Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hiç öyle düşünme bence eninde sonunda vereceksin önemli olan devam etmenSalı gününe kadar bakmayacam moralim bozuluyor canım salı gunüde eksilerde degilsem vay halime![]()
Sende çok verme az vermiş ol :)) canım fazla yemiyordum zaten akşama kadar dikkat et bol su hop gittiler ben napıcam tüm hafta nasıl beslendiğim ortada vermeyi bırak almazsam çok mutlu olucamKızlar ya az önce dayanamadım kizima noodle makarna yaptım 2 catal yedimbir misketten bile küçük crunch yedim tam cuma öncesi
![]()
Ya ben de heyecanlıyım çünkü tartılmadım daha sabahı bekliyorum :) inşaAllah almazsınız canım![]()
![]()
Sende çok verme az vermiş ol :)) canım fazla yemiyordum zaten akşama kadar dikkat et bol su hop gittiler ben napıcam tüm hafta nasıl beslendiğim ortada vermeyi bırak almazsam çok mutlu olucam
Alırsakta önceki gibi veriruk napalm sonunda ölüm yok ya eşim askere gidince rahatım tatlı yapmam her hafta iki detoxla hallederim inşallah karısanda olmaz derken misafir gelecek birgün okadar ozamanda koşuşturmaca ile geçer zatenYa ben de heyecanlıyım çünkü tartılmadım daha sabahı bekliyorum :) inşaAllah almazsınız canım![]()
İnşaAllah ise yarar canım ben detoks yapamıyorum migrenim varTelafisi edermi bilmem ama detox suyu hazırladım 1.5 lt acıkırsam elma var ikitane kabuğu soyulmuş onu yerim çokta acıkırsam yumurta yerim naplım telafi olurmu ki
Esin kaç ay kalacak asker de?Alırsakta önceki gibi veriruk napalm sonunda ölüm yok ya eşim askere gidince rahatım tatlı yapmam her hafta iki detoxla hallederim inşallah karısanda olmaz derken misafir gelecek birgün okadar ozamanda koşuşturmaca ile geçer zaten
20 günEsin kaç ay kalacak asker de?
Olsun bence canım 20 günde baya sıklaşırsın ve kilo da verirsin eşini de o halinle karşılarsın bu da sana iyi bir motivasyon olur üzülme bence20 gün![]()
Benm de oyle okur migrenim var cnm ilk zamanlar axliktan oldgunu blmiordum dr soyleyince bir baktim ki mahvoluyorum ackenİnşaAllah ise yarar canım ben detoks yapamıyorum migrenim varne zaman yapsam baş ağrısı çekiyorum 3 4 gün de zor geçiyor.
Ben de canım seninle aynıyız bu konu da aç kalınca dehşet başım ağrıyorBenm de oyle okur migrenim var cnm ilk zamanlar axliktan oldgunu blmiordum dr soyleyince bir baktim ki mahvoluyorum acken
Ben de varım beni unutmuşsunListe yapma sırası
27 Aralık 2019 A aaadddaaa Liste yaptı
3 Ocak 2020 M Maridraw
10 Ocak 2020 M mochachocolate
17 Ocak 2020BESTEKIZ
24 Ocak 2020 N nnnadal
31 Ocak 2020izole
7 Şubat 2020hayal_hatun
14 Şubat 2020Safransari
21 Şubat 2020ficans
28 Şubat 2020Aytanesii
6 Mart 2020 @Pamuk92