• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Kizlar soranlar olmus benim kizlar hastaydi 2 haftadir ben de hasta oldum kizlar durmuyor uyuyamiyor oksurumekten kusuyorlar kucuk kizim 8 dis patlatti bu arada hepsi ustuste geldi uykusuzluktan coktum bi gece kucuk kizim hic uyumadi ayagimda salliyorum o arada esim geldi ver ben uyuturum sen yat dedi kizim cok agladi ben de butun stresimle dislerimi sıkmısım cenem kitlendi kac gundur az biraz duzelir gibi oldu ama yine de eskisi gibi degil agriyor cenem bugun doktora gidecegim duzelir insaallah😞
Geçmiş olsun her şeyin sebebi stres ama takma bu kadar sen elinden geleni yapıyosun zaten atlatırlar inşallah sen az da olsa bir şeyler yedir ilaçlarını ver iyileşirler bizde de var iki tane :KK66:

amin canım .
kuru çay koymazdım belki . eşime bu saatte mi haber verilir , gelirken bi şeyler al pastaneden dediydim . gerek yok onlar getirecek demişti. zaten her şey planlıymış . eşimi 3-4 gün önceden arayıp haber etmişler . ama söyleme demişler . çok telaşe müdürüyüm . çok stres olurum böyle sıkışık zamanlarda . ama gelenleri görünce dünyalar benim oldu. çok sevdiğim kişilerdi
Amaaaan zaten işte dışarda insanlarla uğraşıyoruz akşam eve gelince insan yatıp uzanmak istiyor eşler eve çocuklara rağmen:KK70:

Ben fırına patatesli karnıbahar havuç tavuk karıştırdım fırına attım şehriye çorbası ve işkembe çorbası da var ben yemek istemiyorum ama eşim telefonda bu akşam yemek yiyeceksin dedi o yüzden hurmaları erken yemeyeceğim eğer yemek yemezsem hurmaları yerim
@Pamuk92 canım bu akşam sana sözümü tutamazsam şimdiden özür dilerim evde huzursuzluk çıkmasın diye 1 parça tavuk ve karnıbahar yiyebilirim ama yarın yine hurma :KK66:
Ben de evde abartıyorum diye işte kahvaltıyı az yapıyorum mesela :KK70:

Eki Görüntüle 2600288
Iyi akşamlar kızlar
Akşam 18.00
Dünden biraz tavuk kalmıştı onu yedim
Közbiber yoğurtlaması
Salata
Acıbiber
Yemek öncesi 1 saat yemek sonrası 1.5 saat yürüyüş yaptım leslide yapabilirsem yapacam inş🤔
Şimdide yeşilçay içiyorum türk kahveside içerim günü kapatırım
Maşallah yürü yaa ne güzel:KK9: ben sabahları zorla 1 saat zaman ayırmaya çalışıyorum biraz kilo versem akşamları da ip atlıycam da dizimden korkuyorum biraz :KK66:

Haklısın bugün 10. gün kilo veremediysem sebebi akşamları kaçırıyor olmam değilse gün içinde sorun yok :KK66:
evet canım . haklısın .
benim de canım akşamları fıstık . ceviz , keçiboynuzu, süt , yoğurt vs çekiyor ve yiyorum . yemek sonrası.
aslında gün içinde yeterli fındık fıstık yiyeyom . akşam bunları tüketmeye gerek yok . fazladan alıyorum . hiç olmazsa sağlıklı düşüncesindeyim .

günaydın .
sabah tavuklu nohut pişirdim . mercimek çorba. beslenme vs .
bi şeyler yedim ayaküstü.
1 avuç çiğ fıstık . 4 tane keçiboynuzu
1 elma
1 ceviz

öğlen için ıspanak yemeği. soya fasülyesi . 1 yeşil elma
yine çekmecede . kuru kayısı , kuru erik falan var . bunlardan da atıştırıyorum gün içinde.
birazdan çay içerim . demledim .
Sabah sabah zor olmadı mı akşamdan pişirseydin keşke :KK66:

canım geçmiş olsun .
kayınvalidem de alınmış 7 yaşında. ama hala bademcikleri boğazı ağrır aynı rahatsızlığı , antibiyotiği kullanır .
yok bademciğin niye öyle oluyor deyince , bademciklerin olduğu yerler iltiham oluyor . kızarıyor vs vs . aynı rahatsızlığı yaşıyor .
görünürde bademciği yok .

herkes aynı olacak diye bi şey yok ama bademcik de olması gerekli bi şey gibi.

meyve , meyve suyu , limonata vs yapıyorsundur eminim .
büyük oğlum benim çok hasta olurdu küçükken . senin oğluş gibi olabilir . hastaneye vs yatmadık ama . geniz eti vardı o alındı. hastalığa sebep olabilirmiş o da .

ve alındığı zamandan sonra da yine hasta oldu.
5 yaşında aldırdık .
çünkü yemezgillerden kendisi . şimdi şimdi yer ama hala iştah öyle yok . acıktığını bilmiyor hala . 13 yaşında .

hala en çabuk hastalanan en dirayetsiz o .

sabahları limon ile limonata yapıyorum . bu sabah da yaptım . illa her kahvaltısına 1 bardak yapıyorum evden çıkmadan .
portakalın iyi zamanlarında her gün 2-3 portakal sıktım , öyle işe geldim . yeter ki o hasta olmasın . hala daha istifra eder hasta olunca. diğer çocuklarda böyle bi huy yok . bu hasta olduğunda hemen midesine vurur . istifra vs .
çocuk ile alakalı bi durum belki canım benim .

her gün düzenli meyve suyu , meyve , kivi , limon bunlardan 1 tanesini yiyor muydu.

bir de bağışıklık güçlendirici kullandık biz her kış . bu kış 1 şişe aldım . 3 çocuk içti.

büyük oğlumun kreş döneminde kış içinde 1 şişeyi ona kullandım . o zaman hasta olmadı bak .
İlk çocuklar öyle canım yaa yapamadık herhalde biz yemeğe alıştıramadık benim de kızım öyle mesela akşama kadar önüne yemek koyma acıktım demez desede 2 lokmayla doyar :KK70:

Sizede çok geçmiş olsun bizim bu kış 3.hastalık dönemi oldu Eylül aralık ve mart. Mümkünse antibiyotiksiz atlatmak için elimden geleni yaptım rabbim dermansız dert vermesin bizim ev sobalı olduğu için üşüttüklerini düşünüyorum
Öyle yaa çocukları bir yerde tutmak imkansız sobanın yanında terler dışarda üşürler kaloriferi bile biraz açsan terliyorlar koşturunca sonrası hastalık :KK43:

Kahvaltım 😊
E75176CC-E0CD-4BB1-AB3B-4D44DB884348.webp

Sabah sabah zor olmadı mı akşamdan pişirseydin keşke :KK66:
zor oldu canım . üst baş değiştirdim . parfümlendim ama hala burnuma yemek kokusu geliyor . rahatsız oldum .
akşamdan pişirmedim . nohutu akşam eve gidnce ıslattım çünkü.
normalda 24 saat beklerim . ertesi akşam pişiririm dedim ama şimdi çocuklar park istiyor ya . akşam zor olacak düşüncesi de oldu. neyse sabah pişirmek daha zorlu. kokulu. :confused: :confused:

canım inan hepsini yapıyorum
Bağışıklık sistemi içim ilaç limonata dolaptan eksik olmaz
Ptopolis harnup pekmezi
bunları yapmasam ne olur bilmiyorum
benimkinin ateşi çok inatçı düşmüyor çok yıpranıyor
Onun için hastaneye alıyor dr
2-3 haftada bir bademcik oldu bu sene
Onca dikkat ediyoruz yine oluyor
dediğin gibi vücuttan heralde erken doğdu ya benim bu sıpam
Benim oğlumda geçen kış 2 yaşındaydı ayda bir bronşit oldu antibiyotik aldık maaşallah bu kış sadece 2 kez hastalandı çabuk atlattık inşallah daha hasta olmazlar:dua:

İlk çocuklar öyle canım yaa yapamadık herhalde biz yemeğe alıştıramadık benim de kızım öyle mesela akşama kadar önüne yemek koyma acıktım demez desede 2 lokmayla doyar :KK70:
ilk çocuk nedendir bilinmez öyle oluyor .
ablam da benim çoook zayıfmış . doktor doktor gezdirmiş annem . doktor kızmış anneme. hiç uğraşma o büyüyünce diyet yapacak . kilo sorunu olacak . bunu düşün demiş . ve gerçekten öyle oldu. sürekli diyet halinde ve al ver durumunda

zor oldu canım . üst baş değiştirdim . parfümlendim ama hala burnuma yemek kokusu geliyor . rahatsız oldum .
akşamdan pişirmedim . nohutu akşam eve gidnce ıslattım çünkü.
normalda 24 saat beklerim . ertesi akşam pişiririm dedim ama şimdi çocuklar park istiyor ya . akşam zor olacak düşüncesi de oldu. neyse sabah pişirmek daha zorlu. kokulu. :confused: :confused:
Bana da fikir oldu ben de yapıyım akşam ıslatırım yarın akşama bu gün yetişmez:KK66:

Akşam yan çizmekten kastım hafif bir şekilde geçirmek demek istedim canım yani hurma yiyemeyebilirim dedim ama akşam yemek yiyince dün sabah ile bu sabah arasında kiloda fark oynamadı
Maalesef ben de de öyle 2 gündür aynıyım kendime makarnayı yasaklıyorum :KK43:

ilk çocuk nedendir bilinmez öyle oluyor .
ablam da benim çoook zayıfmış . doktor doktor gezdirmiş annem . doktor kızmış anneme. hiç uğraşma o büyüyünce diyet yapacak . kilo sorunu olacak . bunu düşün demiş . ve gerçekten öyle oldu. sürekli diyet halinde ve al ver durumunda
Kızım 1 yaşında falandı tv programında bir doktor çıkıyordu izlerdim hep işte çocuklara kilo aldıran boy uzatan tariler verirdi bir gün bir anne aradı kızım 2 yaşında 20 kilo ne yapacağımı şaşırdım diye ondan sonra bıraktım kızımın kilosunu sorun etmeyi hasta olmasın yeter diye düşünmeye başladım :KK66:

canım geçmiş olsun .
kayınvalidem de alınmış 7 yaşında. ama hala bademcikleri boğazı ağrır aynı rahatsızlığı , antibiyotiği kullanır .
yok bademciğin niye öyle oluyor deyince , bademciklerin olduğu yerler iltiham oluyor . kızarıyor vs vs . aynı rahatsızlığı yaşıyor .
görünürde bademciği yok .

herkes aynı olacak diye bi şey yok ama bademcik de olması gerekli bi şey gibi.

meyve , meyve suyu , limonata vs yapıyorsundur eminim .
büyük oğlum benim çok hasta olurdu küçükken . senin oğluş gibi olabilir . hastaneye vs yatmadık ama . geniz eti vardı o alındı. hastalığa sebep olabilirmiş o da .

ve alındığı zamandan sonra da yine hasta oldu.
5 yaşında aldırdık .
çünkü yemezgillerden kendisi . şimdi şimdi yer ama hala iştah öyle yok . acıktığını bilmiyor hala . 13 yaşında .

hala en çabuk hastalanan en dirayetsiz o .

sabahları limon ile limonata yapıyorum . bu sabah da yaptım . illa her kahvaltısına 1 bardak yapıyorum evden çıkmadan .
portakalın iyi zamanlarında her gün 2-3 portakal sıktım , öyle işe geldim . yeter ki o hasta olmasın . hala daha istifra eder hasta olunca. diğer çocuklarda böyle bi huy yok . bu hasta olduğunda hemen midesine vurur . istifra vs .
çocuk ile alakalı bi durum belki canım benim .

her gün düzenli meyve suyu , meyve , kivi , limon bunlardan 1 tanesini yiyor muydu.

bir de bağışıklık güçlendirici kullandık biz her kış . bu kış 1 şişe aldım . 3 çocuk içti.

büyük oğlumun kreş döneminde kış içinde 1 şişeyi ona kullandım . o zaman hasta olmadı bak .
Bi kusan da benim buyuk kizim 😒 cocugum her hasta oldugunda gunlerce kusabiliyor 😞

Back
X