Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

sorma ya bazen kendilerini tıp hekimi sanıyorlar konuşmaya başlayınca ne hekimi olduğunu hatırlatıyorum bide trip atıyor :KK66:
evet haklısın karbonhidrat olmazsa doymayacağımı hissediyorum ama dün yediklerim azar azardı ve kız kucağımdaydı benden çok o yedi zaten ben yine yediğimi anlamadım doymadım bile
hahahah.

hatırlat nadal
ben de derim de çok bozuluyor
yani tıp hekiminden ne farkımız var diye . :confused: :confused:

sorma ya bazen kendilerini tıp hekimi sanıyorlar konuşmaya başlayınca ne hekimi olduğunu hatırlatıyorum bide trip atıyor :KK66:
evet haklısın karbonhidrat olmazsa doymayacağımı hissediyorum ama dün yediklerim azar azardı ve kız kucağımdaydı benden çok o yedi zaten ben yine yediğimi anlamadım doymadım bile
kız yemişse iyi bari. afiyet olsun pamuğaa. :KK200::KK200:

Screenshot_20200226_083653_com.android.keyguard.webp

Bu sabahki kahvaltım
2 küçük domates
5 zeytin
1 kuru incir
Beyaz peynir
Mantarlı yumurta (3 mantar 1 yumurta)

Günaydın kızlaar dün bunları yemişim;
Kahvaltı
Kalori
1 Dilim Ekmek
69​
1 Dilim Peynir
85​
4 Yeşil Zeytin
21​
Öğle Yemeği
2 Kepçe Lahana Çorbası
30​
Zeytinyağlı yumurta
77​
Akşam
2 Yemek Kaşığı Pirinç Pilavı
52​
1 Bardak Ayran
76​
Lahana Çorbası
30​
Toplam Alınan Kalori
447​

inersin inşallah . olur . burda oluyor o verme işi. eğlenerek .

elmanın birini yedim . havucu yedim .
öğlen yoğurtlu çorba ve 1 elma kaldı.
arada kuruüzüm de yedim .
kahvaltı yapamıyorum evde . ondan

az koyuyorum artık . artmaması için daha küçük tabaklarda yemek koyuyorum . daha az koyuyorum . yetmezse istiyorlar .

aile hekimliğinde yapılıyor illa hastaneye gerek yok canm . aç karnına git saat 9 gibi gittim . kimseler yoktu . 2 kişi vardı önümde. sağlık ocağı en kolayı.
zaten hastaneye yolluyorlar kanı. sonuçlar hastaneden geliyor .

doktor beni tanısaydı . bi otur , kurtlu musun bacım , derdi. :KK53: :KK53:
Doğru söylüyosun ama benim kızım da tabağını bitirince fazla istemiyor bilerek fazla koyuyorum oğlumun da iştahı yok bu ara herhalde antibiyotik tıkadı çocuğu hastaydı geçen hafta:KK43:

Günaydın kızlaar dün bunları yemişim;
Kahvaltı
Kalori
1 Dilim Ekmek
69​
1 Dilim Peynir
85​
4 Yeşil Zeytin
21​
Öğle Yemeği
2 Kepçe Lahana Çorbası
30​
Zeytinyağlı yumurta
77​
Akşam
2 Yemek Kaşığı Pirinç Pilavı
52​
1 Bardak Ayran
76​
Lahana Çorbası
30​
Toplam Alınan Kalori
447​
bebişim . yani kalori yanlış hesaplamış olmadın mı bilemedim . az hesaplamışsın sankim.
yeşil zeytin tanesi 21 kalori çıkıyor

yağda yumurta 92 kalori çıkıyor
2 kaşık pilav 130 kalori çıkıyor

gerçi totalde aldığın kalori yine de düşük kalsa da . hepten bu kadar da düşük olmaz diye düşünüyorum .
hatalı mıyım bilmiyorum . bi kontol et listeni istersen . nereden hesaplatıyorsun .

Doğru söylüyosun ama benim kızım da tabağını bitirince fazla istemiyor bilerek fazla koyuyorum oğlumun da iştahı yok bu ara herhalde antibiyotik tıkadı çocuğu hastaydı geçen hafta:KK43:
zorla yedirme canım . çok mu zayıflar ondan mı üstüne düşüyorsun .
iyileşince iştahı artar merak etme.
hasta olunca benimkiler de yemez ama iyileşince toparlanıp yemeye başlarlar.
ye ye demek de çocuğa eziyet .
artmasın çöpe gitmesin diye baskı yapmak olmuyor . ben de zamanında yaptım o hatayı. ama küçük tabaklarda az koyunca bitiriyorlar . ben de gerilmiyorum . ye diye.

bebişim . yani kalori yanlış hesaplamış olmadın mı bilemedim . az hesaplamışsın sankim.
yeşil zeytin tanesi 21 kalori çıkıyor

yağda yumurta 92 kalori çıkıyor
2 kaşık pilav 130 kalori çıkıyor

gerçi totalde aldığın kalori yine de düşük kalsa da . hepten bu kadar da düşük olmaz diye düşünüyorum .
hatalı mıyım bilmiyorum . bi kontol et listeni istersen . nereden hesaplatıyorsun .
benim hesaba göre 600 kal . civarı almışsın .
ama yine de düşük değil mi canım . çocuklar da var , yetişebildin mi . enerjin nasıldı.

ara öğünlerde bi şeyler yeseydin diye düşündüm. 1 elma gibi. yarım muz gibi.

hoş geldin . vereceksin burda birlikte . menülerini az az yazmaya başla mesela sabahtan . resim ekleyebiliyorsan güzel oluyor .ekleyemezsen sıkıntı yok . ben de her zaman ekleyemiyorum .
tamamdir canim bende foto atmayi dusunuyordum hatta tarti fotolarida paylasalim derim tabi tmm derseniz hanimlar motive edelim birbirimizi ins saglikli bir sekilde kurtuluruz fazlaliklarimizdan😊

bir de çocukların yaşını öğrenemedim . nadal sormuştu ama yazdın da görmedim mi ki.

benimkiler 13- 9- 4 buçuk yaşında.

bu sabah kahvaltı hazırladım çocuklara . 6 adet tost . ve 1 tepsi kek pişirdim .
sabah sabah fırın açtım . saat daha 7 olmamıştı.
waffle makinası ile uzun süreceği için kek tepsisinde pişirdim . daha az vakit aldı
o ara giyindim . namaz . ve evden koşarak çıkış . gerçekten koşuyorum yanlız durağa giden yolu. yürümeye kalkarsan 5 dk sürüyor çünkü. koşuturunca 1 -2 dk. :confused: :confused: :confused:
Zor zor hem ev hem iş hayatımız koşturmacayla geçiyor :KK43:

Back
X