Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

hayal_hatun hayal_hatun canım sabah tartilmayi mi unuttun yoksa tartilasin mi yok
Tartılmayı unutmadım.
Motivasyonumu yitirdim.
Kilo aldım bu defa da paniğe kapıldım. Daha çok almadan, kilolar oturmadan vermeliyim dedikçe saçmalamaya başladım.
Bu sabah da bir ümit 3 mil leslie yaptım.
Öğlen sağlıklı ve kararında yedim.
Akşam misafirliğe davetliyiz günün tüm açığını akşam kapatmaktan korkuyorum.
Kendime inancım bir o kadar da sıfır aslında...

Tartılmayı unutmadım.
Motivasyonumu yitirdim.
Kilo aldım bu defa da paniğe kapıldım. Daha çok almadan, kilolar oturmadan vermeliyim dedikçe saçmalamaya başladım.
bana da misafir geliyor yarın .
önemli kişiler . yarın iş çok . mamalar hazırlamam ve markete gitmem lazım .

Kızlar yarın sabah benimde eşim geliyor :)) tabi misafirde gelmezse olurmu hiççç bu insanlarda herşeye bahane arıyor misafirliğe gitmek için neyse gelsinler napalm kızlara sor oluyor on dk uyumuyor bazen bugün de aynı yatırıyorum kalkıyor arkamdan anlamadm neden bir bıraksada işimi halletsem

Şimdiden iyi tatiller canım gözün aydın esin de geliyor termalde varsa saunaya da gir tavsiye ederim ter atmak hem vücuda hem de kilo vermeye iyi geliyor diyebilirim
Sağol canım :KK68:
Villa kiraladık içinde hamam jakuzi ve sauna da var..Hepsinden yapıciiiiim :KK53::KK53::KK53:
eşin geliyormuş gözün aydın .

termal sana iyi gelecek . eminim .
ne metoymuş arkadaş .
pis meto. :sinirli: :sinirli:
Sağol canım :KK68:
Inşallah bakalım :KK51:
Benim meto işte :kızgın::kızgın:

Kızlar geçmiş olsun dilekleriniz için hepinize ayrı ayrı teşekkürler alıntılarım karıştı kusura bakmayın
A aaadddaaa dedigin gibi ben de az kalori aldığım için mi zayıflaamıyorum diyorum
@demirleke bit olayı kötü olmuş saçımı boyadım demistin rofleli değil miydi senin saçın nasıl boyadin
cnm mesela bnde az yiyince adla gtmiyor gecenlerde gordum1100 kalorinin altina dusmek verdirmiyormus blki senim duzenli ara ogunlu bir menuye ihtiyacin vardir
Eki Görüntüle 2580443

Rumuz= ertugrulunhalimesi
Başlangıç tarihi= 10.12.2019
Başlangıç kilom= 70.3
Önce ki hafta kilom= 63.1
Bu hafta kilom= 62.3
Fark= -800 gr
Yüzde= % -1.26
wayyyy harikasinn cnm masalkkhhhhjjjjjjhhh🤣🤣resmini de gordum resmen vermisin cok guzel aynen devam cnm
Tartılmayı unutmadım.
Motivasyonumu yitirdim.
cnim hatirliyor musum en basta nasil baslamiatik diyet yok tamam mi sadece karnimizi doyuraxagiz diyet asla yok doy ve kalk ac kalmak da yok yasak da yok
Kızlar yarın sabah benimde eşim geliyor :)) tabi misafirde gelmezse olurmu hiççç bu insanlarda herşeye bahane arıyor misafirliğe gitmek için neyse gelsinler napalm kızlara sor oluyor on dk uyumuyor bazen bugün de aynı yatırıyorum kalkıyor arkamdan anlamadm neden bir bıraksada işimi halletsem
Gozum aydin esin geliyormus cnm

Tartılmayı unutmadım.
Motivasyonumu yitirdim.
Su anki kilon kaç aldin mi yoksa sana cok almis gibi mu geliyor anlamak icin sordum 1 kg alti ise sorun degil

Canım ne 1 kilosu 4.7 kilo aldım ben :KK57: :KK57::KK57:
Psikolojik bence canım sen yined ekilinu bildir am moralin bozuklacaksa bildirme de bildirmesende o kilolar orda duruyor malesef ama verirsin sen azimlisin hızlıda veriyorsun yaptığın yanlışlarıda biliyorsun tecrübe de var yine verirsin moralini bozma benide girdün iki ileri bir geri :))) kaç hafta vermediğim oldu ya aldığımda oldu yapabiliriz bence

Bu sabah 60.9 çıktım.
2 hafta önce burada 56.2 idim.
Evet 56 oturmuş bir kilo değildi zaten ve 60.9 da gerçek kilom değil biliyorum. Yine de üzücü ne diyeyim :KK51:
Psikolojik bence canım sen yined ekilinu bildir am moralin bozuklacaksa bildirme de bildirmesende o kilolar orda duruyor malesef ama verirsin sen azimlisin hızlıda veriyorsun yaptığın yanlışlarıda biliyorsun tecrübe de var yine verirsin moralini bozma benide girdün iki ileri bir geri :))) kaç hafta vermediğim oldu ya aldığımda oldu yapabiliriz bence
Evet psikolojik, benim olayım bu zaten: psikoloji 🤣
Yukarda kilomu bildirdim canım, mesele buraya bildirmek değil kendim bildikten sonra. Ama hiçbir çaba sarf etmeyip burda kilo bildirmek bana saçma geliyor. Hiç ders çalışmayan bir öğrencinin sınavlara girmesi gibi 🙄

kuzum sormuştun değil mi saçlarımı.
boyadım deyince .
röfle hiç yaptırmadım .
boyuyorum . hep de kendim boyarım . kuaförlere güvenmiyorum . çünkü hiç bir zaman istediğim gibi olmadı . ne rengi ne kesimi.
saçlarımı kendim kesiyorum .

Bu sabah 60.9 çıktım.
2 hafta önce burada 56.2 idim.
Evet 56 oturmuş bir kilo değildi zaten ve 60.9 da gerçek kilom değil biliyorum. Yine de üzücü ne diyeyim :KK51:

Evet psikolojik, benim olayım bu zaten: psikoloji 🤣
Yukarda kilomu bildirdim canım, mesele buraya bildirmek değil kendim bildikten sonra. Ama hiçbir çaba sarf etmeyip burda kilo bildirmek bana saçma geliyor. Hiç ders çalışmayan bir öğrencinin sınavlara girmesi gibi 🙄
Bu kilonun kalıcı olmadığını düşünüyorum normal beslen kaçamamışız ama sağlıklı herşeyden ye kısıtlama yapma gözünde doysun miden de kısa sürede verirsin sen

kuzum sormuştun değil mi saçlarımı.
boyadım deyince .
röfle hiç yaptırmadım .
boyuyorum . hep de kendim boyarım . kuaförlere güvenmiyorum . çünkü hiç bir zaman istediğim gibi olmadı . ne rengi ne kesimi.
saçlarımı kendim kesiyorum .
Gerçekten mi sarı tonlarında değil mi saç rengin
Hadi boyadin nasıl kesiyorsun

Gözün aydın canım

Back
X