Cnim bmce az aldigin icin veremiyor olablirsin diye dusunuyorumAyrıca günlük 800 900 kalori aradı alıyorum 1000 i bile bulmuyor çoğu zaman
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Cnim bmce az aldigin icin veremiyor olablirsin diye dusunuyorumAyrıca günlük 800 900 kalori aradı alıyorum 1000 i bile bulmuyor çoğu zaman
biizdekilerden yolliiim sana .Şu anda yok canım yıllar önceydi o durum![]()
çok korkunç bi şey şu bit .Demirleke cnm bit olayi yasanmis gecmis olsun
Zezecim deprem oldu bndr hissettim ama.tabiki siz cok hissettiniz gecmis ilsun cok
Ay Allah korusun depresyonlardan depresyon beğenirim sonra kendimebiizdekilerden yolliiim sana .
![]()
![]()
Ellerine sağlık afiyet olsun canım bizdede keşli makarna yapılır geçen yapmıştı annem mis gibi kokuyordu tabi ben yiyemedimgünaydın .
akşam malesef bit faciası yaşandı evde.
kızçem kreşten mi getirdi neyse . kızçemde türedi. kaşınıyordu 2 gündür
kontrol ettim ve bi şey göremedim .
yine de eşimi aradım . şampuan getir diye.
herkesi sıradan yıkadım . taradım . kuruttum .
ben eşim kp de . herkesi zorla bit şampuanı ile yıkadım
çamaşır mak. çalıştırdım . durdurdum . deterjanlı suda 24 saat bırakcam . içimden öyle geldi.
bugün kızı kreşe yollamadım .
kreşi aradım . böyle böyle. herkes yıkansın etsin . kızım yıkansa , temizlense de . herkes yıkanmadıkça yine gelir . aynı ortamdalar .
tamam dedi. ben haber veririm velilere . ama yine de güvenemeyip yollamadım . akşam akşam belki nöbetçci eczane aramayan olur . halledemeyen olur diye.
yemek yiyemedim .
bi şeyler tıkıştırdım . tahin pekmez , fındık , yer fıstığı , az kek . havuç salatası . böyle ayak üstü yedim . çok feci strese girdim ve işim hiç bitmedi banyoda .
akşam bacaklı çorba yaptım . yeşil mercimekli. alıntı yaptım. aşağıda
Eki Görüntüle 2580004
sabah kahvaltım .
yine az tahin pekmez
çocuklara waffle yaptım .
ondan tadımlık yedim.
çay demledim . termosa koydum .evdekilere bıraktım.
kendime de getirdim işe .
keşli erişte yaptım . öğlen yesinler diye.keş yöresel peynir . rendelenip yağda kavruluyor . çok sert bi peynir . italyanların permesan dedikleri peynir olsa gerek . alıntı yaptım . aşağıda .
Eki Görüntüle 2580005
bana göre sende zayıfsın kime göre neye göre zayıflıkBen de etrafıma bakıyorum herkes çok zayıf geliyor algıda mı seçiciyim neyim![]()
canım sen onu zor yaparsın emzirdiğin içinKızlar dayanabilen 5 ten suyemiycem de emzirince acıkıyorum siz yapabiliyormusunuz bunu diyet yapmadan böyle yiyerek zayıflayan kar varmış
çok geçmiş olsunAz önce Izmirde deprem oldu baya sallandik
Evet aslında doğru söylüyorsun. Senden daha kilolu olan birine göre de sen zayıfsın. Sonu yok:)) ama ben orda hep zayıfları gözüm görüyor demek istemiştimbana göre sende zayıfsın kime göre neye göre zayıflık
canım sen onu zor yaparsın emzirdiğin için
çok geçmiş olsun
En azından hafif geçirmeye çalışayım demi canımbana göre sende zayıfsın kime göre neye göre zayıflık
canım sen onu zor yaparsın emzirdiğin için
çok geçmiş olsun
Canım biti gördünmü bu ara bizim buralarda uyuz salgını varmış eşimin kuzeni üniversite hastanesinde hemşire iyiki çocuklar evde abla avmye falan götürme sakın hastane uyuz dolu dedi korktum bendegünaydın .
çamaşır mak. çalıştırdım . durdurdum . deterjanlı suda 24 saat bırakcam . içimden öyle geldi.
kreşi aradım . böyle böyle. herkes yıkansın etsin . kızım yıkansa , temizlense de . herkes yıkanmadıkça yine gelir . aynı ortamdalar .
tamam dedi. ben haber veririm velilere . ama yine de güvenemeyip yollamadım . akşam akşam belki nöbetçci eczane aramayan olur . halledemeyen olur diye.
yemek yiyemedim .
bi şeyler tıkıştırdım . tahin pekmez , fındık , yer fıstığı , az kek . havuç salatası . böyle ayak üstü yedim . çok feci strese girdim ve işim hiç bitmedi banyoda .
Eki Görüntüle 2580004
sabah kahvaltım .
yine az tahin pekmez
ondan tadımlık yedim.
keşli erişte yaptım . öğlen yesinler diye.keş yöresel peynir . rendelenip yağda kavruluyor . çok sert bi peynir . italyanların permesan dedikleri peynir olsa gerek . alıntı yaptım . aşağıda .
Eki Görüntüle 2580005
gerçek miymiş o salgınCanım biti gördünmü bu ara bizim buralarda uyuz salgını varmış eşimin kuzeni üniversite hastanesinde hemşire iyiki çocuklar evde abla avmye falan götürme sakın hastane uyuz dolu dedi korktum bende
Ne guzel fotograflarin azmini tebrik ederim uygulamadan mi yukluosun fotolari yoksa gogleden siteden mi giriosunEki Görüntüle 2579721
Günaydın kızlar
Sabah 9.50
Terayağlı Peynirli omlet
Peynir
Zeytin
1 muzun yarısı 1 mandalina 3 dilim elma
Ceviz fındık fıstık
Marul kuzukulağı
2 kaşık yoğurt
Yeşilçay
Tebrik ederim paylasimlarin cok guzel bol motiwasyonluİyi akşamlar kızlar
Sabah 10.30 da
4 kaşık menemen
2 fincan çay
Eki Görüntüle 2579943
Saat 2.30 da
3 büyük kepçe kereviz çorbası acılı ve ekşili
Saat 17.45 de
1,5 tabak hamsi buğulama, soğanlı
Yarım tabak salata kıvırcık
2 çatal irmik helvası
2 catal noodle
Eki Görüntüle 2579944
Bugün Spor yapmadım keyfim yok biraz kırgınlık var üstümde
2 kupa az sütlü tarçınlı türk kahvesi içtim
2 kupa yeşilçay ve kayısı çayını karıştırıp içtim
1 lt su içtim.
Çok karnım acıktı 2 kaşık yoğurt 1 tatlı kaşığı tarçın 1 tatlı kaşığı zencefil 1 tatlı kaşığı zerdeçal karıştırıp yedim. Bir de 2 küçük top türüf çikolata yedim.
Zor bi durum guzel onlemlerini almissin sen insallah okuldakilerde onemsergünaydın .
yemek yiyemedim .
Eki Görüntüle 2580004
sabah kahvaltım .
yine az tahin pekmez
ondan tadımlık yedim.
Eki Görüntüle 2580005
Ortu we tabagin guzelligi afiyet olsunEki Görüntüle 2580049
Günaydın kızlar
Uyaninca
2 bardak limonlu ılık su
Sabah 10.20
Haşlanmış yumurta üzerine zeytinyağ tereyağ döktüm
Zeytin
Peynir
Satalık
Az tereyağ
Ceviz fındık fıstık
Marul kuzukulağı
Yarım muz kivi
Ihlamur
Geçmiş olsun canım bi anda mi oldu
alintilayamadigim arkadaslarimada tesekkur ederim iyi dilekleriniz icin ewet bir anda oldu adet sancimla geldi hepsi birden.benim rahim kalinlasmam war di 15 sene ewwel oparesyon gecirmistim tekrar oyle agrilarim oldu tansiyon seker hepsi dustu sabah ac karnina olunca geldi gecti ama kizim cok korkmus dedesini babasini o aramis ben bayilinca falan allah beterinden saklasin...Çok geçmiş olsun canım![]()
Walla bende hastalikla da beraber iyice modumu dusurmus waziyetteyim hele ki su insanlarla kendimi kiyaslamasam ölurum bende okadar morel bozucu ki bak kucuk cocugu war bak 3 tane dogurmus bak 50 yasinda ama hepsi benden zayif benden gram gram giden kilolar cok cok uzuluyorum kendimi sewmiyorum 20 kilodan wazgectim 10 kilo wersem 65 olsam yeterÇocukluk arkadaşımla görüştüm geçen gün aynı zamanda en yakın arkadaşım normalde o 57 58 olurdu ben 56 55
2 senedir görmüyordum 9 aylık bebeği var 52 kilo olmus 55 le hamile kalmıştım demez mi ben şok ben 62 o 52 tam bi faciaaa moralim çok bozuldu