Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

İyi geceler canlarım 😊 geç oldu menum hızlı bir gündü benim için.

Sabah 11 de
3 bardak çay
4 çatal et döner ( 2 çatalını büyük minnoşum yedi 😁 )
4 biber ve tulum peyniri kızarttım yağsız tavada
1.5 dilim kaşar peyniri

20200104_111713.webp

Saat 4 de
1 kupa sütsüz tarçınlı türk kahvesi
Yarım Trabzon hurması
1 küçük kivi

Saat 6.40 da
4 büyük kepçe kırmızı pancar çorbası acılı ekşili
1 orta kepçe türlü
1 kaşık sebzeli bulgur pilavı
Büyük kase kıvırcık ve mor lahanalı salata ( ben salataya tuz atmıştım kv tadına bakmamış tuzsuzdur diye tuz eklemiş eşimin de canı çekmiş tuzsuz diye o da tuz atmış 😂 yani çok aşırı tuzlu değildi ama keskinde bir tuz tadı vardı açıkçası israf olmasın diye yedim inşaAllah ödem yapmaz 😕)
1 bardak ayran

20200104_182758.webp

Sabah 1 saat leslie yaptım
İkindi 1 saat yokuş tırmandım pazara çıktım indim )
10 da 1 saat leslie daha yaptım
1 kupa sütsüz tarçınlı türk kahvesi içeceğim az sonra
2 büyük kupa yeşil çay ve kayısı çayını karıştırıp içtim
1 lt su.

İyi geceler canlarım 😊 geç oldu menum hızlı bir gündü benim için.

Sabah 11 de
3 bardak çay
4 çatal et döner ( 2 çatalını büyük minnoşum yedi 😁 )
4 biber ve tulum peyniri kızarttım yağsız tavada
1.5 dilim kaşar peyniri

Eki Görüntüle 2572684

Saat 4 de
1 kupa sütsüz tarçınlı türk kahvesi
Yarım Trabzon hurması
1 küçük kivi

Saat 6.40 da
4 büyük kepçe kırmızı pancar çorbası acılı ekşili
1 orta kepçe türlü
1 kaşık sebzeli bulgur pilavı
Büyük kase kıvırcık ve mor lahanalı salata ( ben salataya tuz atmıştım kv tadına bakmamış tuzsuzdur diye tuz eklemiş eşimin de canı çekmiş tuzsuz diye o da tuz atmış 😂 yani çok aşırı tuzlu değildi ama keskinde bir tuz tadı vardı açıkçası israf olmasın diye yedim inşaAllah ödem yapmaz 😕)
1 bardak ayran

Eki Görüntüle 2572687

Sabah 1 saat leslie yaptım
İkindi 1 saat yokuş tırmandım pazara çıktım indim )
10 da 1 saat leslie daha yaptım
1 kupa sütsüz tarçınlı türk kahvesi içeceğim az sonra
2 büyük kupa yeşil çay ve kayısı çayını karıştırıp içtim
1 lt su.
Tuz olayı çok komik olmuş 🤣🤣

Selam kızlar...
Doktora gittim geldim .700 gr cık gitmiş..Dr metabolizman çok yavaş dedi..İçimden dedim günaydın:confused: 5 haftadır bunun için mi geliyorum..:KK70::KK70:
Ama yediklerimi gün gün yazıp okuttum dedi yediklerin gayet normal böyle devam..Böyle devam devam bakalım ne kadar sürede gidecek....:KK51::KK51:
biraz yuryus yaparwin esinin dedigi gbi cnm hizlandirir o da metoyu peki kilo olarak kacsin cnm.damlaya damlaya gol.olur sereumcum.uzme.kendini sakin ola ki
Sabah uyanınca
Ilık limonlu su
Sade tarçınlı türk kahvesi
Eki Görüntüle 2572475

Sabah kahvaltısı 11.30
1 tane haşlanmış yumurta üzerine 1 kaşık tereyağı
9 zeytin
Peynir
2 dilim elma
2 dilim mandalina
1 dilim portakal
Limon
2 ceviz
5 fıstık
Maydanoz
Dereotu
Çay
ne guzel menu afiyet olsun
Herkese iyi geceler ben bu hafta listeye girmeyi düşünmüyorum kızlar nasıl olsa veremiyorum tartılıp kiloma bakmayı ihmal etmem
nasil istersen cnm ama nolir motivasyonunu bozma sonucta bak senin bir rahatsizligin var o rahtsizlikta olanlar zor veriyor ama veriyorsun az da olsa moralini bozma sakin
Yeşil çayı her gün içemem sanırım :)) aynen senin dediğin gibi tadı pek cezbetmiyor 🤣🤣
ben bir ara hergun iciyordum hayalcim aonra sr a bir gttim nolmis dersin butun vucut suyunu atmisim bir de zayifladim diorum 😊😊 smdi arda bir icerim

biraz yuryus yaparwin esinin dedigi gbi cnm hizlandirir o da metoyu peki kilo olarak kacsin cnm.damlaya damlaya gol.olur sereumcum.uzme.kendini sakin ola ki
ne guzel menu afiyet olsun
nasil istersen cnm ama nolir motivasyonunu bozma sonucta bak senin bir rahatsizligin var o rahtsizlikta olanlar zor veriyor ama veriyorsun az da olsa moralini bozma sakin
ben bir ara hergun iciyordum hayalcim aonra sr a bir gttim nolmis dersin butun vucut suyunu atmisim bir de zayifladim diorum 😊😊 smdi arda bir icerim
Aa bak iyi bir şey değilmiş işte 🙄

Selam kızlar...
Doktora gittim geldim .700 gr cık gitmiş..Dr metabolizman çok yavaş dedi..İçimden dedim günaydın:confused: 5 haftadır bunun için mi geliyorum..:KK70::KK70:
Ama yediklerimi gün gün yazıp okuttum dedi yediklerin gayet normal böyle devam..Böyle devam devam bakalım ne kadar sürede gidecek....:KK51::KK51:
Canım gitsin de, böyle gitsin. Biraz direnir sonra hızlanır insallah

20200105_122557.webp

Günaydin kızlar herkese iyi pazarlar :kahve::temizlik::KK55:
Uyanınca
Ilık limonlu su
Sabah 12.30
Tereyağlı 2 yumurta
10 zeytin
Peynir
1 kivi
1 portakal dilimi
3 tane iğde
2 tane ceviz 3 tane fındık 4 tane fıstık
2 3 dal Maydanoz dereotu kuzukulağı
ıspanak
Çay
Şimdide türk kahvesi içiyorum

Dün iyi beslendikleri ama bugün sabah kahvaltıya gözleme yapıp 2 tane yedim.

Kendim yaptım peynirli. Yumurta büyüklüğünde hamurla yaptım gozlemeyi.

Sonra markete gidip karnıbahar ve kabak aldım.
3 günlük kabak detoksuna başlayacağım yarın.
Ama her başladığımda kabak sikiyor. Ondan karnıbahar kisiri ve kabak yapacağım. Öğlen birini akşam diğerini yerim artık. Regl başladı acayip istahliyim. 3 gün böyle beslenerek ödem atarım inşallah.

Bu arada termal oteldeyiz bugun iki kere sauna ve iki kere sıcak su havuzuna falan girdim
Dün iyi beslendikleri ama bugün sabah kahvaltıya gözleme yapıp 2 tane yedim.

Kendim yaptım peynirli. Yumurta büyüklüğünde hamurla yaptım gozlemeyi.

Sonra markete gidip karnıbahar ve kabak aldım.
3 günlük kabak detoksuna başlayacağım yarın.
Ama her başladığımda kabak sikiyor. Ondan karnıbahar kisiri ve kabak yapacağım. Öğlen birini akşam diğerini yerim artık. Regl başladı acayip istahliyim. 3 gün böyle beslenerek ödem atarım inşallah.
Kabak bulursam ben de kabak detoksu yapayım yarın 3 gün yapamam Salı ara veririm malum kızın doğum günü var sonra belki devam ederim

Bu arada termal oteldeyiz bugun iki kere sauna ve iki kere sıcak su havuzuna falan girdim

Kabak bulursam ben de kabak detoksu yapayım yarın 3 gün yapamam Salı ara veririm malum kızın doğum günü var sonra belki devam ederim
Bende zor buldum canım. Markette yoktu, bir manavda kalan son 4 kabağı aldım. İnşallah tadı güzeldir. Bundan 2 ay önce aldığım kabak çok kötüydü, ondan 2 aydır almamıştım midemi kaldirmisti

Bende zor buldum canım. Markette yoktu, bir manavda kalan son 4 kabağı aldım. İnşallah tadı güzeldir. Bundan 2 ay önce aldığım kabak çok kötüydü, ondan 2 aydır almamıştım midemi kaldirmisti
Yarin bi manavlari gezeyim bulurum sanirim da tadi guzel olur mu o dusunduruyor

Back
X