Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Ayran detoxu güzel maydanozlu olanı ben dereotlu yapıyorum zencefil koymuyorum yaseminde yeşil çayla rezene koyuyorum kendimce değiştirerek yapıyorum sende yap dereotu troidler için yaratılmış bir bitki çalışanlara fayda ediyor çalışmayanada
Lahana karnıbahar olanı yapamam dedim

Lahana karnıbahar olanı yapamam dedim
Lahanalı yapamazsın onu zaten demem sana bende yapamıyorum ayran detoxu var birde elmalı olanlar onları yapabilirsin çorbaların içinde olanlara dikkat et bolbol dereotu tüket sen rabbim şifa verir inşallah benim sorunum da çoğu şeyi yiyemiyor olmak onları yediğimde ki sıkıntıyı unutamam düzelsin diye çok uğraşmam gerekiyor sonra ıspanakla lahanayı karnıbahar ı çok severim am yiyemiyorum yersem sonrasında acısını çekiyorum malesef

ay nasıl uykum var . bugün işler yoğundu . karıştı azcık da
yarın görüşürüz inşallah .
mucuk .
bugün öğlen bi şey yemedim .
getirdiğim lorlu , marullu salatadan yiyemedim . iştah kapanıverdi.
1 portakal ve 1 paket bisküvi yemiştim en son 11 buçukta
salatamı geri götürüp evde yerim . hiç olmadı kendim için bi şeyler hazırlamamış olurum .
çocukların da yemeği hazır .
kahve yapar otururum diye umuyorum . o_O

Kk’da bir yerde okumuştum.
“Kilo vermek kıyafetlerinizi, fit olmak vücudunuzu güzel gösterir” gibi bir şeydi.
Spor yapmak da olabilir emin değilim. Spora önem veren bir cümleydi çünkü.
Çok istiyorum sporu yaşamıma dahil etmeyi, ruh sağlığım için de çok iyi olacak ama tembellik paçadan akıyor onu ne yapacağız bilmiyorum :KK70:

Canım benim kilolar üstte popo bacak yok şuan 30 beden kot giyiyorum ama dün eski 29 beden kotumu çıkarttım onunda içine girdim
Senin baya ince cnm 65-70 kilo olan bedene uygun gibi üst kaç bedensin?
19 kasımda safrakesesinden ameliyat oldum 15 gün antibiyotik kullandım sütü sağdım döktüm o sürede dolaptaki sütleri kullandım 15 günden sonra kızım emmedi o arada dişte çıkardı zorla emzirmeye çalıştım dişlerini biledi beni yaşlı yaşlı ağlattı ama hiç emmedi o sürede sütte bitti nasibi bu kadarmış çok şükür 6 ay sadece anne sütü aldı
Aa demek bıraktı küçük hanım sağlık olsun benim olanda kendi bırakmıştı 1,5 yaşındayken zaten kısa emerdi
ay nasıl uykum var . bugün işler yoğundu . karıştı azcık da
yarın görüşürüz inşallah .
mucuk .
bugün öğlen bi şey yemedim .
getirdiğim lorlu , marullu salatadan yiyemedim . iştah kapanıverdi.
1 portakal ve 1 paket bisküvi yemiştim en son 11 buçukta
salatamı geri götürüp evde yerim . hiç olmadı kendim için bi şeyler hazırlamamış olurum .
çocukların da yemeği hazır .
kahve yapar otururum diye umuyorum . o_O
Hayırdır cnm iştahını kapatacak birseymi oldu 😕

“Kilo vermek kıyafetlerinizi, fit olmak vücudunuzu güzel gösterir” gibi bir şeydi.
Çok istiyorum sporu yaşamıma dahil etmeyi, ruh sağlığım için de çok iyi olacak ama tembellik paçadan akıyor onu ne yapacağız bilmiyorum :KK70:
Al bende de o kadar bende şu aralar çok üşeniyorum edende çıkmıyorum en son 3 gün önce market alışverişi için çıkmıştım🙁

Safransari Safransari canım merak ettim seni o kadar Gülazer dedin foto cekip atar mısın mahsuru yoksa tabi
Canım giydiğim su disco tayt dediklerinden. Yani ince gösteriyor güya. O haldeki halim bile üst nedenle çok fark.var aramda.

Eklentiler

• IMG_20200109_172926.webp
    IMG_20200109_172926.webp
    28,1 KB · Görüntüleme: 54
Bende bu konuda çok programsizim, yaz olsa yine yürüyüş oluyor ama evde devamlılık olmuyor.
Neyse lesli yapayım aklıma gelmişken.

Al bende de o kadar bende şu aralar çok üşeniyorum edende çıkmıyorum en son 3 gün önce market alışverişi için çıkmıştım🙁
İnşallah mevsimseldir bu halimiz pamukçum :işsiz:
Bende bu konuda çok programsizim, yaz olsa yine yürüyüş oluyor ama evde devamlılık olmuyor.
Neyse lesli yapayım aklıma gelmişken.
Onu da yapasım yok :KK43:
Zaten grip oldum bugün. Spor yapmayı geçtim ayakta durmaya halim yok 🤧🤧

Son düzenleme:
henüz dişleri çıkmamış anlaşılan geçen ay ben yaşlı yaşlı ağlıyordum
canım yeşillik azaltıyor diyorlar ama benim sütümü arttırıyorum sanırım kişisine göre değişir ben süt olayına hep inek gibi yaklaştım ;) su ve yeşillik yiyordum süt için
Benimki su ve bişeyler yiyince sütüm geliyor ne yediğim fark etmiyor

Back
X