Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

En son doğum yaptığım gün yapıldı tam kan sayımı. Canim ben de ileri derece de kansızlık vardı hastane de takviye yapıldı 3 defa serum verildi bir ilaç vardı 3 şişe halinde serumlarla karıştırıp vermişlerdi. Hamilelik dönemimde zor günler yaşadım bu sebepten. B12 de D vit de hep düşüktü onları da iğneyle düzelttiler. Çok sıkıntı var bakma ama artık yoruluyorum doktor doktor gezmekten

Hatta dis etlerim çekildi çok doktora gittim bi çare yok bakalım bu perşembe gideceğim tekrar.
Canım sağlık ocağına got tahlil yaptır birde diş eti çekilmesine yabani kekik suyu ile gargara çok iyi geliyor mutlaka dene

Bugünkü diyet listem Sabah 1 yumurta 2 dilim peynir 1 satalık 1 buçuk dilim tam buğday ekmeği
Öğle: yoğurt 1 kase
Canım bişey istemedi
Ara 2 bardak cay 4 susamlı çubuk
Aksam: 8 tane içli köfte yarım dilim ekmek ayran salata
2.5 buçuk şu
Pulbiber li yoğurt gece
Canım 1 tane içli köfte 163 kaloriymis 8 tane icli kofte 163 × 8 =1304 kalori sadece icli koftelerin kalorisi

Bugün kü menüm
Sabah iki yumurtalı omlet
Yarım domates
Birtane havuç
9 tane zeytin
Bbir çatal bal kaymak

Arada kızın yarım kızını yedim

Akşam bir porsiyon etli türlü
Şimdi detox suyumu içiyorum son anda detox suyuna karar verdim yoksa yemek yapmazdım
Dışında da mi kıyma var yoksa kimisi bulgurlu harca da kıyma koyuyor
Yok içinde ama küçükler köfteler

Bugünkü menüm
Sabah 10.30 da
Tereyağlı 2 yumurta
1 dilim tam buğday ekmeği
1 kibrit kutusu kadar kaşar

13.30 da
1 bardak az sütlü nescafe

15.30 da
1 tabak Marul roka salatasi üzerinde 2/3 firin sinitzel

17.00 de
1 bardak az sütlü nescafe

19.15 de
1 tabak tavuklu kerevizli sebze çorbası

Eki Görüntüle 2577004
İyi akşamlar kızlar Akşam 17.40
Közlenmiş kırmızı biberi yoğurtlayıp biraz et sote üzerinede tereyağı döktüm
Zeytinyağlı pırasa
Domates soslu acı biber
Ayran
Yemek öncesi kefir içtim şimdide türk kahvesi içiyorum 2 litrede su
Afiye olsun cnm porsiyonlar buyuk biraz ama sen keto yapiyordun sanirim

Selam kizlar hemen menumu bildiriyim

Sabah yumurta zeytin salatalik peynir cay 1 dilim cawdar ekmegi
Turk kahwesi
Aksam ispanak 1 filim cawdar ekmegi
Turk kahwesi

Birazdan da nes cafe yapicam galiba uzerinede bi :KK14:

Drlara gelincede kizim bogazlarindan mikrop kapmis iki tane antibiotik werdi alerjisi war diye musade altinda basladik antibiotiklere cok sikici ve uzucu du gerildik kac saat allah a sukur hersey yolunda..

Benim de mujdem insulin dusmus hapi kestik ama kolestrol yuksek bu kadar diyete kilo dususune nasil dusmez dedi hatta kesin kalitsal dedi ilac baslicakti istemiyorum dedim cewiz tawsiye etti suda bekletmeli iste boyle ..

Aramiza yeni katilan arkadaslar war sanirim hosgeldiniz artik cuma gunu kilolalrinizida gorunce daha bi tanismis oluruz ;)

Turk kahwesi
Turk kahwesi

Drlara gelincede kizim bogazlarindan mikrop kapmis iki tane antibiotik werdi alerjisi war diye musade altinda basladik antibiotiklere cok sikici ve uzucu du gerildik kac saat allah a sukur hersey yolunda..

Benim de mujdem insulin dusmus hapi kestik ama kolestrol yuksek bu kadar diyete kilo dususune nasil dusmez dedi hatta kesin kalitsal dedi ilac baslicakti istemiyorum dedim cewiz tawsiye etti suda bekletmeli iste boyle ..

Aramiza yeni katilan arkadaslar war sanirim hosgeldiniz artik cuma gunu kilolalrinizida gorunce daha bi tanismis oluruz :KK66:
Çok çok geçmiş olsun canım herşeyin yolunda olmasına sevindim insulin direncinize kırmışsın ne güzel canım kolestrol nie düşmediyse onca diyete rağmen belki ilerleyen zamanlarda normale döner canım🤗

Turk kahwesi
Turk kahwesi

Aramiza yeni katilan arkadaslar war sanirim hosgeldiniz artik cuma gunu kilolalrinizida gorunce daha bi tanismis oluruz :KK66:
Geçmiş olsun canım inşallah tez zamanda iyileşir kuzu benim ogmanda hasta olacak herhalde bikac gundur arada atesi cikip dusuyor

Back
X