyince gözüme güzel geldi:) hatta mocha’nın paylaşımını da çok beğenmiştim aslında. Ne yapsam acaba alsam mı 🤔
Canım ben takım sevmiyorum misafirlik 1 takım kenarda dursun günlük kullandıklarım 3er4er tane en fazla aynı olacak şekilde değişik değişik olsun istiyorum içimi ferahlatıyor markete gidince 1-2 tane almak farklı farklı kullanmak hoşuma gidiyor kahveyide farklı fincanlarda içince mutlu oluyorum o yüzden misafirlikte en çok hoşuma giden şey farklı fincanlarda kahve içmek oluyor evdekilerden sıkıldım güzel gözüme çarpan olunca 2li takım alacam bu aralar kendimi mutsuz hissediyorum onu alınca bana iyi gelecektir ;)
Manyakmıyım neyim

Back
X