• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Aşağı yukarı benimde öğünler bu saatler oluyor ama ben ayaküstü ağzıma birşeyler atıyorum veya çocuklardan kalınca ziyan olmasın diye yiyorum kendimi ziyan ediyorum benim bunlara dur demem gerekiyor bide çok yiyorum ya doyma hissini çok yaşayamıyorum
Canımm her anne yaşıyor galiba onu. O bebe bisküvisine falan nasıl dayanıyosunuz.. valla kutu kutu bitiririm evladım olsa :KK76: :halay::halay::halay::halay::halay::halay::halay::eek::eek::eek::eek::eek:

Canımm her anne yaşıyor galiba onu. O bebe bisküvisine falan nasıl dayanıyosunuz.. valla kutu kutu bitiririm evladım olsa :KK76: :halay::halay::halay::halay::halay::halay::halay::eek::eek::eek::eek::eek:
Allah nasip ederse görürsün ;) ben karbonhidratları çok seviyorum poğaça börek kek kurabiye olmayınca değil ama görünce dayanamıyorum çocuklarda öyle şeyler seviyor mecburen yapıyorum bu defa kendimi tutamıyorum ama tutmalıyım bunu başarmak için nefis mücadelesi verecem

Merhaba arkadaşlar bende araniza yeni katıldım 41 yaşındayım 1 kızım var evliyim 1 yıl önce 84 kilo idim ramazan başlangıcında 74 kilo ile başladım geçtiğimiz cuma tartildigimda 69.9 idim boyum 168 ve 59 kiloya düşmek istiyorum hepinize kolay gelsin Teşekkürler
hoş geldin . cok da az kalmis ideal kilona hai hayirlisi. kac yasinda kizın

Bitanem ben Witcher, 25 yaşındayım nişanlıyım. 60.8 kilodayım. 1.54 boyum (çok kısayımm ya şimdi farkettim) 😅😅 hedefim 52 :) 1 kere başardım tekrar yapıcam kararlıyım inşallah hep birlikte
bencebasarırsın. metobolizman hizlıdır senin .yas genç. dügün ne zaman hayirlısıyla

iyi
Canım benim yeme düzenim var fakat spor alışkanlığım yoktu. Yarından tezi onu da düzene sokucam. Pilates+egzersiz düşünüyorum. Yeme düzenim de karantinadan dolayı;
11 kahvaltı
2 öğle yemeği
4 ara öğün
7 aksam yemegi..

Şuan çalışmıyorum işe girene kadar sanırım bu saatler olacak.. aralara pilates koycam sadece:))
iyi gorunüyor. bir de orsel atarsan porsiyon gormek açısınan iyi olur

Iyi akşamlar Kıslar☺

Sabah 10
2 dilim tam buğday ekmeği
4 bardak çay
1 kupa kayısı çayı
Eki Görüntüle 2643569

Saat 14.20
1 kupa yarı süt yarı suyla yaptığım tarcinli türk kahvesi
1 tane kendi yaptığım yulafli muzlu diyet kurabiye

Akşam 19 da
1 kase mercimek çorbası
3 kaşık taze fasulye
2 kaşık bulgur pilavı
2 kaşık yoğurt
1 kase salata

Eki Görüntüle 2643567

Saat 1 de 1 saat leslie yaptım
Aksam 9 da 30 dk squat kol karın kardiyo ve plank yapacağım
Gece 1 kupa daha sütlü tarcinli türk kahvesi icecegim
1 kupa da yesil cay iceceğim
2 lt su iciyorum halen ☺
ay ayyy. mmalar. afiyet olsunnn.

adacayı ictim.
kahvaltı yapmadım daha

Eklentiler

• Screenshot_20200603-095040_WhatsApp.webp
    Screenshot_20200603-095040_WhatsApp.webp
    13,2 KB · Görüntüleme: 27
bunlar benim kahvaltı kizlar

siz neler yediniz.

Eklentiler

• IMG-20200603-WA0008.webp
    IMG-20200603-WA0008.webp
    38,1 KB · Görüntüleme: 22
  • IMG-20200603-WA0005.webp
    IMG-20200603-WA0005.webp
    33,5 KB · Görüntüleme: 25
  • IMG-20200603-WA0011.webp
    IMG-20200603-WA0011.webp
    16,5 KB · Görüntüleme: 28
Merhaba herkese günaydın benim sorunum ekmek ti inanılmaz yiyordum insanlar benim 41 yasında olmama rağmen hep zayıf olmam gerektiğini kafalarına yerleştirmişler çünkü bekarligimda 45 li kilolardan yukarı cikamadigim için kullandigim ilaçlar isten ayrılışım stres hareketsizlik derken 84 oldum

Ama ilk zamanlar sadece az yağlı sebze yemekleri salata peynirli yada ton balıklı haslanmis göğüs eti ile kıvamı koyu olmayan herhangi bir çorba haslanmis yumurta tavada hiç yağ koymadan hindi eti deneyin ben daha çabuk hazmediyordum o yüzden hindi eti ama yeşillik bolca salatam hiç eksik olmadı birde akşam yatmadan kefir içtim hiç sevmiyordum halada sevmiyorum ekmek sadece 2 dilim benim için ilk 15 gün berbattı ekmek yemeden doyamıyordum ilk önce yürüyüş spor hiç birşey yapmadım 20 gün kadar ama tüm vücuttaki sislik gitti muhtemelen de 2-3 kilo oynadı tartıda biraz irade gerçekten veriyorsun herkese başarılar

Benim vaz gecikmezim detoks suyum
2 ekşi yesil elma bu yesil olanlardan
2 kabuk tarcın
1 çay kaşığı taze zencefil rendelenmiş
1 limon kabukları ile
5_6 tane karabiber
3 lt su herşeyi kabukları çeri çöpü ile suyun içine koyup 1 gece bekletiyorum sonrada gün boyu onu içiyorum yaz günlerinde gerçekten çok fresh guzrl bir tadı var mutlaka deneyin derim

Ben sabahları
yulaf ezmesi ile sutle pişirip üzerine taze meyvelerden çilek ananas ( ananas aldığımda nerdeyse 4-5 sefer kullanabiliyorum ) hurma çiğ kuruyemisletin her seferinde birinden 4_ 5 adet kırıp yiyorum yada
2 yumurta haşlama peynir zeytin abartmamak koşulu ile yeşillik domates salatalık yada
2 yumurta 2 kasik yulaf içine baharatlar taze biber biraz peynirle omlet yeşillik domates salatalık çok doyurucu olduğu için bazen akşam yemeğine kadar canım yemek yemek istemiyor

Akşam yemeklerinde çorba salata ( tavuk ton balığı yağsız peynir vs) yada çorba sebze yemeği yanında yoğurt gibi

2_3 litre kesin içiyorum detoks suyu yani

Bu arada kaçamak hiç yapmadın mi derseniz hemde neler yaptım ama sonraki en az 3 gün çorba salata ile geliştirdim

Biraz uzun oldu ama genel beslenmem böyle birazda azim ama oluyor 👍👍❤❤🥰🥰

20nil05 20nil05 alıntıladım ama cevap yazmamışım aramıza hoşgeldin maşallah azmin çok güzel bu süreçte neler yedin nasıl kilo verdin çoluk çocuk var mı umarım banada azmin bulaşır biraz pardon kızım var demişsin kaç yaşında
Merhaba dün migrenden dolayı yazamadım
Kızım 16 yasında neler yediğine gelirsek
Uzun uzun yazmıştım ama tamamen kendi başına hareket eden bir mesaj göndermişim bu platformda çok yeniyim birde internet özürlüyüm 😂😂😂 size atacağım

Dün sabah yulaflı yumurtalı omlet çay domates ve salatalık
Çay şekersiz ama ben ne zamandan beri şekersiz çay içtiğini hatırlamıyorum galiba 8_9 yaşlarımda annem alıştırmış
Öğlen bir kase yoğurt canım istemedi
Akşam şehriye çorbası domatesli yesil biberli ve mantar sote yogurt
Gun içinde detoks suyu daha önce anlatmıştım nasıl yapıldığını
1 maden suyu
Ev isi yaptığım için bugün yürüyüş yapmadin

Son düzenleme:
Hoşgeldin canım maşallah nasıl verdin öyle vizede anlat
Merhaba herkese günaydın benim sorunum ekmek ti inanılmaz yiyordum insanlar benim 41 yasında olmama rağmen hep zayıf olmam gerektiğini kafalarına yerleştirmişler çünkü bekarligimda 45 li kilolardan yukarı cikamadigim için kullandigim ilaçlar isten ayrılışım stres hareketsizlik derken 84 oldum

Ama ilk zamanlar sadece az yağlı sebze yemekleri salata peynirli yada ton balıklı haslanmis göğüs eti ile kıvamı koyu olmayan herhangi bir çorba haslanmis yumurta tavada hiç yağ koymadan hindi eti deneyin ben daha çabuk hazmediyordum o yüzden hindi eti ama yeşillik bolca salatam hiç eksik olmadı birde akşam yatmadan kefir içtim hiç sevmiyordum halada sevmiyorum ekmek sadece 2 dilim benim için ilk 15 gün berbattı ekmek yemeden doyamıyordum ilk önce yürüyüş spor hiç birşey yapmadım 20 gün kadar ama tüm vücuttaki sislik gitti muhtemelen de 2-3 kilo oynadı tartıda biraz irade gerçekten veriyorsun herkese başarılar

2 kabuk tarcın
1 limon kabukları ile
5_6 tane karabiber
3 lt su herşeyi kabukları çeri çöpü ile suyun içine koyup 1 gece bekletiyorum sonrada gün boyu onu içiyorum yaz günlerinde gerçekten çok fresh guzrl bir tadı var mutlaka deneyin derim

Ben sabahları
yulaf ezmesi ile sutle pişirip üzerine taze meyvelerden çilek ananas ( ananas aldığımda nerdeyse 4-5 sefer kullanabiliyorum ) hurma çiğ kuruyemisletin her seferinde birinden 4_ 5 adet kırıp yiyorum yada
2 yumurta haşlama peynir zeytin abartmamak koşulu ile yeşillik domates salatalık yada
2 yumurta 2 kasik yulaf içine baharatlar taze biber biraz peynirle omlet yeşillik domates salatalık çok doyurucu olduğu için bazen akşam yemeğine kadar canım yemek yemek istemiyor

Akşam yemeklerinde çorba salata ( tavuk ton balığı yağsız peynir vs) yada çorba sebze yemeği yanında yoğurt gibi

Bu arada kaçamak hiç yapmadın mi derseniz hemde neler yaptım ama sonraki en az 3 gün çorba salata ile geliştirdim

Biraz uzun oldu ama genel beslenmem böyle birazda azim ama oluyor

Süt ürünleri hariç başka ne olabilir yasaklar listem up uzun da
canm sanirim senin alerjin var o nedenle tahil ve sut urunlerinden uzak durmalisin sadece yesillik yunurta et tavuk balik ve kuruyemisin cig halini yiyebikirsin bence azcik da meyve bu sekilde veslensen zaten kilo da gider
Merhaba arkadaşlar bende araniza yeni katıldım 41 yaşındayım 1 kızım var evliyim 1 yıl önce 84 kilo idim ramazan başlangıcında 74 kilo ile başladım geçtiğimiz cuma tartildigimda 69.9 idim boyum 168 ve 59 kiloya düşmek istiyorum hepinize kolay gelsin Teşekkürler
benim boyumdasin canim ve benim eski kilomdasin ben de 59 a dustum ama karantinada bikac kilo aldim simdi ver.eye calisiyorum aramiza hosgeldin azmin harika
Ah canım sen bendeki mideyi bilmiyon öyle smothi falan bu cüsseyi kesermi hiç keşke yapabilsem ama nerdeee kendime hiç güvenmiyorum keşke yakın olsaydık gerçekten çok güzel olurdu ama ben birgün görüşeceğimize inanıyorum o günü bekliyorum adanaya gelince herzaman beklerim
canim aslina bakarsan o kismi bagimlilik senin bir sucun yok yeme bagimliligi diye bir kitap okudum nadalcim orada diyor ki her gun 1 saglikli sey koyup bir saglikli sey cikarin bu sekilde bagimliliktam kurlulablirsiniz pardon her hafta diyecektim mesela bu hafta tatlilardan birini cikarip muzlu kakao veya sut koyabikirsin cunku yiyeceklerde oyle kuvvetli baglilik yapici sey var ki heleki sekerde o nedenle bu formulu deneyeblirsin
Ne guzel esin evde yapiyormus masallah guzel.gelistirmis kendini benim kv evde bisey yaotirmaz cnm o nedenle disarda yiyoruz orada🙂
Merhaba hanımlar, aranıza katılabilir miyimm? :)
hisgeldin aramiza tabiki katilablirsin

2 kabuk tarcın
1 limon kabukları ile
5_6 tane karabiber

Ben sabahları

Biraz uzun oldu ama genel beslenmem böyle birazda azim ama oluyor 👍👍❤❤🥰🥰
benim detox suyuna benziyor ama emzirdiğim için sürekli yapamıyorum

Back
X