Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Dünkü menü mü paylaşım unuttum
Sabah
Bir yumurta
Yarım domates
Yarım salatalık
9 zeytin

Akşam yemeği
İki kaşık bulgur pilavı
Üç kaşık
Etli Kuru fasulye
Salata
Kıymalı sigara böreği 3 tane

Bugün misafir vardı
Sabah kahvaltısı yapamadm
Saat 4ten yedik ama yemek değil gün tarzı
afiyet olsun . dengelemiş gibi görünüyorsun . öğünlerini.
tebrik ederim .
Selam kizlar cuma akşam arkadaşlar kutlama için pasta ile geldiler ve çok ince bir dilim yedim. Tabi ketonun affı telafisi yok dedim birazda düşük karbonhidratlı diyetle devam edeyim takilirsamdönerim.
Haftasonu pek iyi gitmedi ışler. Ben boyle bi bozdum mu yoldan çıkıyorum. Ama bu sabah sıfırdan kalkıp başladım.
Klasik diyetisyen diyeti
Yeşillik
Haşlanmış yumurta
peynir zeytin
1 tb ekmeği
Öğle
Yoğurt ve haşlanmış pırasa 3 kasik bulgur
Ara yeşil çay 2 diyet bisküvi
Akşam
Çorba
Yoğurt
Salata
Ara
Yaban mersini

Şu 2.5 lt
1 saat yuzme
çok güzel menü. afiyet olsun .

günaydın .
sabah chialı , keten tohumlu , pekmezli gevrek . 1 lokmacık . zaten fazla yenilecek bi şey değil . :confused:
evden çıkmadan yoğurtlu çorba pişirdim . öğlen yemeleri için .
kahvaltılık çıkartım . katmer , cevizli çörek , çökelekli pide, cevizli katmer . heepsini streçledim.
patatesli omlet yaptım . 4 küçük patatesten .
çay demleyip termosa koydum .
kendime de az bi çay aldım mataraya . çıktım evden .
kar yağıyordu bu sabah . şu an baya baya yağıyor . tutar inşallah .

1 bardak ayran , kuru kayısı, 1 portakal , 1 greyfurt , 1 paket hindi füme var yanımda bugün .

bir de etiii form. kinoalı , keten tohumlu olandan .
canım bi şey istemiyor gibi .
bu ara tam olarak yemek getiremiyorum .
kalabalık oluyor burası.
bahane belki ama canım yemek de istemiyor .
akşam telafi ediyorum sanırım .
taze fasulye vardı ama almadım . unuttum . :sinirli:

nadal cim

doktor ne dedi kuzum.

aytenazmi .canim. nasil oldu bebişin eli .daha iyi mi.
canım kontrol için gittik kan sayımı yaptırdım bağışıklığı çok düşük diye sonuçlarını bilmiyorum dün aramadılar belki bugün ararlar eşim e nabızdan baktım alt sınırın hemen altında dedi ama doktorla görüşmedim
sabah kahvaltim chiali keten tohumlu pekmezli gevrek. bi minik parca
işe gidince 2 ceviz. saat 11 de 3 kuru kayisi
saat 12.30 da 1 kase havuc salatasi .ton balikli misirli
az makarna. 1 tatli kasigi salçalı.
marul

saat 4 de 1 kupa kahve

aksam eve gidince 2 avuç finik
az sarelleee
1 kase pırasa.
2 kasik taze fasulye.
arada fistik kuru üzüm.
kek pisirdim .az onun tadina bakarim
bu ara muem cok rahatiz
yeigim seyler agri yapiyor.
ne yersem yiyim farketmiykr
safra kesesi rahatsizligi boyle bi sey mi acaba.
canım ağrı nerde sağ yan tarafındamı oluyor

canım kontrol için gittik kan sayımı yaptırdım bağışıklığı çok düşük diye sonuçlarını bilmiyorum dün aramadılar belki bugün ararlar eşim e nabızdan baktım alt sınırın hemen altında dedi ama doktorla görüşmedim
canım yok . sanıyorum sağ değil . sanki tam ortada .
göğüs kafesinin bittiği yerde . gaz mı ne bilemedim .
midem tam diyemem ama midemin altı da ağrıyor .
yediklerim ise bunu tetikliyor gibi. genelde açken ağrı yok . ama bi şeyler yersem var. :KK57:
sen safra kesesi ameliyatı olduydun . bilirsin . benziyor mu ki.

geçmiş olsun . kan az düşükse bize yediklerine dikkat etsin dedi doktor büyük oğlum için . altındaydı azcık .
pekmez , mercimek , meyve . bu üç gıdayı aynı zamanlarda tüketmek lazım . demiri bağlaması için .
ama yapıyor muyuz . hayır .
çok düşük olsa üstüne düşerdim de . işte . üstüne düşmedim .
mercimek ve meyve güzel yer . yeşil mercimek sever .
ama pekmez . nooooo . :confused:

geçmiş olsun . kan az düşükse bize yediklerine dikkat etsin dedi doktor büyük oğlum için . altındaydı azcık .
pekmez , mercimek , meyve . bu üç gıdayı aynı zamanlarda tüketmek lazım . demiri bağlaması için .
ama yapıyor muyuz . hayır .
çok düşük olsa üstüne düşerdim de . işte . üstüne düşmedim .
mercimek ve meyve güzel yer . yeşil mercimek sever .
ama pekmez . nooooo . :confused:
Canım zaten demir vitamini kullanırken genelde aç verirler ki yoğurt peynir gibi şeyler tüketiminde atılmasın diye istersen takviye ver birdüşük olunca hep öyle gidiyor istersen yeme düzenini sen sağla neyle ne yemesi gerektiğini anlar anat sonra oda uygular

canım yok . sanıyorum sağ değil . sanki tam ortada .
göğüs kafesinin bittiği yerde . gaz mı ne bilemedim .
midem tam diyemem ama midemin altı da ağrıyor .
yediklerim ise bunu tetikliyor gibi. genelde açken ağrı yok . ama bi şeyler yersem var. :KK57:
sen safra kesesi ameliyatı olduydun . bilirsin . benziyor mu ki.
Mide sorunu olabilir şişkinlik falan oluyor mu karın ağrısı mide şişkinliği falan gazda olabilir ama ben bu saydığusikatyeri yaşayınca midemde bakteri bulundu helikobakterplori adı bile uzun :) antibiyotiğe dirençli 8drarda tahlil edip bulabiliyorlar ama benim mideme kamera ile bakmışlardı bekarken inşyufak tefek bir sorundur

yarin ne pisirsem bilemedim.
dun 1 tepsi kek yaptim.bitmiş.
aksam 1 tepsi daha yaptim. yarisi yendi.
yarisi da yarina nasipse.
cocuklar evde olunca yeniyor.
sizde ne pişti bu akşam

fikir lazim
Cnm bem dun barbunya ve pilav yaptim benm istah cok yoktu ama az yedim
Az once okudum masallah cevizli corekler katmerler ne ara yaptin da cikardin bu kadar seyi cnm

20200121_111147.webp

Günaydın kızlar
Uyanınca
Ilık limonlu su
Sabah 10.40
2 haşlanmış yumurta üzerine tereyağ zeytinyağ döktüm
Peynir
Zeytin
Ceviz fındık fıstık
1 muz 1 mandalina 3 dilim kivi
Maydanoz kuzukulağı
Kefir

A aaadddaaa Canım boğazın aciyor ve yanıyorsa adaçayını demle onunla gargara yap
Eşim de dün bogazim yanıyor demişti adacayiyla gargara yaptı bugün daha iyiyim diyor yanma gecmis
Adaçayının otlu saplı kendini al poşet çay olmasin
Faranjite iyi geliyor hatta tedavi ediyor bende sürekli yaparlm İbrahim Saraçoğlunun kürü hep boğzlm.kırmızı dururdu o gargara ile geçti artık

A aaadddaaa Canım boğazın aciyor ve yanıyorsa adaçayını demle onunla gargara yap
Eşim de dün bogazim yanıyor demişti adacayiyla gargara yaptı bugün daha iyiyim diyor yanma gecmis
Adaçayının otlu saplı kendini al poşet çay olmasin
allah ne verdiyse ictim canim cok sukir bugun baya baya topladim esime gecti simdi onu iylestirmeye calisiorum

Canım zaten demir vitamini kullanırken genelde aç verirler ki yoğurt peynir gibi şeyler tüketiminde atılmasın diye istersen takviye ver birdüşük olunca hep öyle gidiyor istersen yeme düzenini sen sağla neyle ne yemesi gerektiğini anlar anat sonra oda uygular
sağ ol canım benim .
maşallah her şeyi o benden daha bilir .
bebeklik döneminde de böyle oldu onun kan değeri. 3 yaşa hatta 4 yaşa kadar .
sürekli bi ilaç takviyesi . beslenme takviyesi . buna rağmen hep aynı kaldı
şimdi 13 yaşında ve yine aynı şekilde sınırın az altında.
ne yemesi gerektiğini doktor kendisine söyledi zaten . ben de ayrıca söyledim . inşallah normal sınırlara gelmiştir .

Mide sorunu olabilir şişkinlik falan oluyor mu karın ağrısı mide şişkinliği falan gazda olabilir ama ben bu saydığusikatyeri yaşayınca midemde bakteri bulundu helikobakterplori adı bile uzun :) antibiyotiğe dirençli 8drarda tahlil edip bulabiliyorlar ama benim mideme kamera ile bakmışlardı bekarken inşyufak tefek bir sorundur
yok karında şişme yok .
sadece ağrının olduğu yerde sertlik oluyor . onu hissediyorum .bugün yok ama . çok bi şey yemedim diye mi bilmiyorum . akşam belli olur o . yemek yiyiynce.
inşallah ufak sorundur . sağ ol .

Cnm bem dun barbunya ve pilav yaptim benm istah cok yoktu ama az yedim
Az once okudum masallah cevizli corekler katmerler ne ara yaptin da cikardin bu kadar seyi cnm
yok kuzum . eşim gelirken tokat tan getirdi. paket paket . sanırsın 15 kişilik aileyiz .bulmusken fazla fazla getirmiş . 20 yıl önce gitmiş en son tokat a .
orada akrabalar git gel yaptıkça bize de yollar kargo ile ama yerinden alınca abartmış .

Back
X