Merhaba herkese günaydın benim sorunum ekmek ti inanılmaz yiyordum insanlar benim 41 yasında olmama rağmen hep zayıf olmam gerektiğini kafalarına yerleştirmişler çünkü bekarligimda 45 li kilolardan yukarı cikamadigim için kullandigim ilaçlar isten ayrılışım stres hareketsizlik derken 84 oldum
Ama ilk zamanlar sadece az yağlı sebze yemekleri salata peynirli yada ton balıklı haslanmis göğüs eti ile kıvamı koyu olmayan herhangi bir çorba haslanmis yumurta tavada hiç yağ koymadan hindi eti deneyin ben daha çabuk hazmediyordum o yüzden hindi eti ama yeşillik bolca salatam hiç eksik olmadı birde akşam yatmadan kefir içtim hiç sevmiyordum halada sevmiyorum ekmek sadece 2 dilim benim için ilk 15 gün berbattı ekmek yemeden doyamıyordum ilk önce yürüyüş spor hiç birşey yapmadım 20 gün kadar ama tüm vücuttaki sislik gitti muhtemelen de 2-3 kilo oynadı tartıda biraz irade gerçekten veriyorsun herkese başarılar
Benim vaz gecikmezim detoks suyum
2 ekşi yesil elma bu yesil olanlardan
2 kabuk tarcın
1 çay kaşığı taze zencefil rendelenmiş
1 limon kabukları ile
5_6 tane karabiber
3 lt su herşeyi kabukları çeri çöpü ile suyun içine koyup 1 gece bekletiyorum sonrada gün boyu onu içiyorum yaz günlerinde gerçekten çok fresh guzrl bir tadı var mutlaka deneyin derim
Ben sabahları
yulaf ezmesi ile sutle pişirip üzerine taze meyvelerden çilek ananas ( ananas aldığımda nerdeyse 4-5 sefer kullanabiliyorum ) hurma çiğ kuruyemisletin her seferinde birinden 4_ 5 adet kırıp yiyorum yada
2 yumurta haşlama peynir zeytin abartmamak koşulu ile yeşillik domates salatalık yada
2 yumurta 2 kasik yulaf içine baharatlar taze biber biraz peynirle omlet yeşillik domates salatalık çok doyurucu olduğu için bazen akşam yemeğine kadar canım yemek yemek istemiyor
Akşam yemeklerinde çorba salata ( tavuk ton balığı yağsız peynir vs) yada çorba sebze yemeği yanında yoğurt gibi
2_3 litre kesin içiyorum detoks suyu yani
Bu arada kaçamak hiç yapmadın mi derseniz hemde neler yaptım ama sonraki en az 3 gün çorba salata ile geliştirdim
Biraz uzun oldu ama genel beslenmem böyle birazda azim ama oluyor

❤❤