Yok canım bugünde alma son olarak 80 le çıkış yapmış olayım almadan en fazla 80le dönüş yapmayı ümit ediyorumBugün alayım mı canım listeye seni
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yok canım bugünde alma son olarak 80 le çıkış yapmış olayım almadan en fazla 80le dönüş yapmayı ümit ediyorumBugün alayım mı canım listeye seni
O zaman 80 kiloyla çıkış yaptı yazayım olur mu. İnşaAllah daha da az kiloyla geri döneceksin yeter ki umudunu kaybetmeYok canım bugünde alma son olarak 80 le çıkış yapmış olayım almadan en fazla 80le dönüş yapmayı ümit ediyorum
ama bildirim gelmedi hiç. kaç kere baktım . şimdi ancak gördüm yaa.@demirleke nerelerdesin bugün?
hep sevdiğim mamalar . afiyet olsunEki Görüntüle 2572110
Tünaydın kızlar işlerden dolayi yazamadım
Uyanınca
Ilık limonlu su
Sabah 12.00
2 yumurtayla tereyağli yumurta
12 tane zeytin
Peynir
1 kivi
1 dilim portakal
2 ceviz
fıstık
fındık
Marul dereotu tere maydanoz
Yeşilçay
Bana da oluyor arada bakıyorum bildirim yok sonra topige gelince 3 sayfa birikmiş oluyorama bildirim gelmedi hiç. kaç kere baktım . şimdi ancak gördüm yaa.
oysa hep kim ne yazdıysa bildirim yapıyordu. ona güvendim ya ben .Bana da oluyor arada bakıyorum bildirim yok sonra topige gelince 3 sayfa birikmiş oluyor
Hoşgeldin canımama bildirim gelmedi hiç. kaç kere baktım . şimdi ancak gördüm yaa.
Bende hamsi var canım . Hamsi salata yapacağım sadece.akşama ne yemek yapacaksnız kızlar
sizlerde neler var .
Balık düşünuyorum ama belli değil daha canım sen ne düsünüyorsunakşama ne yemek yapacaksnız kızlar
sizlerde neler var .
Bizde yeşil fasülye, makarna ve yoğurtlu kereviz salatası var. Ben makarna yemem diğerlerinden yerim :)@demirleke Saol canim sanada afiyet olsun
Bende yapacağım.bir günyarın çiğ köfte yaparım nasipse
geçen gün yaptım . hızlı bitti.
robotta yapıyorum .
hazır olandan kat kat seviyorlar .
bolca yapıyorum .