- 20 Ocak 2020
- 22
- 21
- 3
- 41
karnibahar yuzde 70 karbonhidrat içeriyor cok az miktarda alabilirsin ama keto için uygun degil. brokoli ıspanak yemelisin onun yerineKarnıbahar yenebiliyor mu ketoda
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
karnibahar yuzde 70 karbonhidrat içeriyor cok az miktarda alabilirsin ama keto için uygun degil. brokoli ıspanak yemelisin onun yerineKarnıbahar yenebiliyor mu ketoda
afiyet olsun . dengelemiş gibi görünüyorsun . öğünlerini.Dünkü menü mü paylaşım unuttum
Sabah
Bir yumurta
Yarım domates
Yarım salatalık
9 zeytin
Akşam yemeği
İki kaşık bulgur pilavı
Üç kaşık
Etli Kuru fasulye
Salata
Kıymalı sigara böreği 3 tane
Bugün misafir vardı
Sabah kahvaltısı yapamadm
Saat 4ten yedik ama yemek değil gün tarzı
çok güzel menü. afiyet olsun .Selam kizlar cuma akşam arkadaşlar kutlama için pasta ile geldiler ve çok ince bir dilim yedim. Tabi ketonun affı telafisi yok dedim birazda düşük karbonhidratlı diyetle devam edeyim takilirsamdönerim.
Haftasonu pek iyi gitmedi ışler. Ben boyle bi bozdum mu yoldan çıkıyorum. Ama bu sabah sıfırdan kalkıp başladım.
Klasik diyetisyen diyeti
Yeşillik
Haşlanmış yumurta
peynir zeytin
1 tb ekmeği
Öğle
Yoğurt ve haşlanmış pırasa 3 kasik bulgur
Ara yeşil çay 2 diyet bisküvi
Akşam
Çorba
Yoğurt
Salata
Ara
Yaban mersini
Şu 2.5 lt
1 saat yuzme
canım kontrol için gittik kan sayımı yaptırdım bağışıklığı çok düşük diye sonuçlarını bilmiyorum dün aramadılar belki bugün ararlar eşim e nabızdan baktım alt sınırın hemen altında dedi ama doktorla görüşmedimnadal cim
doktor ne dedi kuzum.
aytenazmi .canim. nasil oldu bebişin eli .daha iyi mi.
canım ağrı nerde sağ yan tarafındamı oluyorsabah kahvaltim chiali keten tohumlu pekmezli gevrek. bi minik parca
işe gidince 2 ceviz. saat 11 de 3 kuru kayisi
saat 12.30 da 1 kase havuc salatasi .ton balikli misirli
az makarna. 1 tatli kasigi salçalı.
marul
saat 4 de 1 kupa kahve
aksam eve gidince 2 avuç finik
az sarelleee
1 kase pırasa.
2 kasik taze fasulye.
arada fistik kuru üzüm.
kek pisirdim .az onun tadina bakarim
bu ara muem cok rahatiz
yeigim seyler agri yapiyor.
ne yersem yiyim farketmiykr
safra kesesi rahatsizligi boyle bi sey mi acaba.
canım yok . sanıyorum sağ değil . sanki tam ortada .canım kontrol için gittik kan sayımı yaptırdım bağışıklığı çok düşük diye sonuçlarını bilmiyorum dün aramadılar belki bugün ararlar eşim e nabızdan baktım alt sınırın hemen altında dedi ama doktorla görüşmedim
canım ağrı nerde sağ yan tarafındamı oluyor
geçmiş olsun . kan az düşükse bize yediklerine dikkat etsin dedi doktor büyük oğlum için . altındaydı azcık .canım kontrol için gittik kan sayımı yaptırdım bağışıklığı çok düşük diye sonuçlarını bilmiyorum dün aramadılar belki bugün ararlar eşim e nabızdan baktım alt sınırın hemen altında dedi ama doktorla görüşmedim
canım ağrı nerde sağ yan tarafındamı oluyor
Sağolasın canım inşallah beslenmeye yeni yeni alışıyorum galibaafiyet olsun . dengelemiş gibi görünüyorsun . öğünlerini.
tebrik ederim .
çok güzel menü. afiyet olsun .
Canım zaten demir vitamini kullanırken genelde aç verirler ki yoğurt peynir gibi şeyler tüketiminde atılmasın diye istersen takviye ver birdüşük olunca hep öyle gidiyor istersen yeme düzenini sen sağla neyle ne yemesi gerektiğini anlar anat sonra oda uygulargeçmiş olsun . kan az düşükse bize yediklerine dikkat etsin dedi doktor büyük oğlum için . altındaydı azcık .
pekmez , mercimek , meyve . bu üç gıdayı aynı zamanlarda tüketmek lazım . demiri bağlaması için .
ama yapıyor muyuz . hayır .
çok düşük olsa üstüne düşerdim de . işte . üstüne düşmedim .
mercimek ve meyve güzel yer . yeşil mercimek sever .
ama pekmez . nooooo .![]()
Mide sorunu olabilir şişkinlik falan oluyor mu karın ağrısı mide şişkinliği falan gazda olabilir ama ben bu saydığusikatyeri yaşayınca midemde bakteri bulundu helikobakterplori adı bile uzun :) antibiyotiğe dirençli 8drarda tahlil edip bulabiliyorlar ama benim mideme kamera ile bakmışlardı bekarken inşyufak tefek bir sorundurcanım yok . sanıyorum sağ değil . sanki tam ortada .
göğüs kafesinin bittiği yerde . gaz mı ne bilemedim .
midem tam diyemem ama midemin altı da ağrıyor .
yediklerim ise bunu tetikliyor gibi. genelde açken ağrı yok . ama bi şeyler yersem var.![]()
sen safra kesesi ameliyatı olduydun . bilirsin . benziyor mu ki.
Cnm bem dun barbunya ve pilav yaptim benm istah cok yoktu ama az yedimyarin ne pisirsem bilemedim.
dun 1 tepsi kek yaptim.bitmiş.
aksam 1 tepsi daha yaptim. yarisi yendi.
yarisi da yarina nasipse.
cocuklar evde olunca yeniyor.
sizde ne pişti bu akşam
fikir lazim
Faranjite iyi geliyor hatta tedavi ediyor bende sürekli yaparlm İbrahim Saraçoğlunun kürü hep boğzlm.kırmızı dururdu o gargara ile geçti artık
allah ne verdiyse ictim canim cok sukir bugun baya baya topladim esime gecti simdi onu iylestirmeye calisiorum
Gerçekten çok işe yarıyor adaçayı çayı bazen ilaçlardan bile daha iyi canımFaranjite iyi geliyor hatta tedavi ediyor bende sürekli yaparlm İbrahim Saraçoğlunun kürü hep boğzlm.kırmızı dururdu o gargara ile geçti artık
Ikinize de geçmiş olsun canımallah ne verdiyse ictim canim cok sukir bugun baya baya topladim esime gecti simdi onu iylestirmeye calisiorum
sağ ol canım benim .Canım zaten demir vitamini kullanırken genelde aç verirler ki yoğurt peynir gibi şeyler tüketiminde atılmasın diye istersen takviye ver birdüşük olunca hep öyle gidiyor istersen yeme düzenini sen sağla neyle ne yemesi gerektiğini anlar anat sonra oda uygular
yok karında şişme yok .Mide sorunu olabilir şişkinlik falan oluyor mu karın ağrısı mide şişkinliği falan gazda olabilir ama ben bu saydığusikatyeri yaşayınca midemde bakteri bulundu helikobakterplori adı bile uzun :) antibiyotiğe dirençli 8drarda tahlil edip bulabiliyorlar ama benim mideme kamera ile bakmışlardı bekarken inşyufak tefek bir sorundur
yok kuzum . eşim gelirken tokat tan getirdi. paket paket . sanırsın 15 kişilik aileyiz .bulmusken fazla fazla getirmiş . 20 yıl önce gitmiş en son tokat a .Cnm bem dun barbunya ve pilav yaptim benm istah cok yoktu ama az yedim
Az once okudum masallah cevizli corekler katmerler ne ara yaptin da cikardin bu kadar seyi cnm