Haaa bağımlı olsanız o kilolar hoppp gidecekti tadını beğenmediniz ki canlar :) senin aklında soru kaldı mı bariYeşil çayı diyor![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Haaa bağımlı olsanız o kilolar hoppp gidecekti tadını beğenmediniz ki canlar :) senin aklında soru kaldı mı bariYeşil çayı diyor![]()
Yeşil çayı her gün içemem sanırım :)) aynen senin dediğin gibi tadı pek cezbetmiyorHaaa bağımlı olsanız o kilolar hoppp gidecekti tadını beğenmediniz ki canlar :) senin aklında soru kaldı mı bari
Tuz olayı çok komik olmuşİyi geceler canlarımgeç oldu menum hızlı bir gündü benim için.
Sabah 11 de
3 bardak çay
4 çatal et döner ( 2 çatalını büyük minnoşum yedi)
4 biber ve tulum peyniri kızarttım yağsız tavada
1.5 dilim kaşar peyniri
Eki Görüntüle 2572684
Saat 4 de
1 kupa sütsüz tarçınlı türk kahvesi
Yarım Trabzon hurması
1 küçük kivi
Saat 6.40 da
4 büyük kepçe kırmızı pancar çorbası acılı ekşili
1 orta kepçe türlü
1 kaşık sebzeli bulgur pilavı
Büyük kase kıvırcık ve mor lahanalı salata ( ben salataya tuz atmıştım kv tadına bakmamış tuzsuzdur diye tuz eklemiş eşimin de canı çekmiş tuzsuz diye o da tuz atmışyani çok aşırı tuzlu değildi ama keskinde bir tuz tadı vardı açıkçası israf olmasın diye yedim inşaAllah ödem yapmaz
)
1 bardak ayran
Eki Görüntüle 2572687
Sabah 1 saat leslie yaptım
İkindi 1 saat yokuş tırmandım pazara çıktım indim )
10 da 1 saat leslie daha yaptım
1 kupa sütsüz tarçınlı türk kahvesi içeceğim az sonra
2 büyük kupa yeşil çay ve kayısı çayını karıştırıp içtim
1 lt su.
Sorma canım cidden güldüm ama yerken de damagimi yaktı tuzTuz olayı çok komik olmuş![]()
biraz yuryus yaparwin esinin dedigi gbi cnm hizlandirir o da metoyu peki kilo olarak kacsin cnm.damlaya damlaya gol.olur sereumcum.uzme.kendini sakin ola kiSelam kızlar...
Doktora gittim geldim .700 gr cık gitmiş..Dr metabolizman çok yavaş dedi..İçimden dedim günaydın5 haftadır bunun için mi geliyorum..
Ama yediklerimi gün gün yazıp okuttum dedi yediklerin gayet normal böyle devam..Böyle devam devam bakalım ne kadar sürede gidecek....![]()
ne guzel menu afiyet olsunSabah uyanınca
Ilık limonlu su
Sade tarçınlı türk kahvesi
Eki Görüntüle 2572475
Sabah kahvaltısı 11.30
1 tane haşlanmış yumurta üzerine 1 kaşık tereyağı
9 zeytin
Peynir
2 dilim elma
2 dilim mandalina
1 dilim portakal
Limon
2 ceviz
5 fıstık
Maydanoz
Dereotu
Çay
nasil istersen cnm ama nolir motivasyonunu bozma sonucta bak senin bir rahatsizligin var o rahtsizlikta olanlar zor veriyor ama veriyorsun az da olsa moralini bozma sakinHerkese iyi geceler ben bu hafta listeye girmeyi düşünmüyorum kızlar nasıl olsa veremiyorum tartılıp kiloma bakmayı ihmal etmem
ben bir ara hergun iciyordum hayalcim aonra sr a bir gttim nolmis dersin butun vucut suyunu atmisim bir de zayifladim diorumYeşil çayı her gün içemem sanırım :)) aynen senin dediğin gibi tadı pek cezbetmiyor![]()
Aa bak iyi bir şey değilmiş iştebiraz yuryus yaparwin esinin dedigi gbi cnm hizlandirir o da metoyu peki kilo olarak kacsin cnm.damlaya damlaya gol.olur sereumcum.uzme.kendini sakin ola ki
ne guzel menu afiyet olsun
nasil istersen cnm ama nolir motivasyonunu bozma sonucta bak senin bir rahatsizligin var o rahtsizlikta olanlar zor veriyor ama veriyorsun az da olsa moralini bozma sakin
ben bir ara hergun iciyordum hayalcim aonra sr a bir gttim nolmis dersin butun vucut suyunu atmisim bir de zayifladim diorumsmdi arda bir icerim
Canım gitsin de, böyle gitsin. Biraz direnir sonra hızlanır insallahSelam kızlar...
Doktora gittim geldim .700 gr cık gitmiş..Dr metabolizman çok yavaş dedi..İçimden dedim günaydın5 haftadır bunun için mi geliyorum..
Ama yediklerimi gün gün yazıp okuttum dedi yediklerin gayet normal böyle devam..Böyle devam devam bakalım ne kadar sürede gidecek....![]()
Afiyet olsun bu gidişle bende kısırı böyle yapacam güzel görünüyor tadı nasıl canım
Ben daha önce de çok yaptım canım. İnan kisirla ayırt edemezsin, aynı lezzetli oluyor.Afiyet olsun bu gidişle bende kısırı böyle yapacam güzel görünüyor tadı nasıl canım![]()
Bende deneyeyim görüyordum bayadır cesaret edemedim kötü olur yiyemem diye mutlaka yapacagım bendeBen daha önce de çok yaptım canım. İnan kisirla ayırt edemezsin, aynı lezzetli oluyor.
Oznurcum harika bir akil verdin karnibahar vsr evde ne yapayim diyordum bnde
Kabak bulursam ben de kabak detoksu yapayım yarın 3 gün yapamam Salı ara veririm malum kızın doğum günü var sonra belki devam ederimDün iyi beslendikleri ama bugün sabah kahvaltıya gözleme yapıp 2 tane yedim.
Kendim yaptım peynirli. Yumurta büyüklüğünde hamurla yaptım gozlemeyi.
Sonra markete gidip karnıbahar ve kabak aldım.
3 günlük kabak detoksuna başlayacağım yarın.
Ama her başladığımda kabak sikiyor. Ondan karnıbahar kisiri ve kabak yapacağım. Öğlen birini akşam diğerini yerim artık. Regl başladı acayip istahliyim. 3 gün böyle beslenerek ödem atarım inşallah.
Bende zor buldum canım. Markette yoktu, bir manavda kalan son 4 kabağı aldım. İnşallah tadı güzeldir. Bundan 2 ay önce aldığım kabak çok kötüydü, ondan 2 aydır almamıştım midemi kaldirmistiBu arada termal oteldeyiz bugun iki kere sauna ve iki kere sıcak su havuzuna falan girdim
Kabak bulursam ben de kabak detoksu yapayım yarın 3 gün yapamam Salı ara veririm malum kızın doğum günü var sonra belki devam ederim
Yarin bi manavlari gezeyim bulurum sanirim da tadi guzel olur mu o dusunduruyorBende zor buldum canım. Markette yoktu, bir manavda kalan son 4 kabağı aldım. İnşallah tadı güzeldir. Bundan 2 ay önce aldığım kabak çok kötüydü, ondan 2 aydır almamıştım midemi kaldirmisti